Vaše příběhy

Opuštění těla

Spánková paralýza - (komentáře)

Sylvia
Adanom
13. 01. 2012 22:37

S tou minulostou si nelam hlavu, suvisi to s tymi alternativami rozhodnutia a moznostami, ktore mame a mozu to byt tie paralelne linky k tej, co prezivas. Ja som myslela len, jak by to bolo, keby sa tam nieco zmenilo tak, ze by si Ty nemohla existovat.
Co sa tyka toho, co spominas o Tvojej buducnosti. Myslim, ze to moze byt kombinacia vsetkeho, co si spomenula. Vsetko totiz moze byt prepojene, tym, ze to mas vo vedomi z nejakeho dovodu, ze Ti to bolo dane, nez si sa tu objavila, Ti zaroven napoveda jak mas ist a hlavne si si to sama vybrala. Mozes si nieco namiesat - tak jak sa hovori, ze clovek si namiesa svoje stastie sam - ale namiesavas si podla mna len tu cestu akou pojdes, bud lahsiu alebo tazsiu, podla mna ciel je rovnaky a vzdy k nemu nejak prides. Ale zas uz aj z tej cesty sa da vycitat, kam zhruba prides. Nemyslim, ze zlodej a vrah skonci niekde ako respektovany clovek, ktory tu nieco po sebe unikatne zanecha, cim sa bude niekto inspirovat. Je pravda, ze na starobu ludia menia hodnoty, ale nie zas tak zasadne.

Neviem presne o co ide, o aku Tvoju buducnost a vobec este nemusi byt jasne, ze takto jak si teraz to konci. Ale vzhladom k tomu, ze v 12 maju deti uplne ine problemy nez v dospelosti, je dost zaujimave, ze si vedela nieco, co sa nejakym smerom zvrtne, ale moze sa takto rozhodnut len dospely.
Adanom
iveta
13. 01. 2012 22:28

Vzkaz pro ivetu :-)
Nepsala jsem ze nevim ze vycestovat lze zamerne :-)
iveta
AC
13. 01. 2012 22:08

Sylvia to myslela určitě obrazně,nemusíš nám vysvětlovat jak to je... jo a neříká se jiný stav vědomí...ale změněný stav vědomí
Adanom
:)
13. 01. 2012 22:05

Zda se me ze Ti rozumim,jen nerozumim tomu zacatku v druhem odstavci o te minulosti. At koukam jak koukam nedokazu to pojmout. :)

Napriklad karty jsou pro mne tim co dokaze cit nase skryte plany,moznosti. Ukazuji rozvijejici se moznost kterou vedome nebo mene vedome zamyslime.

To o tom navrate do zdroje,tomu rozumim. Vnimam to stejne. A je to v podstate muj plan na ktery se soustredim. :) Vyvanout z tohodle sveta a splynout se Zdrojem. :) Ten Zdroj pro mne znamena svetlo.

A jeslti muzu napisu Ti co se me pripomnelo pri tomhle rozhovoru.
Kdyz me bylo asi 12. rekla jsem svym rodicum jaky zivot budu zit. Uvedla jsem nekolik zasadnich bodu.
Rekla jsem ze takhle to opravdu bude a ne jinak.
Tenkrat si miji rodice z toho delali srandu,nebrali me samozrejme vazne,rekli me ze je to jen moje fantazirovani a blahovy vymysl.
To co jsem jim rekla si nedokazali ani predtavit,protoze se to vymyklao beznemu zpusobu uvazovani a beznemu zpusobu zivota.
Ve skutecnosti ale opravdu ziju od nejakeho okamziku to co jsem predpovedela (to co jsem rekla)

A ted otazkou je. Vedela jsem to vlastne dopredu? Nebo uz se to jakoby stalo tam v tom neohranicenem Vedomi a ja mu jen naslouchala?
Nebo jsem pouze volila tak aby k tomu doslo? (jenze jak to muzu vedet,kdyz moznosti je tolik? )

