Vaše příběhy

Sny a realita

Doteky neviditelného přízraku - (komentáře)

Celine
Pro Danu P.
5. 10. 2012 20:24

Např. tento zážitek se mi tam odehrál :) http://www.esoterikweb.cz/pribehy-nahled.php?id=3413
Dana P.
Celine
27. 09. 2012 13:36

píšeš, že v dětství jsi v tom domě měla několik nadpřirozených zážitků - napiš o nich prosím víc. Mně by to velmi zajímalo :o)
Adanom
Sylvia
13. 09. 2012 9:00

AC je podle mne skutecne v tom slova smyslu ze skutecne existuje a dokonce muzeme i rict ze zazitky mimo telo jsou vice skutecne nez relita v ktere zijeme ( muj osobni prozitek, poznatek )
Plne vedomy ( uvedomujici si ) prozitek mimo telo neni podle mne to same jako nejaky pouze vjem zpusobeny psychicky podvedome. Takhle jsi to asi myslela i Ty v Tvem komentari takze s tim souhlasim.
Ja jsem ale chtela rict v poslednim komentari jinou vec ktera se tykala toho co pise Jarda, ze pri Pokusech o AC se mu tam zjevovaly pazvuky. Zda se ze si Jarda uvedomuje ze je to ovlivneno jeho podvedomym strachem.
Ja se ale pokousela rict jeste jinou vec s tim propojenou a zkusim to rict jeste jinak.
Lide behem AC maji ruzne prozitky a to podle mne proto ze kazdy je naladeny jinak. V kazdem z nas je cosi co zpusobuje takovy nebo jinaky prozitek/y.
Hraje v tom roli nase individualni vnitrni nastaveni ( odraz duse), ruzne individualni skryte sklony,ruzne podvedome psychicke odkazy, nase skryte stiny v psychice a mnoho jineho.
To vsechno jsou ale v nejhlubsi podstate behem skutecneho AC , nase vlastni projekce v ruznych podobach. ( to je muj pritomny poznatek, nikoli nejaka bseobecne platna pravda apoznatky se behem vyvoje take vyviji a meni)

Zdali je nas realny zivot skutecnejsi nez byti bez fyzickeho tela( teda mimo fyzickou realitu ) nebo zdali je nase byti bez fyzickeho tela skutecnejsi nez realny zivot v tele, to je otazka kterou si kladu.
Oboji je skutecne podle toho kde se zrovna nachazime.
Rozdil jv techto realitach je ze byti mimo fyfickou realitu je subtilnejsi, vsechno se meni na zaklade vedomi a to velice rychle. Ve fyzickem to tak rychle nejde.

Takovy sen je take skutecny kdyz se v nem ocitame. Jsou to nase projekce a skryte
vyznamy. Sen se da velice dobre pripodobnit k byti po fyzicke smrti ( muj nazor)

Mnoho z nas astralne cestuje behem spanku a mnozi si to ani neuvedomuji, nepamatuji.

Jeeeee to jsem se ale rozkecala ;)



Sylvia
Adanom
12. 09. 2012 23:08

Ja som pochopila, co chces napisat, len si myslim, ze predsa len asi sa da odlisit nejaky vnem, podvedomy, ktory Ti sposobi psychika, ten strach alebo ina emocia, je jedno ci vedoma alebo podvedoma a potom AC. AC si myslim, ze je zazitok "fyzicky" skutocny, to ostatne su len vnemy, ktore sa sice na to podobaju, ale maju nieco spolocne s pokrivenou realitou, zatial co AC si myslim, ze je realita skutocna. Neviem jak to vnimas Ty.
mississippi
Andreas
12. 09. 2012 21:18

Promiň za to zkomolení jména. :-(
mississippi
Andres
12. 09. 2012 19:23

Dík. Přečteno a nastudováno :-))

Mám larvu závislou na nikotinu :-)
Andreas
pro mississippi
12. 09. 2012 17:14

http://mandragora.pise.cz/24478-astralni-larvy.html
Adanom
Jarda
12. 09. 2012 14:58

Pokusim se neco napsat ale nevim jak to zvladnu.

