Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Inkubus? - (komentáře)

Houba
Bigbiz
7. 01. 2013 23:59

TM označit za gurua je taky velmi vtipné :-)
Já jsem na aluska.org narazil kdysi na kurz sebelásky a to mi připadalo sympatické a užitečné. Ale jinak skoro vše na co jsem narazil mi připadalo jako čistá fikce. Já mám fantasy rád :-) ale je mi líto, že už to zašlo moc daleko a jsou tam i nebezpečné návody.
Bigbiz
Houba
7. 01. 2013 23:34

Souhlasím s tebou. Aluska.org je poslední dobou velmi vtipný server. Dřív jsem tam chodil rád, protože jsem si myslel, že ta holčina ví, o čem píše. Ale jistá diskuse na jednom serveru, mě vyvedla z omylu. Zkrátka kdyby Alue neměla toho svého guru TM, který se nestyděl ji odvést od těžce nemocné maminky, trpící rakovinou, tak by nevěděla lautr nic. Ale zase na druhou stranu by to byla milá, skromná a pokorná dívka, jaká byla prý kdysi. A k Wendy. Zkus před usnutím požádat o ochrtanu svého anděla. Věř, pomáhá to. Pak by jsi už neměla mít problémy.
Houba
moje rady
7. 01. 2013 23:05

Ahoj,
můj názor:
aluska.org neber moc vážně. Je tam hodně smyšlenek a pověr. Nedávno jsem se dozvěděl, že si nějaká holka zničila zrak, protože na stránkách aluska.org našla článek o tom jak je prospěšné koukat do přímo slunce.
Já myslím, že nejjednodušší by bylo, kdyby tě někdo hlídal, když spíš a aspoň by se vidělo, jestli tam to "něco" uvidí i on. Nebo taky co všechno se děje s tvým tělem a co jenom v tvé mysli. Jestli se třeba neškrtíš sama apod. Kdyby se ti to zase dělo, mohl by tě vzbudit, nebo nějak zakročit. Sice je to dočasné řešení, ale může to dost napovědět.
Problém asi bude nějaké takové lidi sehnat :-/ a taky je možné, že to zmizí pokud tam nebudeš sama.

Nebo ho prostě pošli do háje! Zdá se, že to fungovalo, ne? Když ses snažila probrat, tak se ti to nakonec povedlo. Když ses tomu odevzdala, tak to bylo horší. Takže na to evidentně máš vliv a můžeš se bránit. Pokud věříš upřímně v Boha nebo něco na ten způsob, tak ještě víc pomůže motlitba a víra, že existuje něco dobrého a mnohem mocnějšího než je ten černý úchyl. Jenom je potřeba to zavolat na pomoc.
iveta
lela
7. 01. 2013 19:11

já vím....
Sylvia
lela
7. 01. 2013 18:58

Ano, preto hovorim ja svoj nazor, ja som mala moznost vidiet nejake jej video na youtube a citat stranky, cenzuruje komentare, ale je to jedno, ja len, ze tam ma veci, ktore prave tym ludom, ktori jej veria mozu dost uskudit a to naozaj. V tomto som musela dat za pravdu komunite Syzyfos, si ju vzali trochu na paskal, je rozdiel nejake placanie do vetra a potom aj ovplyvnovanie uz vecami za hraniciou, on kazdy neni jak Ty, ze si najde to spravne. Ale inak uz ju rozoberat nechcem. To bola len taka poznamka.
lela
Sylvia
7. 01. 2013 18:52