Nekudy a nejak jsem v zivote klikate sla a dosla presne tam,ackoli se to tak z pocatku vubec nejevilo ze se tohle opravdu stane. :)



iveta
AC
13. 01. 2012 22:03

vzkaz pro Adanon
právě že se mýlíš,vycestovat můžeš záměrně...jde to ale to ty asi ještě nevíš..Ivet
Sylvia
--
13. 01. 2012 21:07

Myslim, ze rozumiem. Jedna vec, ktora mne dava zmysel, ale ja sama som na nu neprisla, ze existuje Zdroj, kolektivne vedomie, ktore by malo byt dokonale, zaroven ten Zdroj ale produkuje energie (vedomia), ktore kolobehmi v nejakom case a priestore (jak tu na Zemi napriklad) by sa malo zdokonalit a vrati naspat do Zdroja. Zaujala a davala by mi zmysel tato teoria.
U mna je to trochu inak. Z nejakeho dovodu ma zaujima jednak moja minulost, ktoru nepoznam, takze aj minule zivoty a jednak aj buducnost. Nieze by ma nezaujimala pritomnost, to hej, ale v ramci toho co vnimam viem, ze je nieco ovela vacsie, nez toto a zda sa mi, ze som nejak obmedzena vo vnimani, chyba mi prave to nejake extra navyse. Preto mozno sa zaoberam AC, kde by som mozno mohla do buducnosti nahliadnut. Mam dokonca karty, ktore mi venovala jedna neznama zena asi pred desat rokmi - je to ale len nieco cim si sprijemnujem zivot s kamaratkami - ziadny obchod nic - no a oni ku podivu funguju. Ale to len tak mimochodom.
Co sa Tyka tych paralel, tym, ze ma zaujima napr. aj to cestovanie v case, tak som narazila vacsinou na to, ze ta minulost by nebola mozna. Je to preto, ze keby si napr. zabila v minulosti svojho deda, tak uz nemozes byt Ty. Ale je aj ina mozna alternativa, na ktoru som narazila, ze tym by sa vytvorila len nejaka ina paralelna linka a zila by si svojim zivotom bez Teba a ta povodna, kde si Ty by zostala. Nemam ale ziadne nadprirodzene schopnosti alebo nedokazem vedome menit svoje vedomie, ale mozno uz len to, ze sa tym zaoberam je nieco. Viem, ze ako som uz pisala nejak predtym prave to vedomie je nieco viac, pretoze na to aby si prezila tu na zemi ho nepotrebujes. Potrebujes len par informacii, jak zaobstarat obzivu, najst pracu atd...ale to nieco extra, co cloveka robi clovekom (emocie napriklad) su Ti na nic v tomto svete. Preto si myslim, ze to je sucast niecoho vacsieho. Takze asi tak to mam....samozrejme, ze tiez teraz neviem, ci si ma dobre pochopila :-)
Adanom
:)
13. 01. 2012 20:32

Sylvie nevim jestli bude moje odpoved nejak srozumitelna. :-)

Ja vnimam sve byti tady jako okamzik v nemz zvolim nakonec samozrejme jen jednu volbu z mnoha moznosti. Me vlastne nikdy nenapadlo premyslet a zajimat se o to jak by to vypadalo kdybych volila v okamziku jinak. V podstate me to uprimne nezajimalo a nezajima. Nakonec myslim muzu to rict i jinak,ze k tehle teorii (moznosti) se nepriklanim. :)
V podstate tam jde o to sluvko "kdyby" (jak pises to kdybych se rozhodovala jinak) Protoze ja to sluvko kdyby nezahrnuju do svych voleb ani do svych predstav.
Proste volim a zadne kdyby pro mne neni dulezity.

Vnimam jen jednu vec,ze "me" Vedomi (neohranicene Vedomi) existuje mimo casoprostor jehoz jsem v tomhle tele take soucasti (o nemz si myslim ze je nejake me ja napojene na Velke Ja.)
A ze vsechna ta Ja jsme my vsichni zaroven.
Jako kdyz pisu si s Tebou,pisu si se sebou sama. :)
Vsechno co ziju je jako odraz-obraz nejake predstavy v okamziku. Jako kdyz je to cele sen ktery se odehrava nejak.

