Vaše příběhy

Setkání s UFO

Co to bylo za světlo? - (komentáře)

AndreXY
......
14. 03. 2014 12:13

Svým příspěvkem jsi si na svou otázku v názvu již odpověděla. Co by to bylo jiného....vznášející se světlo...nedaleko kruhy v obilí....prostě už jsou tady.
Kybernaut
Premenený duchovia.
6. 03. 2014 1:25

Adanom (aj ostatný), odporúčam ti prečítať si niečo aj od nášho ufologického kolegu, od pána Alva Johna Kiehleho, ktorý je známejší pod menom John Alva Keel. Napríklad túto knihu od neho ti odporúčam prečítať: http://www.martinus.sk/?uItem=12640. Tak podobne aj on, asi v roku 1969 zistil, že niektoré lietajúce taniere sú také niečo ako na lietajúce taniere premenené duchovné entity. A odporúčam pozrieť si aj túto jeho sfilmovanú knihu: http://www.csfd.cz/film/7185-proroctvi-z-temnot/ (http://www.ulozto.sk/xZ3tHPS/proroctvi-z-temnot-arc-avi). Potom to isté zistil aj jeden významný francúzsky ufológ, pán Jacques Fabrice Vallée.
Adanom
Ne ne
28. 02. 2014 9:19

Opet omyl neboli tva predstava. Ale klidne si ji hyckej vzdyt co na tom ze oblbujes. Ze?
iveta
ty
28. 02. 2014 9:13

mě asi nejspíš miluješ co??sotva se vzbudíš,tak tvoje první myšlenka je na mě co??:-)))
Adanom
Bóže
28. 02. 2014 8:23

Je opravdu neprehlednutelny ze kopirovat texty ( i presto ze se pokusis je trochu pozmenit ) a nazory od jinud i od druhych je ti vlastni Ivetko.

Sama nevis nic. Je to zjevne.Je to legracni ale nejen legracni, ma to i jine podoby.
Ale urcite ti to " bude fuk "



iveta
to světlo které si viděla
27. 02. 2014 15:50

jsou to jen vibrace, které se díky specifickým frekvencím formují do nejrůznějších geometrických živých útvarů.
iveta
:-)
27. 02. 2014 15:43

UFO je jen aktivní vědomí tvořící živé světlo.
Podstata odhmotňování, zhmotňování, teleportace a cestování v čase atd. je založena na tom, že se bytost soustředí na střed,tím stlačí všechny své čakry tvořící čas a prostor do jedné jediné, čímž vytvoří nulový bod,střed - červí díru propojující další nulové body různých časoprostorů a úrovní existencí.
iveta
xantipo
27. 02. 2014 14:40

všechno co vidíme je jen projev tvořivé podstaty.
Adanom
Xantipo
27. 02. 2014 14:38

Cele je to o tom ze si o tom muzes myslet cokoli, tomu se meze nekladou.
Ja bych to na Tvem miste nazvala neurcitelny, tezko identifikovatelny svetelny objekt.
Dal si k tomu Tva mysl domysli cokoli co ji napadne. :)))
xantipa
Garfi
27. 02. 2014 13:15

já jsem se o UFO nikdy nezajímala a nic o tom nevím. Tohle setkání bylo pro mne něco naprosto nového a neuvěřitelného, dodnes nevím, co si o tom mám myslet. Ale pomalu už začneme na chalupu jezdit a léto tam budeme zcela určitě trávit. Ráda bych - pokud budu mít štěstí - celý úkaz nafotila nebo natočila na video.
Garfi
Xantipo,
27. 02. 2014 12:06

tak to jsme doma.:-) A víš, že se tam ten člověk, o kterém píše Bigbiz chystá toto léto na pozorování? A pozval nás, jestli se nechceme přidat. A já jet chci. Prý první kruhy v ČR byly právě tam...
xantipa
Pro Bigbize
27. 02. 2014 11:46

Včera jsme to znovu probírali s manželem. Muž tvrdí, že světelná koule pulzovala. To nemohu potvrdit, ale asi ta pulzace nemohla být výrazná, toho bych si určitě všimla. I když je pravda, že jsem byla ohromená a i trochu vystrašená.
Adanom
:))
27. 02. 2014 11:40

Kybernaut Zavedl jsi me na napad vzpomenout tady Roberta Monroe ktery ve sve knize popisuje sve prozitky z OOBE.
Na svych " cestach " Vedomim, popisuje prozitek kdy se " setkava " se zárí kterou mel problemy snést, ustát. Potreboval se te zari vedome ( pomoci vedomi ) uzavrit.
Popisoval ze vedel ze kdyz neni schopen , neboli s tezkostmi snaset tu zari ze by jej pri plne sile doslova rozdrtila.
Popisoval nahle jak pred nim stoji zariva ohromna bytost a nahle tato postava zmizela a on spatril zarici kouli s nejasne ohranicenymi okraji a za ni dalsi a dalsi , ze to byla souvisla kaskada.