Ahoj. Alue má na stránkách sesbírány různé návody a to vše na jedné straně. Na každém záleží, co si vybere.Některé návody mi pomohly, jiným nepřikládám význam.Prostě čtu a vybírám. Osobně ji neznám tak nehodnotím ji.
lela
ivet
7. 01. 2013 18:46

ahoj..démon a strach je téměř to samé, to se nezmění z mojí zkušenosti, pokud najdeš společného jmenovatele tedy pojmenování či slovo, v bájích legendách knížkách internetu v životě, na základě třeba i jiných zkušeností máš lepší možnost se odrazit a řešit.Nemyslím, že pojmenováním se vzbudí strach. Ten se pěstuje.Je jen na osobě jestli ho má nebo nemá nebo se ho chce zbavit..Vím jak to myslíš nevím, jak to napsat, prostě je na každém člověku zda ten strach mít bude nebo se ho zbaví..taky nejsem pro škatulkování v dualitě. Tohle není pře:) jen se to špatně vysvětluje.
Sylvia
Ivet
7. 01. 2013 18:46

No ono prave v tej paralyze si to pamatas viac nez inokedy, pretoze uz nespis. Stale myslim, ze pokial to niekto nechce zhorsit tak to ma nechat odplavat. Neni to nic o myslienkovej sile, je to len o tom, ze to potom zhorsujes, reagujes negativne podla mna a zacinas sa dusit. Ale je aj mozne, ze na kazdeho plati nieco ine. Pokial si ale uvedomis co to je, prestane to byt neprijemne a strach z toho je prec. Ziadne nasilne bojovania, potom su z toho ludia frustrovani a pritom to trva kratku dobu, za tu dobu do proste odide same.

Inak pokial myslite navody na Aluske, tak prosim Vas ked su take, jak to, ze mas pozerat do slnka s otvorenymi ocami a nic sa Ti nestane....pardon. Myslim, ze Aluska pri akejkolvek snahe s duchovnom a ezoterikou nema moc spolocne, zato arogancia a jesitnost jej ide velmi dobre, moj nazor, ale rozhodnie nie ojedinely, jej stranka je vacsinou teda pre deti a teenagerov.
iveta
vždyť člověk není věc
7. 01. 2013 13:28

je to vědomá bytost...tak ať si rozhodne sám.
Protože pak se ze slabých lidí stávají ovce a to já rozhodně nechci,tudy cesta nevede.:-)
iveta
lela
7. 01. 2013 13:20

samozřejmě ,že nás andělé a démoni mají něco naučit... můj vnitřní pocit je ten ,že vše co se děje kolem nás a v nás je jen náš proces zdokonalování,tedy vše se odehrává v nás, pojmenování těch procesů je různorodé.
Tedy jestli anděl nebo démon....hodně záleží na tom pojmenování,nechci se s tebou přít ale pro mě je mnohem přijatelnější a svobodnější to pojmenovat takto,vynechat jaksi ty slova,které ve většině případů končí právě tím zastrašováním(démonem) a právě u takových lidí,kteří jsou velmi slabí.
Dejme těm slabým lidem šanci se s toho slovního braku vymanit,protože jak jistě víme ve slově je nepředstavitelně obrovská síla.Co je lepší slyšet....démon a nebo strach?
lela
Iveta
7. 01. 2013 12:43

Ahoj jinak Iveta má pravdu v některých věcech, černí se živí naším strachem, takže jsou i strachem v nás, to co ale píše, je celý proces, pokud sama zatím nemáš jak se bránit musíš manuálně...svíčky andělíčku můj strážničku atd..pak pochopíš celý proces viz co píše iveta..ale v jedné věci pravdu nemáš ivet, i kdyby byly strachem a my je stvořili, nebo ne..démoni andělé existují a mají nás něco naučit.PS umí navodit paralýzu, takže cestovat nikam nemusela..
lela
ahoj
7. 01. 2013 12:31