Rekla bych prave proto ze je vschno se vsim propojene, tak prave nejen strach a to jak vedomy nebo nevedomy- podvedomy ale i prevazujici psychicka energie cloveka ( pri AC ) zpusobuje ze clovek proziva to nebo ono ( ruzne prozitky lidi)
To znamena proziva sve vlastni predstavy a projekce v mnoha ruznych podobach. Pocitovane negativni vjemy Jsou podle mne vlastni stiny ktere se manifestuji v ruznych podobach.

Jarda
re: Adanom
11. 09. 2012 17:17

Souhlasím s tebou. Občas v polospánku, když jsem se zkoušel dostat mimo tělo, tak jsem měl strach, aby tam někdo nebo něco nebylo. To pochopitelně mělo za následek, že podvědomí tam "něco" přidalo. V mým případě to byli jakési podivné pazvuky jakoby od nějaké "potvůrky".

Ale jinak bych radil Celine ten zážitek hodit za hlavu a zapomenout na to, pokud se to nebude opakovat.
Adanom
Celine
11. 09. 2012 14:43

pak teda je skutecne mozne podle mne ze nelze vyloucit to co pise Jarda,ze si to vytvorilo Tve podvedomi nebot uz od malicka se v tom dome (chalupe) bojis spat.
Strach dokaze divy.
Celine
Pro Adamona:
11. 09. 2012 13:22

Já se bojim spát na chalupě sama v jakékoliv místnosti již od malička a nevím konkrétně proč i v této. Nějak odjakživa cítím, že ten dům v sobě má energie (dobrá i špatné, dle mého názoru) a zkrátka i ve svých 20 letech mám v noci strach tam být sama po tmě.
Adanom
Celine
11. 09. 2012 9:51

"Vyjímečně jsem spala jinde, než obvykle. Bylo to v rohovém pokoji, kde jsem se vždy bála spát a bylo tomu tak i nyní. "

Proc jsi se tam bala spat?
Tady v te vete se moc podvedomi opravdu odrazi. Strach je bud podvedomy a nebo zpusobeny na zklade nejakych skutecnych podnetu.
iveta
Jardo
10. 09. 2012 22:49

myslím, že to není teleportace ale průchod černou dírou :-)
Jarda
re: Přemek Slavík
10. 09. 2012 22:38

Dle toho co jsem se dozvěděl o astrálních larvách by mi to až tak úplně nesedělo. Larvy spíše odpovídají zvykům a závislostem a podněcují lidi k nějaké činosti při níž lidi tvoří energii, kterou se larva živí. Nemyslím si že by larva měla zájem na tom se někoho dotýkat. Leda, že by to bylo neúmyslné a byla by fakt dost nacucaná... ale i tak se mi to nezdá.

mississippi: O různých entitách se lze dočíst v Bráně k opravdovému zasvěcení str.77-81 od F. Bardona (neměl by být problém sehnat si to v elektronický podobě)

Jarda
re: mississippi
10. 09. 2012 22:21

Ono záleží na tom jak silný je v tu chvíli propojení s fyz. tělem a jak hluboký spánek to je. Občas při částečným propojení se někdy hýbe se snovým tělem a někdy se skutečným. Někdy lidi mluví ze spaní a někdy ne. Třeba si pamatuju, že když se mi zdálo, že jsem se s někým pral ve snu, tak jsem si trochu omlátil ruce. Občas se stane taková nepříjemná věc, která tu je často zminovana a která by tu mohla mít i vlastní kategorii. Tou nepříjemnou věcí je spánková paralýza. To je stav kdy člověk přechází ze snového těla do skutečného. To skutečné vnímá, ale není zcela na něj napojen a nemůže s ním hýbat. Toto nedostatečné spojení je vyhledáváno lidmi kteří chtějí mít AC, protože de-facto jsou už částečně odpojeni od těla.

