Vaše příběhy

Sny a realita

Jeden a ten samý sen - (komentáře)

iveta
Maja
6. 11. 2012 8:04

Jde tam o to, že ty prožíváš snovou smrt a ta
představuje jeden z nejvýznamnějších a nejpozitivnějších symbolů v sebezdokonalování.Tato snová smrt potvrzuje ,že úspěšně odumírájí tvoje nepotřebné vlastností.
Umírá stará osobnost a rodí se nová, takových umírání ve snu může být i několik za rok.Nutí tě aby si se naučila vnímat každičký okamžik života, aby si pochopila, že smrtí nic nekončí, ba naopak − vše začíná.
Maja L.
aj ja mam stale ten isty
5. 11. 2012 15:22

zdravim vas , som tu prvy krat. Neda mi nereagovat na trochu ironicky komentar Premka Slavika. Ja mam ten isty sen cely moj zivot, a to mam uz 53 rokov. Odkedy mi pamat siaha, sa mi sniva toto: pozeram na oblohu, vidim, ze pada lietadlo, ja sa snazim uniknut, utekam, letadlo dopada na zem, jedna cast sa vali na mna - je to vzdy cast motora, a vzdy mna zabije. Nikdy sa neuhnem, aj ked sa snazim. V okamihu smrti sa prebudzam....Po takom sne by clovek cakal , ze je to nejake znamenie, alebo co, ale zijem si svoj normalny zivot, a ako hovorim, za tych zhruba 50 rokov, co sa mi tento sen stale sniva, sa nikdy nic zvlastne neudialo...
Přemek Slavík
Jestli měl
4. 11. 2012 20:36

"modrou košili s bílýma květama" a kraťasy, tak to byl Nick Slaughter a pro zabránění opakování tohoto snu doporučuji nekoukat před spaním na seriál Vražedné pobřeží.