Tak ted nevim jestli z toho nebudes zmatena. :-)

A co Ty? Dokazes to,nebo dokazal by jsi to?

Sylvia
:-)
12. 01. 2012 22:56

Tak to s tym clovekom si ma prekvapila, to je zaujimave. Ked to mas spontanne, znamena, ze mas nieco navyse s vedomim, ze by si mohla vnimat paralelne dimenzie a napriklad zistit nejake urovne, napr. jak by sa vyvijala Tvoja buducnost alebo minulost, keby si sa rozhodovala inak? Dokazala by si to?
Adanom
:)
12. 01. 2012 22:36

Ano kdyz spim zazivam nekdy i lucidni sny (ale ja se o ne zamerne vubec nepokousim,netrenuju to ,nevyvolavam to)opet spontanne.
Uvedomuju si ze nejsem v bdelem stavu,ale ze jsem v jinem stavu vedomi (spanek).
Ve snu pak zkousim zamerne menit deje,nebo skocim ze skaly a zkousim co to udela. :-)
Nebo jsem byla behem spanku navstivit cloveka kteryho jsem jeste nevidela ale znala a pozdeji jsem zjistila ze tak opravdu vypada. (-to se delo spontanne,nikoli se zamerem)

Osobne vnimam lucidni sny a mimotelesne cestovani behem spanku jako neco co me splyva dohromady.
Sylvia
Adanom
12. 01. 2012 22:03

Ono ked spis uplne, tak nemas to lucidne snenie? Je to podobne a citala som, ze sa moze prelinat aj jedno cez druhe. Ked cestujes, cestujes niekam vedome? Niekam chces ist a si tam? Alebo Ta to len niekam unasa?
Ja ani nemozem povedat, ze by som sa vyslovene zlakla, skor mam celkovo strach a brzdi ma to, nedokazem tie zvuky ignorovat, skoda, ze nepocujem hudbu jak Ty :-)
Adanom
Sylvia
12. 01. 2012 21:36

Ja vim,pochopila jsem ze jsi necestovala (nevycestovala :-)),ale me brnklo do oci jen to slovo ze jsi se vzbudila.

Ja to znam tak,ze nespim (proto nemuzu rict ze jsem se probudila,nebo proto me to slovo neladi s tim jak to vnimam) ani nebdim (teda ze nejsem v beznem vedomi jake zazivame behem aktivniho dne),
Jsem v jinem stavu vedomi a uvedomuju si to.

Slysim zvuky ,ale jsou to zvuky ktery bych pripodobnila hudbe ktera napodobuje zvuky kosmu.

Vedome a zamerne ale zatim nevyrazim na cesty z tela ven. Protoze se vzdycky jakoby leknu a tim se muj stav vedomi meni,pak to nejde.
Mam spise spontanni zazitky a taky cestovani behem spanku. :) Ktery si vice ci mene uvedomuju,ale nevyrazim na ne se zamerem,spise se to deje samo.

Sylvia
Adanom
12. 01. 2012 20:56

Ja som ale spala, ja som necestovala astralne, len to bola ta spankova paralyza, ked som zo spanku precitla a zase som sa nemohla hybat, tak to bolo myslene, vzdy sa mi to tak stane, spim, potom precitnem a fyzicky sa nemozem pohnut. Len teraz ma to tak neprekvapilo jak prvykrat, len som chcela preckat, az to skonci.

Inak ja osobne som ani nemala pocit, ze mam iny stav vedomia, mozno bol, ale som si to neuvedomovala, myslela som, ze som normalne pri beznom vedomi, az na tie zvuky....uz sa Ti to stalo?
Adanom
?
12. 01. 2012 20:37

"Zobudila som sa a citila som, ze sa nemozem pohnut a uz som tusila o co ide."