Hodně často když jsem z polospánku opouštěl svoje fyzický tělo se záměrem na AC, tak jsem si vůbec nebyl jistý jestli z postele vstávám tím nehmotným tělem nebo tu blbnu tím fyzickým. To proto že to působilo velmi věrohodně k nerozeznání od normálního vstávání z postele. Ačkoliv jsem tomu nevěřil, tak moje fyzický tělo opravdu leželo na posteli. Jedno ověření probíhalo tak, že jsem stál u noh svojí postele. Následně jsem vyslal myšlenku otevřít oči(když v AC chcete otevřít oči, tak ho tím zpravidla ukončíte). A snad neměřitelně krátký okamžik potom jsem se nacházel ve svojí posteli. Trochu se mi to zdálo jako teleportace :-D
mississippi
Jarda
10. 09. 2012 21:24

A to víš určitě, že když se Ti zdá něco "řekněme akčního" tak je fyzické tělo v klidu?

Zní to logicky, když se zdá jednomu , že lyžuje, je vlastně celou dobu v posteli a nikde nejezdí.

Ale sám jsem se v noci probudil a zjistil, že moje ruce jsou v pohybu. To bylo co? Nebo to je ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo??
mississippi
Larvy??
10. 09. 2012 21:19

Napište o nich někdo něco víc, než jen to, že jsou nebezpečné.
Přemek Slavík
Pozor!!!
10. 09. 2012 21:03

Podle vašeho popisu se jednalo o velice nebezpečnou entitu, tzv. astrální larvu. S těmi si není radno zahrávat, měla byste se nyní duchovně očistit. Pro prevenci podobných zážitků v budoucnosti by bylo dobré energeticky vyčistit i chalupu, aby se v ní neotevíraly brány do jiných sfér!
Celine
Pro Jardu:
10. 09. 2012 18:36

Děkuji za zajímavý příspěvěk. Jen bych doplnila, že jsem neměla v úmyslu si něco takového vědomě představovat. Stalo se to zčistajasna a myslím si, že to byla nějaká "bytost", ne moje podvědomí.
Jarda
re:
10. 09. 2012 16:46

Na místě kde spíš, až tak nezáleží. Ikdyž různá místa přitahují různé entity a v těch místech, která entity více přitahují je pak logicky větší pravděpodobnost se s nimi setkat. Není ale nutnost, aby tam ta entita byla přítomná celá ve stejné místnosti jako ty. Pokud si člověk s dostatečně silnou představivostí představí, že se dotýká nějaké osoby, tak je tu možnost že to ta osoba(je-li vnímavá) ucítí. S kamarádkou jsme se např. objímali na dálku.

Když člověk spí, tak vnímá svoje myšlenkový/snový/mentální tělo. Nevnímá svoje fyzický, ale to snový. Má to například tu výhodu, že když spíš a ve snu např. boxuješ, tak si přes noc neroztřískáš ruce o nábytek. Mám zkušenost i s tím, že během spánku jsem měl ruce v nějaký pozici. Přemýšlel jsem se, v jaký pozici jsou asi na posteli kde je moje tělo. Tak jsem se pomalu probouzel a sledoval svoje snový ruce. Fyzickým zrakem jsem pak viděl, že tam kde cítím svoje ruce je vzduch a že moje fyzický ruce leží na posteli a nemám v nich cit. Měl jsem chut se do nich kousnout jestli je ucítím :-D Zkoušel jsem pohybovat těmi snovými a bylo to částečně věrohodné jako u fyzických. Podobný zážitek jsem ještě několikrát opakoval.

Ve snu jsi pravděpodobně byla v myšlenkovém těle. Kdyby tam(v prostoru kde jsi se nacházela snovým tělem) byl někdo jiný, pravděpodobně by na tebe mohl působit. Nelze, ale vyloučit, že to vytvořilo tvoje vlastní podvědomí. Protože na co člověk myslí, to v tom snu taky má. Pokud na to člověk myslí v tom smyslu, že to nechce, tak si to stejně představuje a proto se to ve snu objeví. Někdy ty vjemy vypadají skutečněji než ve skutečnosti.