Vaše příběhy

Pocit Deja Vu

Sen v realitě? - (komentáře)

Houba
DBWgirl2
11. 06. 2012 16:14

Nemyslím, že by tvůj zájem o Egypt byl způsoben minulými životy. Egypt je prostě zajímavý téměř pro kohokoliv :-) Zvlášť pro lidi, které zajímá tajemno. Docela by mě zajímalo jestli si ho představuješ tak jak vypadal. Kdysi tam nebyla poušť.
Pokud bys mluvila např. o fascinaci řekněme třeba městem Bánská Bystrica :-), tak by to bylo podle mě pravděpodobnější, žes tam mohla žít.
Co si pamatuju, tak lidé převážně píšou vzpomínky na minulé životy ve kterých byli egypťani (nedej bohové faraoni :-) ), templáři, druidové, králové, mořeplavci, vojevůdci apod. Samé zajímavosti :-) Ale jenom výjimečně si člověk přečte o někom, do by si třeba vzpomínal, že byl např. prodavačka v malém městečku, která celý život řešila běžné problémy :-)
I když myslím, že více lidí může mít "vzpomínky" na stejný minulý život. Takže tím by se to trochu vysvětlilo.
Dana P.
DBWgirl2
11. 06. 2012 9:48

přibiž nám ten význam slova "odmalička" - už od věku předškolního nebo později, kdy jsi uměla číst? Podobné pocity může mít člověk, kterého nějaké téma cele zaujme. Jenže vyloučit se opravdu nedá, zda za tím není víc, třebas i minulý život (y) odžitý před tisíci lety třeba právě v Egyptě. Člověk opravdu má těžce vysvětlitelný dojem, že "tohle přece důvěrně znám, přece jsem tam byla". To je to nedokazatelně tajemné "co když..."
iveta
jinak
11. 06. 2012 8:42

souhlasím s Perchtou, že zájem o historii Egypta nemusí znamenat minulé životy.
Chce se to zamyslet nad tím jaký impuls(tedy kdo a nebo co) tě k tomuto období zavedl.Mohl to být nějaký film nebo četba.
iveta
...
11. 06. 2012 8:33

já myslím, že by bylo vhodné přestat se ve dne zabývat zbytečnými věcmi.
Podle mého tě sen upozornil na to ,že tyto věci(tedy ten telefon)tě omezují v citové rovině.
Zřejmě je někdo na kterém jsi byla velmi citově závislá,odprosti se od toho,je to už minulost.
Je to čistě jen můj pocit.
Perchta
minulý život
11. 06. 2012 6:15

intenzivní zájem o určitou část historie ještě nemusí znamenat min. život v tomto období. Dá se to jednoduše zjistit pomocí hypnózy. Většinou to ale bývá neveselý výlet, jen málokdo měl šťastný život a hezkou smrt či umírání.

Dejavu o mobilu nebylo dejavu, ale sen , který se zpětně dá vyložit třeba takto: chtěl ti ukázat, že v ˇUstí si budeš muset koupit nový (další) mobil. Ale to je jenom moje spekulace, nejsem odborník....