Vaše příběhy

Minulé životy

Noční můry - (komentáře)

Perchta
Zpracuju to a vložím sem
12. 02. 2012 13:40

, aspoň k tomu každý bude moct něco připsat a něco se dozvíme. Dám to do sekce Praktická magie..., název něco jako Nespavost...., hned, jak budu mít, tak to dám dokupy.
Dana P.
Perchto
12. 02. 2012 10:56

nechceš zpracovat ty "babské rady" do nového příspěvku? Mne by to zajímalo taky a věřím, že více lidí, dík
mississippi
Perchta
11. 02. 2012 21:35

Jo máš pravdu . Neřekl bych přímo vysává, ale spíš ničí. Ale to je složité a chce to čas. Ale asi to není jediný důvod mojí nespavosti. A když mi poradíš, budu Ti vděšný. Chceš mejlík, nebo to napíšeš sem? Dík
Perchta
mississippi
11. 02. 2012 20:35

jo, napadlo. Třeba já dělám ve zdravotnictví, trvalo mi děsnou dobu, než jsem si uvědomila, že z některých lidí jsem fakt mrtvá, mohla jsem pít 6 kafí denně, chtělo se mi spát a v noci mě pak budily tyhle príma sny, vždycky kolem 3.ráno, takže prima pomalá smrt. Koukni se kolem sebe a všimni si, jestli se ti někdo moc nevnucuje do těsné blízkosti víc, než je nutný, třeba se tě i častěji nedotýká (aniž bys´o to stál) atp., i když rádoby přátelsky... Třeba tě opravdu někdo vysává, mně pomohly "babský" rady. Pokud budeš chtít je vyzkoušet na vlastní kůži:), písnu ti je.
mississippi
Perchta
11. 02. 2012 19:29

Ne nic takového. S lidma sice přicházím do kontaktu, v dopravních prostředcích a i během dne. Jinak dělám se čtyřma klukama, kteří jsou celkem v poho. Práce ve výškách a elektro a klimatizace.
Proč? napadlo Tě něco?

A jsem schopnej usnout i na střeše, přez den.
Asi vezmu nějakou noční práci.

A opravdu jsem nepřišel na nic, co by pomohlo.
Zkoušel jsem se utahat zkoro k smrti a když už jsem ani nemohl chodit, tak to pomohlo. Spal jsem od 4 do 8.
Perchta
mississippi
11. 02. 2012 17:34

Nic moc stav...,nepracuješ s lidma? Nějaká "pomáhající" profese(doktor, zdravotník, policajt....)? Nebo užší kontakt s nimi, kde musíš s nimi být v těsné blízkosti a komunikovat,at´se ti líbí nebo ne(banka, obchod, řidič, učitel, číšník..)?
mississippi
Perchta
11. 02. 2012 15:59

Dobře, s pocitem, že jsem se vyspal a že jsem odpočatý jsem se vzbudil asi dvakrát. Jednou si to pamatuji naprosto živě. A bylo to moc příjemné.
Perchta
mississippi
11. 02. 2012 14:19

tak to je síla, já bych takový záhul na psýchu dlouho nevydržela. Jak dlouho to trvá, znáš nějaký spouštový okamžik, kdy to začalo?
mississippi
Perchta
11. 02. 2012 13:37

Já jsem unavený jako tažný pes. V noci spím v kuse, když se to povede , tak tři hodinky. Pak mně něco probudí. A pak to zkusím znovu a zas dodinka až tři spánku a pak zas probuzení. Pořádně zaberu až nad ránem. Tak kolem čtvrté, jenže v šest vstávám do práce. A ráno jsem víc unavený, než když jsem si šel lehnout. Přez den se trochu vzpamatuju a kolem poledního bych usnul i ve výtahu. Někdy se mi povede si jít odpoledne lehnout a to usnu během 10 minut. Ale spím stejně tak hoďku dvě. Pak se setmí z veškerá ůnava je pryč. Ostatní si jdou lehnout a já bych šel dělat nějakou neplechu. Cokoli, běžky, kolo, procházka, nebo jen tak s někým sedět a povídat si. Jenže nemám s kým jít a tak v týdnu trávím noci na balkoně a koukám na hvězdy a čekám na vycházející slunce, abych si šel lehnout.
A ty nesmysly se mi zdají i přez den.
Zkoušel jsem všechno, co je legální. Nepomáhá ani chlast.
Perchta
Ahoj mississippi,
11. 02. 2012 11:55

teď mám klidnější období, už delší dobu se mi nic až tak děsivého nezdálo, ale sny se mi zdají velmi často, ve dne se mi nic podobně strašidelnýho nikdy nezdálo...., noční můry ted´ dávají pokoj. Já jsem to zkoušela řešit všemožně, vyzkoušela jsem toho fakt moc, jen hypnózu a regresní terapii zatím ne, uvidíme, třeba "to" dá pokoj samo. Co ty, tebe to trápí i ve dne? A co proti tomu zkoušíš?
mississippi
Perchta
10. 02. 2012 21:01

Zdají se Ti ty noční můry i přez den, nebo je to vázané na tmu?
Usínáš v pohodě?

Mám taky problémy se spánkem, a o snech ani nemluvě, tak máme společný problém. Ale já nevím co s tím. Prostě jsem se s tím smířil.
Perchta
Ahoj Dano,
10. 02. 2012 7:18

ne, tohle se mi zdálo jen jednou, ale do smrti na to nezapomenu. Doted´si ten sen vybavím do nejmenších deilů.
Dana P.
Perchto
10. 02. 2012 0:05

to je opravdu horor. Ten sen se ti zdává dodnes nebo se to stalo jednou a ty si to přesně pamatuješ?