Sylvie,clovek ale nespi,protoze je v te chvili pri vedomi (teda v jinem stavu vedomi).
mississippi
Sylvia
11. 01. 2012 18:16

Je to v příběhu ,NĚCO MNE ZMĚNILO.
Nebo to spíš já špatně napsal. :-)
Sylvia
V ktorom?
11. 01. 2012 18:01

V akom pribehu to pises? Necitala som ho, tak som to asi zle pochopila.
mississippi
Nepopisoval jsem sen
11. 01. 2012 16:33

To olékání brnění nebylo ve snu. To jsem měl skutešně na sobě. Píšu to ve svém příběhu.
Sylvia
Mississippi
11. 01. 2012 16:09

No vies, v snoch je to trochu inak. Niekto hovori, ze si myslis, ze vidis nezname tvare, ale pritom su to ludia, co stretavas na ulici a oni sa Ti tam premietaju. Moze to byt aj s tym brnenim tak. Mozno si to videl v nejakom filem, ktory Ti z hlavy uz vysumel, pritom ani nemas istotu, ci to vlastne robis dobre, sice vies, ze vies kam mas siahnut, ale jak vies, ze to tak bolo? Hm.....to su proste sny :-)
mississippi
Sylvia
11. 01. 2012 0:27

Tak to napiš a já pak přihodím něco o smlouvě s ďáblem a o pekle. Někdo tady psal, že byl v nebi. Já nakoukl do pekla a žádný sexi čertice tam teda nebyli.
Není to o šermu jako takovém. Je to o tom meči. Dřív jsem si myslel, že o tom exkalibru je to jen legenda, teď bych ho chtěl mít aspoň na chvilku v ruce.
Ten pocit, když jsem oblékl to brnění je nepopsatelný. Věděl jsem jak si upevnit meč, a to tam je řemínků, že by se v tom jeden zamotal. A přez hrudní pancíř ce člověk k meči jen tak nedostane. Jak to, že jsem věděl, jak to přidělat. A to jsem nepsal o tom souboji, co jsme zkoušeli, jako scénku pro děti. Nikdo pak do toho nechtěl jít.A to jsem nikdy nešermoval.
Sylvia
Haha
11. 01. 2012 0:14

Tak daleko az k boju som sa nedostala. Serm je na dlhu trat, najprv kroky, potom scenicky serm a az potom boj. Mrzi ma, ze som to nedotiahla do konca kvoli praci, pretoze na to nebol cas. Ale pocit to bol skvely, vediet z tohto umenia nieco.
Ja som sa naposledy vo sne rozpravala so smrtou, ale to tu este napisem do snov a realit...:-)
mississippi
Chudoba ne
10. 01. 2012 23:54

Asi jsem to špatně napsal. Nejednalo se o hlad chudáka, který nemá co do úst. To byl jen takový nornální hlad, co má člověk, který nemá čas se najíst. Chudoba to nebyla.
V těch snech se nacházím v brnění a většinou mám v ruce meč. Sylvia dělala šerm amožná zná ten pocit, když sevře jílec meče. Není to otom, že můžeš zabíjet, alespoň u mně ne. Je to pocit něco vikonat, něco napravi, chránit.
Sylvia
Mississippi
10. 01. 2012 23:17

To si viem predstavit, ze sa da rozoznat sen od nejakej vizie, ktora dava zmysel, zatial co sen nie. Inak pokial by si veril na reinkarnaciu, tak by mohlo byt, ze si bol naozaj chudobny v minulom zivote, preto ten hlad. Ale moze to aj byt, ze Ti chyba nieco ine v zivote a prejavuje sa to tymto pocitom. To sme ale naspat u podvedomia. Strach z chudoby. Pokial sa ale prebudzas v zmenenom vedomi, tak sa Ti nieco ponuka, treba to len rozklucovat. Moja kamaratka sa tiez budila rano unavena stale a nejaka liecitelka alebo niekto jej povedal, ze ma za ulohu odprevadzat duse zomrelych. No....to je zas diskutabilne.
mississippi
a mám to i ve snech
10. 01. 2012 21:43

