Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Ruka - (komentáře)

Cell
Přemku,
30. 06. 2013 16:44

to si pleteš s tím devátým psem, ten má být na sklizeň mandragory, ne na očišťovací rituál...:-)
No na mne to působí, že tam rozhodně není nic zlého, to by ses bála víc, cítila bys to. Nějaké očišťovací rituály "jen" proti negativní energii by asi nebyly účinné. Spíš by to asi chtělo někoho, kdo by uměl navázat kontakt a "něco" odvést pryč...
Jelitko
ahoj
28. 06. 2013 15:59

Premek me tedy rozesmal...
Ja pamatuju,kdyz zemrel deda,byla jsem 9-ti leta a babicka pak jeste po nem dlouha leta zila a po jeho smrti se taky deli u nas veci,skrin se otevrela sama(nekolikrat),praskaly parkety,zavrzala postel a babicka se moc bala a nakonec jsem musela spat s ni.V noci se budila a ptala se me jestli jsem to slysela taky.Potom to samo prestalo.Ja nevim,jestli se to da porat svadet na drevo ze vysycha a pracuje...myslim,ze to drevo bylo suche a nepracovalo,protoze ,kdyz to pak prestalo,bude to asi v tom,ze mozna je nejaka energie s toho cloveka pritomna v okoli a ta dela tyto zahady.Rozhodne neni proc se bat.Ale kazdy se s tim vyrovnat neumi.Pusobi to strasidelne.
Pak az odesla babicka, me se propadlo kreslo co jsem mela v pokojicku,proste jakoby si tam sedla ta osoba a to jsem vedela,ze babicka se za mnou prisla rozkoucit.
Adanom
28. 06. 2013 13:57

Yes. Jak prosté. :-)
Dana P.
...
28. 06. 2013 13:50

jak prosté milý Watsone :o)
Adanom
Irino
28. 06. 2013 10:35

Az se prestanes obavat ze v Tvem byte cosi je, pak razem zmizi i Tve vize.
mississippi
Irina
27. 06. 2013 20:41

Přemka bych moc vážně nebral. Je to srandista. :-))

Může to být pokus Tě kontaktovat, může to být Hra mysly.
S tím nábytkem to mám doma taky a jsou to někdy rány, že až leknu. Ale ten sáš je opravdu starý a to dřevo může pracovat. Ale co když to není jen pnutí materiálu. Zkus napsat něco víc, někdo se určitě chytne a třeba i poradí.
Asiel:-)
Ahoj
27. 06. 2013 20:16

I mně se párkrát stalo, že mě ze snu probudil nějaký hlas nebo dokonce hudba, jakoby hrála písnička v rádiu. Jednou dokonce jsem se vzbudila pocitem, že se někdo lehce dotýká mé hlavy (ale to mi na ni mohla sednout masařka, která lítala v pokoji). Moje domněnka je, že to byly halucinace jako produkt mozku v té fázi, kdy vědomí přechází ze snu do bdělého stavu. Nebo tak něco. Možná to s tou rukou bude stejné? Ale možná to byl pokus nějaké entity o kontakt, kdo ví...
Přemek.Slavík
To asi bude
27. 06. 2013 20:08

ta spolubydlící, ta je mi nějaká podezřelá. Asi je to čarodějnice nebo ji třeba posedl ten duch, co tam bydlel před vámi. V každém případě to teď chce exorcistu, svěcenou vodu, svěcenou křídů, svěcenou sůl, svěcené důtky, jednoho mnicha, jednu jeptišku a psa, devátého z vrhu o slunce západu, a můžete to rozjet.