Trošku silné kafe:)Tobě se to líbí?Pošli ho do háje...svíčky a sůl a koukni na návody aluška.org., s těma černýma je problém, za to všechno se ti určitě odvděčí...nemoc neštěstí atd..pracují na takové bázi tak jim to přijde spravedlivé..
iveta
totiž
7. 01. 2013 12:17

ty si v ten okamžik paralýzi nemusíš vůbec pamatovat že si vyplula s těla.Prostě to tímto okamžikem vůbec nevnímáš.Až nastane doba kdy to budeš vnímat a cítit, to je ten správný okamžik pozorovatele.
iveta
Sylvi
7. 01. 2013 12:10

pokud se už odehrává nějaký děj tak už to není paralýza ale vycestování...byť jen na vteřinku.
Dostaneš se s toho i násilím,mám to vyzkoušené.Myslím že to myšlenkové násilí tam musí být aby tě to jaksi odprostilo od toho strachu,nemyslím že je dobré v tomto sevření setrvávat a poddat se tomu. Myslím že to je ten správný začátek v astrále...jaksi ukázat kdo je tam šéf a kdo tomu velí.Pak se postupem času s tebe stane ten správný pozorovatel.Ten začátek ti nastolí tu správnou cestu.
Opět je to jen o myšlenkové vůli a myšlenkové síle.
Pokud chceš se s toho sevření vymanit a tvoje vůle je silnější než cokoliv jiného,tak tě to přímo vymrští do prostoru a jsi volná jako ptáček.
Sylvia
Jelitko
7. 01. 2013 10:52

Nie, mravencenie je trochu nieco ine, toto je totalna paralyza, nenmozes sa pohnut, najviac ju citis prave na trupe a hrudniku, preto maju ludia pocit zovretia, neni to len obycajne mravencenie. Aj ked sa Ti zda, ze mozes pohnut rukami, tak ked to skusis tak to nejde.

Ja moc nesuhlasim s tym, ze to je AC, este to neni AC, ale mozes sa z toho prave do astralu dostat. Lenze ten strach neni nejak svojvolne vyvolany, je prave kvoli tym halucinaciam a ma ich clovek nezavisle na tom, na co mysli. Je tazke to pochopit pre niekoho, kto proste ten strach nema. Ale pochadza to z tych najhlbsich pocitov, ktore clovek ma.

Nema cenu sa ani z toho dostavat, to je zle. Musi to prejst, navyse aj tak sa z toho nedostanes, cas ktory budes venovat tomu, aby si sa z toho dostala je rovnaky jak ten, kedy to samovolne prejde. Rozdiel je ten, ze ked nasilim sa z toho chces dostat, tak mas pocit dusenia a skrtenia. V skutocnosti Ta nic nedusi a neskrti.

30% ludi trpi SP, takze to, ze to ma maminka je pravdepodobne. Navyse si este myslim, ze ludia, ktori maju pocit napriklad, ze ich unasaju mimozemstania maju prave tuto SP. Vsetci su paralyzovani a cely ten stav a pocit strachu tomu na 90% napovedaju.
iveta
vzkaz
7. 01. 2013 10:33

pro všechny kdo se s tímto fenoménem potýká....překonejte svůj strach,nabijte své myšlenkové sebevědomí do takové úrovně aby jste ten nepříjemný zážitek odbourali.Změňte ho v pozitivní.Toto nesmí být něco, co by vás mělo dále děsit,bude to nejspíš nějakou dobu trvat(je to odraz vašeho bojácného nitra) ale vy nad tím zvítězíte.Přeji všem astrálním cestovatelům jen pozitivní náboj,jiskru světla. :-)
iveta
wendy
7. 01. 2013 10:22

v tom nepříjemné zážitku...zakřič na ten strach ať odejde pryč,musíš být v tomto směru absolutné tvrdá a neúprosná.
iveta
wendy
7. 01. 2013 10:19

dostáváš se do stavu naprosté uvolněnosti jak ducha tak těla...prožíváš výstupy s těla,neboli astrálně cestuješ.
Tyto milostné zážitky prožívám také(ale moje jsou od samého začátku překrásné).
Z mých zkušeností mohu jen doporučit...až se ocitneš zase v tom sevření musíš být myšlenkově velmi silná a říct tomu dotyčnému, že to nechceš.Tvoje mysl ovládá vše!!můžeš tyto nepříjemné zážitky změnit v pozitivní,ty jsi pán tvých myšlenek a ty vše ovládáš.
Pokud ti v tom brání strach tím pádem toto vše přiživuješ.Strach musíš překonat a uvidíš, že nepříjemné zážitky se změní v příjemné.
Nemá s tím nic společného to, že máš málo sexu v běžném životě...toto rezolutně odmítám.
Inkubus? jakože démon??? néé nic takového nemůžu vzít v potaz!!absolutně odmítám,je to jen náboženský výmysl,který má za účel strašit!!
Ty si "sníš" svůj sen...je to odraz tebe samotné,změň to.
To co jsi viděla tu černou mlhu,to je odraz tvého nitra...je to STRACH.
Jelitko
....
7. 01. 2013 9:10