A to mně fakt štve. Asi se zeptáš, jak poznám sen od toho předtím. Je to jednoduché. Sny jsou zmatečné, otevřeš ledničku a najednou jsi v koupelně, střídají se pohledy na dění, vždyť to znáž. V tom předtím to není. Vše vidím, jakoby vlastníma očima, nevidím sebe. Někdy jen nohy a ruce, ale jako v reálu. Cítím tam bolest ze zranění, horko, chlad, vnímám dokonce vůně (spíš pachy) a mám mnohdy hlad a žízeň. Většinou se probudím a když se trošku vzpamatuji pak usnu. Někdy to docela zmizí, ale jindy to pokračuje jako sen i stěma hloupostma, co se ve snech dějí, a zmizí i ty pocity horko, hlad...
Sylvia
Mississippi
10. 01. 2012 21:24

Inak s tymito smutnymi zazitkami a tak som niekde citala, ze sa stretavaju ludia, co chodia na holotropne dychanie. Tam sa potom prejavuje to najlbsie podvedomie. Je zaujimave, ze Ty to mas spontanne.
mississippi
Toho se také bojím
10. 01. 2012 21:04

Ale to už jsem tady někde rozebíral.
Jestli je to AC, tak to by to muselelo přicházet úplně samo. Jediné co chci je si odpočinout a konečně se vyspat! Já nechci v noci někde courat. Ale možná proto jsem ráno unavený.
Sylvia
Mississippi
10. 01. 2012 20:59

vidis asi to, co mas v podvedomi, jak dolu pisal Jarda, tak myslienky sa tam hned realizuju a strach je zly radca. Ja ho mam tiez, takze sa bojim tam ist. Teda bojim, ani neviem isto, ci to existuje. Mozno keby Ta to moc trapilo, mozes vyskusat nejaku hypnozu alebo regresnu terapiu.
mississippi
Byla mi zima
10. 01. 2012 20:52

A to strašná, něco mezi strachem a tím že se klepeš jak ratlík, ale šlo to zevnitř a určitě jsem se klepal. A s tím sestováním, stává se mi, že když usínám, dostanu se někam, kde to neznám, je to jako z minula, ale je tam jen strch , smutek a smrt. A lidi co mně viděli usínat, říkají, že se začnu klepat a škubat sebou a že mi i tečou slzy. Ale to nevím, protože zrovna usínám. Zůstává mi potom v duši žal a v srdci mám smutek a to třeba celý den a pak to začne nanovo. Cíleně bych tam nešel. Tam se fakt bojím!
Sylvia
Mississippi
10. 01. 2012 20:40

Nie, tie vibracie su normalne, to k tomu patri, byva to pri astralnom cestovani, ked sa o to snazis a je to jedna z poslednych faz. Tak mozno si bol na krok. Ja som nikdy necestovala astralne, ale malo by to tak fungovat, lenze otazka je, ci je to len pocit fyzicky, co suvisi nejak zo spankom alebo naozaj posledna faza pred AC.
mississippi
Sylvia
10. 01. 2012 20:33

Mám pocit, že jsem tam byl sám. A nejspíš to nebyla spánková paralýza. Spíš jsem to psal pro to že jsem zažil, co to je když se nemůžeš pohnout. A když se do toho probudíš, musí to být děsivé.
Ale jak tak nad tím přemýšlím, necítil jsem vlastně pod sebou tu silnici. Bylo to kolem 4 raní a asfalt musel být studený. A ještě si vybavuju, že jsem se třásl,jako když ti je zima, ale nějak zevnitř . Neumím to popsat. A navíc mi to přišlo spíš směšné a dokonce i ta představa, že ze mně udělaj placku mi přišla v tu chvíli jako strašnej vtip. Taky je možnost, že mi dala něco do vína. Ale asi nejlépe to vystihne, že jsem měl pocit, jako když na mně spadne obloha.
Sylvia
Mississippi
10. 01. 2012 20:06

K spankovej paralyze prides, ked sa zobudis, ale mozno si zaspal a nevies o tom. Lenze ono to neni zas tak uzasny pocit, vacsinou mas strach a pocit, ze u Teba niekto stoji....mal si aj to? Inak ona by nemala trvat celu noc, takze sa asi bat nemusis, ze sa zobudis jak placka :-)
mississippi
Ahojky
10. 01. 2012 18:19

