Vaše příběhy

Sny a realita

Manželův sen - (komentáře)

mississippi
Monis
23. 11. 2012 19:32

Ještě jen maličkost. Prosí, hlavně ať ví, že na to není sám. Je to sice silnej chap, ale i my máme slabé chvilky. Hýčkej ho a mluv s ním. Pokud by to přestával zvládat, tak výpověď a dovolená a šup prodávat cigára do trafiky. Nebo se z toho zblázní a to bys určitě nechtěla.
Monis
Manželův sen
22. 11. 2012 19:28

Díky Vám všem za komentáře, přetlumočím mu to. On je fakt takovej podstivec..žere ho, že právě kvůli zákonům a šikovným lumpům, který umí jít tak okolo hrany zákona, že jim to projde, je hajzlíků okolo nás víc než dost....:/ možná fakt potřebuje vypnout :)

Např teď v pondělí měl službu a musel chytat devianta...17ti letýho, kterej onanoval u okna do posilovny a koukal na ženy...kluk, který, byl před 1/4 rokem usvědčen z pokusu o znásilnění....ale není plnoletej, takže půjde domů k mamince a jeho řádění bude pokračovat... TO je náš současný svět...

Už aby nastal věk Vodnáře ;)
Mějte se a díky.
lela
ps
22. 11. 2012 13:35

Jinak ten sen na mě působí tak, že kdyby on něco takového provedl, tak by se sám přiznal, spravedlivě.Tak jak to má fungovat u všech, ale nefunguje:(
lela
Ahoj
22. 11. 2012 13:31

Jsem dítě policajta, a krom toho jsem i donedávna žila s policajtem. Bohužel všem takhle s té práce hrabe, většinou začnou pít a ztratí zábrany.Nemají to lehké, zastupují zákon, který jím spíš zakazuje a denně jsou v kontaktu s takovýma lidma a psycharnama že někde se to prostě odrazit musí. Myslím, že se mu zdálo to, čeho se nejvíc bojí. Tohle přesně se stalo nedaleko od mého bydliště. Měšták si vystřílel celou rodinu, nebyli ani manželé, ač si pistoli domů nosit nesmí.Ne každý má na tu práci žaludek.Budou svátky zkuste někam vypadnout at zapomene na práci a věnuje se příjemným věcem.Držím palce:)
Mikix42578
mozek
21. 11. 2012 16:24

Podle mě se tohle děje v hlavě. Lidský mozej je složitá záležitost využívaná a prozkoumaná je z velmi malé části. Manžel dělá práci, která souvisí přímo se snem a mozek si sám sobě vytvoří sen, kterej je podivnej a brutální.
Mám taky malou dceru a sice jsem ji ve snu nikdy nezabil, ale zdály se mě věci, které nemůžu ani psát. Po probuzení , nebo spíše po procitnutí z toho šílenýho snu jsem samozřejmě nemohl znovu spát, protože se mě to vrylo silně do podvědomí. Mozek prostě odpočívá tím, že kolikrát zkombinuje skutečnosti, které člověk zachytil buď osobně a nebe viděl třeba v TV, či mu je někdo vyprávěl. A pak je takto zkomolí do nesmyslu.
Onehdy jsem slyšel případ jedné slečny, které se zdálo, (a teď mě promiňte, budu ji citovat) :"že souloží se sochami. Samozřejmě jí to děsilo tak, že navštivila psychologa. Verdikt zněl:"žádná úchylka, ani nenormálnost, ale normální stav, kdy mozek kombinuje nesmysly do ještě větších nesmyslů, čímž ale v podstatě odpočívá)
Závěr: nic nenormálního.

PS: Ještě podzávěr: doufám, že si tohle nepřečte Přemek, poněvadž si dokážu představit, co by z toho zase udělal:-))
Jelitko
a jestli
21. 11. 2012 15:56

treba nevnikl do podvedomi nekoho kdo tohle udelal,nemel nahodou nejaky takovy podobny pripad?Ja vim co rikam,zazila jsem podobny pripad s vrazdou a sla jsem v telepatickem spanku v tele teto osoby co byla zabita a tak jsem videla do kazdeho detailu te osoby pred smrti.Vim aji kdo ji zabil.Takze tohle taky muze byt takhle.Me to do me mysli dala ta zabita osoba.
iveta
Houba ano
21. 11. 2012 9:52

i to je možné.
Houba
...
21. 11. 2012 9:17

Mohlo by to být i naopak. Třeba nenávidí část sebe (násilnou, krutou) aniž by si to uvědomoval a proto se stal kriminalistou (podvědomě ho to tam táhlo), aby s tím mohl bojovat a aby tomu mohl čelit. Mohl by to podle mě být takový podvědomý léčebný proces, jak se s něčím vyrovnat. A to je podle mě dobré a není čeho se bát.

Je známá věc, že podvědomí pracuje proti vědomí. Pokud někdo např. vědomě usiluje o získání pěněz, tak vlastně ve svém podvědomí posiluje to, že je nemá. A sny jsou odrazem podvědomí.

Nebál bych se toho. Byl to jenom sen.
iveta
tvůj
21. 11. 2012 8:21

manžel "nenávidí" část ze sebe,zřejmě možná proto jakou práci vykonává v běžném životě.Setkává se se smrtí každý den,je frustrovaný.Možná tobě tvrdí že si případy osobně nepřipouští ale podle mého je opak pravdou.Neřekne to,protože je muž.
Měla by si s ním soucítit a odpouštět mu,pak se to zlepší.