Vaše příběhy

Sny a realita

Plnící se sny - (komentáře)

DDoommiinniikk
newim no
5. 06. 2015 10:39

ahoj, jen se chci zeptat u toho prvního snu kdy to bylo ? pokud si to pamatuješ ... :) 2. ameriku pustoší hurikány pořád :D
Dana P.
verko
22. 01. 2013 12:58

a v tom domečku jsi sama nebo i nějací lidé, rodina?
verka9
sny
20. 01. 2013 1:43

nepamatuji si cele sny ale je mi zahadou,ze uz parkrat se mi zdalo o stejnem domecku ktery je stary s klenbama jednou jsem se tam i zabydlovala.Stale stejny dum ale nevim kde je snad jsem v nim zila v minulem zivote a nebo si taky obcas rikam,ze je to znameni na novy domov je mi to stale zahadou a casto na to myslim.
Engai
Re:
19. 01. 2013 15:51

Ja mam to same!!Me sny jsou natolik intenzivni,ze se nekdy vzbudim a chvili mi trva nez si uvedomim,co je sen a co je realita.Pocity ze snu me take provazi cele dny,nekolikrat se mi zdal sen,ktery se pote vyplnil,bohuzel,souvislosti jsem si dala dohromady az pote,co se dana udalost stala.A na zaver,prisla jsem na to,ze pokud neco opravdu chci ci po necem(nekom)touzim,promitne se mi to do snu,ktery se jakoby pak vyplni,jakobych nejakym zpusobem vysilala do kosmu tolik energie z mych myslenek a pocitu,ze se to jakoby zformuje do reality.mate nekdo zkusenosti s timhle?
mississippi
kachulka
17. 01. 2013 15:26

Ten pocit svobody, jak tomu říkáš znám moc dobře. Lucidní snění je fajn. Jen je škoda, že to nefunguje u všech snů. A nejsi sama, kdo má sny, na které by chtěl zapomenout a nejde to. A ony potvory se vrací i s pocity a jsou jak zkutečné.
Přeji Ti, ať pokaždé poznáš, co je sen a co realita ....
Neztrať se v tom :-)
Honza784512
Kachulka
15. 01. 2013 22:27

Ja to mám jinak, ja si moc sny nepamatuji. A občas mám něco jako , akorát si vzpomenu ze se mi přesně tenhle moment dostal do snu. Ale jsou to úplne normální situace, př: někdo něco udělá u stolu.
Jinak jako Dana.P si taky myslím, ze je zajimavé jak si vyborne pamatuješ ty sny. ;)
kachulka
re.: Dana P.
15. 01. 2013 22:22

mno, některé sny bych si nejraději nepamatovala :-) ale spousta z nich je opravdu úžasných. Kolikrát si celý den připadám, jako kdybych byla v jiném světě. Ty pocity v nich bývají tak intenzivní, že mi stačí si na konkrétní sny jen vzpomenout a ihned se mi ony pocity zase vybaví :-)
A asi nejlepší je, když si člověk uvědomí, že jen sní a může si dělat co se mu zlíbí...škoda jen, že to nejde každou noc a asi ne každému. Přála bych to zažít všem, je to opravdu neuvěřitelný pocit svobody :-)
kachulka
re.: Jelitko
15. 01. 2013 22:06

to já právě taky ne, většinou to mívám den až pár dnů před samotnou událostí a potom si o tom jen přečtu. Zdají se mi spousty živých snů, někdy hezkých, někdy těch nepříjemných, až děsivých, ale nikdy nevím který z nich bude ten co se opravdu stane, nebo stal :-)
Mě se zase zdávalo o výbuchu sopky na Tenerife a někde jsem slyšela (nevím jestli to je pravda), že pokud by se zase v plné síle probudila, tak by mohla ohrozit východní pobřeží Ameriky, tak uvidíme co se bude dít...
Dana P.
kachulko
15. 01. 2013 18:27

už to, že si pamatuješ své sny do detailů mně přijde velmi zvláštní, já je zapomínám vzápětí. A když, tak se mi vybaví jenom maličká část... :o)
Jelitko
ahoj
15. 01. 2013 12:39

tak tohle znam,takze ti to holka verim....
s tou Amerikou...to jsem mela straslivy sen,ale to je spis vize,(me se to taky plni),ze pobrezi Ameriky smetla tsunami az to ohrozilo cely stat i ekonomicky,tohle se ale teprve stane.
S timhle se smir,to te bude provazet cely zivot,nekdy si rikam,jestli nemam do toho zasahnout,ale copak ja vim cas?To je prave ten problem,cas nevystihnu...a ty?