S astrálním cestováním nemám žádné zkušenosti. Ale to, že ležíš a nemůžeš se pohnout, to jsem jednou zažil. Kecali jsme skámoškou dlouho do rána a ona pak šla spát. Já si šel před chalupu zakouřit a lehl si na silnici a koukal na nebe. Najednou se ty hvězdy rozmazaly, jako když rychle pohneš hlavou a místo teček jsem koukal na bílé čáry na nebi. Netuším,jak dlouho jsem tam ležel. Jediné na co jsem myslel bylo ale to, že jestli se hned nezvednu a nevypadnu z té silnice, tak mne tam ráno rozjezdí popeláři na placku. Z chlastu to být nemohlo, sice jsme měli vínko, ale jen lahvinku a pili jsme to asi 4 hodiny. Ale byl to super zážitek.
Sylvia
Ivet
7. 01. 2012 19:31

A mozes mi nieco viac opisat o tej dimenzii, co si spominala, ze sa Ti nechcelo odist? Co tam je, videla si nieco alebo len nejaky pocit? Dakujem.
iveta
ac
7. 01. 2012 19:23

astrálně cestuji jenom přes den,má to svoje výhody.Ivet
Sylvia
AC
7. 01. 2012 14:32

Ano viem, asi je dobre skusat to aj cez den, pretoze aj noc, tri hodiny nad ranom robia svoje...:-). Ale dam vediet...
iveta
ac
7. 01. 2012 13:34

strach musí jít stranou,pokud je, není možné se někam dostat jinak se to vše přeruší a zůstanou jenom ty špatné vzpomínky.
iveta
ac
7. 01. 2012 13:29

já si myslím že jsem navštívila několik dimenzí,byla jsem někde kde mi bylo moc dobře a nechtěla jsem se vrátit zpátky.Pak zase tam kde můžeš jen pomyslet a jsi tam kde chceš být.Ale pro mě teď aktuálně studovaná dimenze je ta že se setkávám zřejmě s dušičkama zemřelých,mohou tě na něco upozornit,mohou ti zdělovat budoucnost...ale co nám asi AC dává?mě osobně jiný náhled na život,relaxaci,uvolnění.Jsem schopna si ho s devadesáti procent navodit sama.ivet
Sylvia
Vedci
7. 01. 2012 13:20

Vedci len hladaju odpovede tak jak Ty. Neodsudzovala by som ich za to, ze chcu najst logicke vysvetlenia paranormalnych aktivit. Je to jejich praca, takze budme radi, ze su. Mozno sa ukaze raz, ze ked sa pride na to, ze urcite veci existuju, tak uz to zas nebudu paranormalne javy. Tak jak v stredoveku mobil alebo fotoaparat. Otazka je, ci len hladaju tie javy vo fyzike, alebo aj skusaju AC sami, aby sa presvedcili. Okrem toho myslim, ze kazdemu sa AC nemoze podarit, proste to nejde. Ale kto su ti, co sa im to dari? Vedec povie, ze niekto s bujnou fantaziou no a spiritista povie, ze senzitivna osoba. Ja kvoli tym stavom v noci napr. viem, ze existuje stav, kedy je zmenene vedomie a mala som len stastie, ze som sa zobudila v tom momente, no a ten stav je tak zvlastny, ze vsetky problemy materialneho sveta sa zdaju smiesne. U mna to je tym stracho, kto ho prekona, tak ma asi stastie.
iveta
AC
7. 01. 2012 13:13

asi tak...jsem věčný hledač,pokud mi to hlava nebere snažím se najít odpovědi jinde,ale nemohu se stotožnit s tím že to co nám podsouvají odborníci na slovo vzatí(psychologové,psychiatři a lidé kteří jsou studovaní)že vše co se nedá nějak logicky nebo patologicky zdůvodnit není pravda.něco mezi nebem a zemí je jinak by se tyto paranormální věci nestávaly.Kdo mi odpoví s těch vzdělanců co bude až umřeme?nikdo protože to nikdo neví a proto jsou tyto otázky stále otevřené a zůstanou do té doby než opravdu umřem.ivet
Sylvia
AC
7. 01. 2012 13:05