zajimave je taky Wendy,ze se to stava i mamince.
Na co myslis,pred usnutim?
Jelitko
Wendy
7. 01. 2013 8:46

a tobe to zacina od hned po usnuti?To je taky divne,pochopila bych,kdyby to bylo k ranu,po nejakem spatnem spani,kdyz je nejaky otlak nebo neprokrvena cast tela...ale hned po usnuti?Neni na miste zjistit si,v jakem miste je umistena postel?Co kdyz je tam zvysene radonove zareni a s toho vznika ta paraliza tela,ja myslim,ze musi byt nejaka pricina.
Jelitko
Sylvia
7. 01. 2013 8:41

ja taky o tom porat uvazuju,neni to taky treba vlivem spatneho krevniho obehu,nebo tlaku?Nevis jestli ta spankova paraliza se muze obevit jen v rukach?Me se to stava po probuzeni jen v rukach,taky nevim jak to vysvetlit.Rikala jsem si ze to muzu mit s tlaku nebo neceho takoveho,tak nevim.Sylvia,je to takove jakoby mravenceni?
Sylvia
Wendy
7. 01. 2013 0:27

Neni to nic ine len spankova paralyza, je tu o tom x diskusii a zazitkov. Samozrejme kazdemu sa u toho zda nieco ine, ale je to podla toho, co mas v hlave. Mozno Ti chyba sex, alebo niesi spokojna so sexualnym zivotim. Viem, ze incubus je povazovany prave za sexualneho demona, ale moze to byt jedine vyplod Tvojej myslienky.

To zovretie co popisujes je presne SP, ma totiz spolocny priznak, citis tlak a zda sa Ti, ze Ta nieco drzi, ale nic Ta nedrzi mas paralyzovane telo, moze to by prepojenie brana k AC, vedomie sa zobudi, ale telo spi a je paralyzovane jak obrana kopirovania pohybov zo sna, ale hovorim ja to mam spojene s pokysmi o AC a vacsinou ked nespim uplne hlbokym spankom.

Ze Ta skrti sa Ti zda, pretoze s tym bojujes a to neni dobre, mne sa naposledy zdalo, ze mi niekto roztlaca vajecniky, ale v skutocnosti Ta nic neboli, len Ta to drzi prikovanu pri posteli. Ked si ale skutocne uvedomis a chvilu s tym prestanes bojovat, zistis, ze je to nejaka energia ktora brni a prechadza Tebou. V kombinacii s nejakym snom Ti to ale pride, ze je to nieco fyzicke, co Ta drzi. Najdi si v googli spankova obrna alebo paralyza a tam sa o tom docitas viac.

Pokial nieco vidis, tak si mohla nahliadnut do astralu, ale pocity, ktore u toho mas su jedine Tvoja predstava al. myslinka potom zhmotnena v tomto stave do nejakej podoby. Ale lekar by povedal, ze mas halucinacie, pretoze ludia maju pri tom velice zive predstavy. Ci to vezmes z ezoterickeho alebo cisto lekarskeho hladiska je to na Tebe, ja Ti len hovorim, z to mam casto a ze to neni nebezpecne a nic sa Ti nemoze stat, je to len neprijemne, ale len dovtedy, kym nevies o co ide, potom to sprevadza strach. Ja som ho mala hrozny, ale teraz uz nie a pritom SP sa mi opakuju pravidelne.