Vaše příběhy

Sny a realita

Drobné příhody - (komentáře)

mississippi
Sou
26. 04. 2013 21:53

Nehroť to. Nikam nespěchej. Co má přijít, to přijde. Nejspíš má opravdu každý svého , ochránce, anděla strážného, nebo si tomu říkej jak chceš. Já byl většinu svého života materialista, ale nezavrhoval jsem nikdy věřící a dokonce připouštěl, že něco mezi nebem a zemí je. Postupem času jsem si už byl jistý tím, že je něco kolem nás, co nejspíš nikdy nepochopíme, ale je to a nějak nás to ovlivňuje. Ale neřešil jsem to. Nechal jsem to být ať si to dělá co chce.
Pak se stalo něco. A tím se vše změnilo. Postupem času jsem se to naučil používat a přišel na to, že je málo toho, co se nedá udělat.
Ale pořád je tu to ale. Co když si to jen namlouvám, co když to jsou jen obyčejné sny, co když je to všechno jen spousta náhod po sobě jdoucích ?????
Možná, že se dostaneš taky do takového stavu, že si nebudeš jistý. No a co pak ??

Nechci Tě nijak odrazovat, nejspíš budeš překvapený tím, co dokážeš a budeš mít radost z toho, že můžeš někomu pomáhat, někoho třeba vyléčit, dát mu energii od sebe, když on už nemá kam sáhnout.

Ale dávej si pozor a buď opatrný. Pomáhej, ale nečekej, že někdo pomůže Tobě !!!

Uvidíš sám a časem pochopíš :-)
Jelitko
jo
26. 04. 2013 21:33

jo nemas zac,vsak uvidis,ono to prijde samo a ve chvili kdy to nejmin ocekavas :o)
SouCZech
Jelitko
26. 04. 2013 20:35

Díky Jelitko :)
Jelitko
no a ..
26. 04. 2013 20:04

vysledku si vsimni za par dni,urcite se tve problemy nejak vyresi.No a pak az ho budes citit okolo sebe,zadej o astralni cestovani,treba ti pomuze.
Jelitko
...
26. 04. 2013 20:01

treba pomoct pri zkouskach ve skole....resit ruzne problemy soukrome...no neco najdi,urcite mas nejaky problem,ne?Pak v klidu si sedni,zapal si svicku,a mysli na to,ON te urcite slysi.
Jelitko
no a...
26. 04. 2013 19:58

mas treba nekoho z rodiny na druhem brehu,ze by ti pomohl?Ale jinak je nutny si uvedomit sveho ochrance no a ja ti prave rikam,ze v tech 20-ceti letech jsem si ja uvedomovala akorat sama sebe.
Vis ono to nema co delat s nabozenstvim,ja verim jen tomu co zaziji a vidim...ale ochrance toho mame kazdy a musis si ho uvedomit ze ho mas,pak se ti teprve budou dit veci!A on ti pomuze,ale nesmis ho volat k vuli kravinam,to chce neco vazneho...
SouCZech
Jelitko
26. 04. 2013 18:36

Retrospektivní cvičení
SouCZech
Jelitko
26. 04. 2013 18:23

Nechceš mě poradit jak to děláš ty? Jak si to všechno pamatuješ? Si pamatuji jen úryvky a nejsem si jist jestli to je jen živý sen, nebo astralní cestování.
Jelitko
SouCZech
26. 04. 2013 17:51

no,tenkrat jsem jeste nic moc nezazila a do techto veci vubec nevidela a dokonce ani neverila,proste nedovedla jsem si predstavit ze muze vubec neco nexistovat mimo nas svet.Ted je mi jasne,ze nase videni je nastaveno jen na nas svet a ze jiste existuje jiny,ktery nemuzem videt.Ale astralni telo,ktere se oddeli od toho naseho v obdobi spanku nebo odpocinku i behem dne do techto jinych svetu projde s vse vidi.Jenze,pri spatecni ceste do naseho tela vetsinu zapomene,nebo se to do naseho mozku neumisti.
Ja jsem si na to nasla muj patent a myslim,ze ti ty kaminky jsou na nic.Klidne to zkus jak to delam ja,nebo si nech poradit od jinych zkusenych,kazdy ma na to svoji cestu.Ja proste pozadam sveho ochrance,at me s tim pomuze,ze treba potrebuju radu od rodicu(oba jsou uz tam) ze se chci s nema setkat a neco probrat.Oni uz vedi co me trapi a pak od nich dostanu odpovet,nekdy po lopate a nekdy o tom premyslim.Musim ti rict,ze jsem se od nich dozvedela moc veci,co jen tak nekdo druhy neuveri.Jednou jsem mluvila s tatkem a na zaver mi rekl,mate novou dlazbu,ze?Je to pekna barva.Moc me to prekvapilo,ze to vi.Myslim,ze oni muzou vse videt i nasema ocima,proste si to prectou z naseho mozku.
No a setkani s zivyma je to same,neni mezi nima rozdil,akorat ze se pak vracime do svych tel.
SouCZech
Jelitko
26. 04. 2013 17:19

Tak jsem četl kolem krku, nevíte jestli platí pravidlo "čím větší, tím lepší" ?
SouCZech
Jelitko
26. 04. 2013 17:15

Je fakt že jak jsem se víc začal zabývat, zajímat duchovníma věcmi a věcí okolo, tak se mi začínají dít tyhle "pidi" příhody. Jak to myslíš nevěděla nic?
SouCZech
Kameny
26. 04. 2013 17:11

Chtěl bych je využít k astrální cestování. Začínám si víc pamatovat sny (hodně živé). Ale to jsem neměl ještě žádný kámen. Ale nevím pořádně jak je mam použit. Kolem krku to je asi blbost? Přečtu něco na netu a uvidím, ale pište, budu rád :)
iveta
obsidián mimo jiné
26. 04. 2013 6:15

zvyšuje energii kundalini a křišťál je univerzální kámen, má mnoho podob využití.
Jelitko
no
25. 04. 2013 22:17

a co s tim budes delat?Pak to sem napis,me by to taky zajimalo.Soustred se spis na nocni zazitky,treba si lip pamatujes sny,tam je zahad vice...
A me kdyz bylo 20 let,tak jsem do niceho moc nevidela,to prijde az z vekem.Ted verim vic a vnimam vic a hlavne toho co me ochranuje...tenkrat jsem nevedela nic.
SouCZech
Jelitko
25. 04. 2013 20:34

V září mi bude 20 let :) Dnes mi přišel domů křišťál a obsidián, který jsem si objednal z internetu.
mississippi
po probuzení
25. 04. 2013 19:47

vidím taky divné věci. Zkusím to popsat: Když otevřu oči a podívám se na konzoli nad oknem, tak míslo "tyče" vidím velké X . prostě se mi ten obraz jakoby zlomí. Ale přejde to po cca 15 vteřinách. Oči mám v pořádku, prostě i oko se potřebuje probudit. :-))
Jinak ten zbytek, to je cajk.
Jelitko
jooo
25. 04. 2013 8:19

tohle patri k tvemu veku,priteli...a jsou i horsi pripady,to je dobry ...