Inak to nebol nazor, to bola otazka. Ale aj tak mam dalsiu. Astral tvoria myslienky, takze obrazy, ktore tam su je odraz myslienok. Napadlo ma, preco su zvuky vynimka. Sama ale viem, ze zvuky, co som pocula ja vobec nevyzerali jak myslienky moje. Mna ale zaujima hlavne to skutocne AC a jeho ucel. Ked tam ides, tak je jasne, ze chces niekam vycestovat, kam chodite Vy? Ja som to skusala hlavne preto, aby som sa dostala do inych dimenzii, pokial to existuje. Alebo co chces vediet, ked tam ides, buducnost? Podstatu sveta? Jake mas otazky? A co Alenka efekt?
iveta
ac
7. 01. 2012 12:52

ano s tím souhlasím,proto jsem zastánce aby jsme se v astrálu chovali přirozeně,snažily se i tam logicky uvažovat...ale zase není nad to popustit svoji fantazii,pak si to užívám třeba létáním.ivet
iveta
AC
7. 01. 2012 12:47

ani jeden hlas který tam slyšíme nejsou naše myšlenky o tom jsem přesvědčena.ty hlasy patří jiným...všechno tam vnímáme jakoby telepatií,proto se vám asi zdá že to jsou vaše myšlenky.pokud budete jasně slyšet na co se vás ptají a nebo co vám říkají,zkuste odpovídat.Já tedy nevím ale já když jsem v astrálu tak normálně komunikuji,nemám pocit jako bych nevěděla komu ty hlasy patří.Ty hlasy mi řeknou jak se jmenují,co se jim stalo ,proč zemřeli atd.....je to velmi zajímavé..ivet
Jarda
re: iveta
7. 01. 2012 12:35

Myslet ano. Avšak mysl je nástroj podobně jako třeba oheň. Je to dobrý sluha, ale zlý pán. Mysl by se tam neměla nezřízeně a nekultivovaně chovat.
Jarda
re: iveta
7. 01. 2012 12:31

O průvodcích vím, mluvím s nimi, ale hlasy slyším jen jako myšlenky, který se mi špatně rozeznávají od mých vlastních. Problém je, že né každý hlas Musí být nutně od průvodce. Může to být sebeklam.
Včera jsem měl sen kde mi průvodce něco vysvětloval. :-) Bylo to jasné, úderné a okamžitě jsem chápal podstatu toho. Narozdíl od nejasných a mlžných sebeklamů...
Jarda
re: Sylvia
7. 01. 2012 12:28

Myslím, že to nebylo nebylo ode mě, protože byly celkem jasné a naprosto neočekávané. Prostě by mě nenapadli. Třeba ten co se mě ustaraně ptal co se děje. Já jsem byl naprosto v klidu narozdíl od toho kdo se mě ptal, tak mě její neklid překvapil.
iveta
ac
7. 01. 2012 12:24

vždy musíte v astrálu myslet,logicky uvažovat a chovat se přirozeně,já to tak dělám.ivet
iveta
AC
7. 01. 2012 12:21

Nemohu souhlasit s názorem Sylvy ohledně hlasů,jsem stoprocentně přesvědčená že to nejsou naše myšlenky,mám již za sebou několik utvrzujících pokusů.Ten zásadní hlas který se tam objevuje nás dozajista vede nějakým směrem,ovšem záleží jaký směr si v normálním životě vybereme.ivet
iveta
pro Jardu
7. 01. 2012 12:12

Jardo ty hlasy tě nemusí znepokojovat,já je taky slyším.Zjistila jsem jednu velmi podle mě důležitou věc,obcas těm hlasům věnuj pozornost,ptej se,bude ti zodpovězeno mnoho otázek.Pak záleží na tobě jak s těmi odpovědmi naložíš.Ten pro tebe zásadní hlas je tvůj průvodce(ochránce)věnuj mu pozornost,dozvíš se hodně.Odpovědi od tvého průvodce jsou někdy nesrozumitelné a tak trochu nic neříkající i tak trochu vymyšlené ve finále zjistíš že tomu tak není.ivet
Sylvia
Jarda
7. 01. 2012 11:59