Tvuj vstup o Tom ze ty bytosti prizpusobuji svuj vzhled k podminakm a premeniji se na svetelne koule me primel k memu nynejsimu pohledu na vec.

Ty svetelne koule povazuju za projev Vedome energie. Cokoli Co je Vedmome muze byt projeveno v jakemkoli projevu. Projev Vedomi v lidske podobe a na teto frekvenci a nebo projev Vedomi v jakekoli jine podobe a urovne Vedomi. :-)
xantipa
Pro Garfi
27. 02. 2014 11:40

Ano, do Klatov to máme 11km.
Garfi
Xantipo,
27. 02. 2014 11:17

nemáte tu chalupu v okolí Kaplice, Klatov?
Bigbiz
Do diskuse
27. 02. 2014 10:49

Je velmi zajímavé, že přesně o tomhlem tématu byla řeč na posledním setkání exopolitiky, jež se uskutečnilo přesně před týdnem. Jeden badatel nás seznamoval s vědeckou prací jistého odborníka z Anglie, který si myslí, že ony piktogramy způsobují mimozemské sondy, které se každý rok vracejí zhruba na stejná místa na Zemi a měly by vytvářet ony piktogramy. A shodou okolností ten pán, co nám o tom vyprávěl, byl loni v červenci na Šumavě, kde se se skupinou svých přátel snažil pozorovat UFO. Podle toho britského vědce by totiž Šumava měla být jedním z míst, kde by se ty sondy měly objevovat, a skutečně takovou kouli i spatřil. Byla to oranžová koule, ze které vystřelily tři paprsky, které se začaly vektorově otáčet, atd. A druhý den se dozvěděli, že se zhruba v tom místě, kde byla koule spatřena, objevil nějaký kruh v obilí. Tak bůhví, jestli jsi neviděla právě takovou sondu.
grebena
koule
27. 02. 2014 0:06

šumava a její okolí je vůbec bohatá na ufo viz. http://www.projektzare.cz/ufo-u-spicaku/aktualne/
Kybernaut
To sú možno bytosti.
26. 02. 2014 23:02

To UFO by sa pravdepodobne mohlo identifikovať ako duchovnú bytosť. Sú to možno vyspelé duchovné bytosti premenené na svetelné gule. Práve tie gule zvyknú vytvárať obilné piktogramy. Tieto gule boli aj viac krát vyfotografované a nafilmované v blízkosti agrosymbolov. Jeden očitý svedok nám pred niekoľkými rokmi napísal, ako on sám cez deň, nie v noci videl, že ako taká podobná guľa vytvárala kruh v obilí. Šiel za ňou bližšie a natoľko sa k nej priblížil, že tú guľu ako keby vyplašil a rýchlo odletela preč a ten piktogram ani nestačila dokončiť. Na druhý deň ráno tá formácia v obilí už bola dokončená. Tá guľa sa asi vrátila a dokončila to. Tieto svetelné gule nás v minulosti už navštevovali. V starých legendách, v povestiach a v rozprávkach sú o nich záznamy. Tie gule vtedy aj pristávali a premenili sa na nejakú nepozemskú interdimenzionálnu bytosť ako napríklad na vodníkov, trpaslíkov, lesné víly a tak podobne. To sú tie isté gule ale už v inej podobe sa ukazujú tie bytosti ako typický "mimozemšťania", nie ako také mýticko rozprávkové bytosti. Tie bytosti svoj vzhľad prispôsobujú terajším podmienkam, ktoré boli niekedy dávno odlišné a preto sa tie bytosti z iných paralelných svetov vtedy dávno prezentovali aj v inej a odlišnej podobe ako teraz. Vždy sa ukazovali nejako ináč. Svoju pravú podobu asi ešte nikdy neukázali, vždy sa len prispôsobovali nášmu mysleniu. Tak sa tomu javu hovorí, že "mimikry", jeden náš kolega, pán doktor Johannes Fiebag (Petrov brat, ten ešte žije) z Nemecka s tým ako prvý šiel na povrch: http://www.spisovatele.cz/johannes-fiebag#cv.
iveta
xantipa
26. 02. 2014 18:59

bylo to UFO co jiného.
Ale neznamená to,že tam seděli nějací zelení mužíčkové.