Ale inak mozes opisat aj nieco viac z AC? Viem, ze ked na nieco myslis, tak to tam hned mozes vidiet, ale ide to na nic nemysliet? A potom kam az cestujes? A nemohol byt ten zensky hlas vlastne Tvoja myslienka, ze sam si vlastne mal obavy a ze bol zensky sa len prevratilo, pretoze vacsinou je to zena (matka), ktora ma obavy a navadza Ta nejakym smerom? Inak zaujimave...
Sylvia
Podvedomie
7. 01. 2012 11:44

Ano moze to tak byt, ze je to podvedomim. Ale podvedomie musi nieco vytvorit, podla mna je to prezitok nejaky, ktory sa transformuje do toho zvuku a symbolicky moze sa ukazat ako uplne nieco ine. Ja len si myslim, ze skor je to zmenen vedomie, nez podvedomie. Pretoze ked nieco robis podvedome, tak to je nieco, co mas zakorenene, ale uz si na to zabudol, neuvedomujes si to. Mne ide o tie zvuky, pretoze tie zrakove vnemy mohli byt prave nerealne. Mohlo to byt tym, ze som tam nieco cakala a ono sa mi to takto zjavilo. Ale tie zvuky zneli jak upenie....ale mas pravdu v jednom. Mozno som tomu mala nechat volny priebeh a mozno by to zmizlo a ja by som sa ocitla v astrale. Lenze ja na rozdiel od Teba nemozem prekonat ten strach stale. Je to asi kvoli tomu skor, ze sa bojim, ze by sa mi nejake vizie alebo zvuky preniesli do skutocnosti a to by som nerada, keby som vedela, ze astral a hmotny svet sa naozaj nedaju prepojit a je kazdy samostatny, tak do toho idem....bola som len na krok.
Jarda
re:
7. 01. 2012 10:52

V AC můžeš vidět všechno možný a se skutečností to nemusí mít nic společnýho. Může to být vytvořený podvědomím a taky bych řekl že v tom má prsty. V této úrovni to navíc vypadá hodně realisticky. To bzučení nějak souvisí s výstupem... při výstupu jsem ho občas měl. Když jsem byl venku tak zmizelo.
Hlasy jsem tam měl taky brmlaly něco nesrozumitelného, byli vytvořený podvědomím, protože jsem je tam nechtěl, proto jsem na ně myslel a proto tam byli(myšlenky se tam hned realizují) Takovým zjevům není potřeba věnovat pozornost.
Byli tam ale i hlasy zřetelné, které mě poněkud překvapily. Párkrát jsem tam zaslechl nějaký ženský hlas, jako kdyby tam na mě někdo dával pozor. Jednou jsem slyšel: "Dobrý, dobrý, převal se..." nebo tak něco. Jindy když jsem byl v tranzu tak jsem slyšel ustaraný hlas: "Jardo jardo, co se děje?" Ale byl jsem v pohodě, nevím proč ta starost :-)
Nebo když jsem byl napůl mimo tělo tak ten hlas zase říkal: "Dobrý, dobrý. Kde jsi?" Odpověděl jsem že "Doma" Zvláštní na tý odpovědi bylo to, že jsem na to slovo myslel, jako bych ho chtěl říct, ale nevyslovil jsem ho... ani nevím jestli bylo čím ho vyslovit. Přesto jsem to slovo slyšel tak, jako bych ho řekl. Nevím kde vzniklo. Jestli ho řeklo moje tělo na posteli, nebo si vzniklo v prostoru v astrálu... :-D Komu patří ten hlas, tím si taky nejsem jist.
Dana P.
?!?
7. 01. 2012 0:30

no páni, to jsou zážitky. Mně AC taky zajímá, ale mám strach, tak jsem zatím nic nezkoušela. Jsem zvědavá moc na to, až se tu k tomu, co jsi prožila vyjádří lidé s podobnými zkušenostmi.
Určitě o těch snech brzo napiš