Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Náhoda nebo upozornění - (komentáře)

Nella
lela
12. 11. 2011 19:28

Děkuji za odpověď . Potěšilo mě to. Teď musím to ještě několikrát přečíst,protože to musím vše správně pochopit.
Přeji krásný večer a ještě jednou moc děkuji.
lela
Dobrý večer,
12. 11. 2011 18:32

Máte v rodině rozpory, musíte je vyřešit, jinak bude hůř, uvědomte si jak bezpodmínečnou láskou máte ráda celou rodinu, sama jsem zažila stav bez těla, a vím že žádná lidská duše nedokáže v tomto stavu ublížit, a cíleně, říct nemít rád nedokáže.Syn tomu nesmí uvěřit. Dle mého názoru do Vaší rodiny zavítal energetický upír..vyčerpanost, zdravotní problémy, krátký spánek.On využívá vašich rozporů proti vám, jsou schopni holografické projekce, manipulují s city, protože žádné nemají...schovat zrcadla, nerozbít, 5 svíček , pokud bude hůř, hlavně se nesmí bát nikdo z vás.Jsem mladá holka, co má taky s prominutím bordel v rodině, ale u mě je to v takovém rozsahu, že se mnou se o tom z nich nikdo bavit nechce.Problém u Vás bude asi v celém rodiném kruhu. Taky určitě hraje roli Vaše odloučení.Taky jsem se pídila a vzpomínala, někdo mi poradil, že musím vyřešit svůj vnitřní rozpor a nebude to za mnou chodit,já to jen posílám dál, protože to je pravda.Taky to nemám vyřešené, ale aspon to proti mě už nepoužívá dědu.Hlavně musíte myslet optimisticky.S každým krokem vpřed a pochopením se Vám uleví.Tohle všechno včetně vaší nemoci, je ukazatel, že je něco špatně.Váš otec měl nějaký vliv, a ten už je pryč.Měla by jste asi zjistit jaký..Přeji Vám moc štěstí, napsala jsem všechno co jsem mohla...
Nella
lela
12. 11. 2011 13:49

Jsem opravdu moc ráda že jste to takto napsala. Já věřím že se něco děje a musím přijít tomu na kloub,protože mě to není lhostejné. Ta jeho přítelkyně žije s ním a tu noc i ona měla ten sen ,ale neviděla jeho plakat nad mým hrobem ale viděla jak ona sama plače nad hrobem její matky/ ta je ovšem živá/. Vše se přihodilo v jednu jedinou noc. Víte od doby kdy umřel můj táta se celá moje rodina ,sourozenci hodně změnili,nestýkáme se a z jejich strany cítím jak jsou jiní. Já žiju trvale v zahraničí a syn v České republice. Kontakty máme a vše spolu řešíme. Právě když se nám to přihodilo ,jsem byla s dcerou v české republice na dovolené a byla jsem za Prahou a syn v Brně. Celé je to záhadné . Jsme ráda že píšete ,opravdu mě to moc pomáhá. Přeji vám krásný den
lela
Ještě jednou
12. 11. 2011 13:15

Nemyslím, že je náhoda, že Vás probudilo štěkání psa mají jiné cítění daleko empatičtější a jsou nám pomocníky.Mělo to tak být.
lela
Dobrý den
12. 11. 2011 13:10

přesně Vám rozumím, ono je v podstatě jedno, jestli to byl zemřelý děda, nemusel to být on, jsou spravedliví a pro nás ukazatelé...něco u Vás se synem není v pořádku, a spěchá to, aby jste to vyřešili, může to být stará křivda, nebo něco takového, je třeba si upřímně promluvit, vsadím se o co chcete, že pak se i Vám zdravotně uleví,podle mě oba potlačujete nějaké emoce. Taky záleží jak ta bytost se synem skutečně mluvila, jestli si z toho neudělal výběr, ale nejvíc podstatné je jak to cítil. Pokud cítil strach, je to špatně a žádný děda za ním nebyl.Mám vlastních zkušeností víc, píšu tady článek temná bytost, ale to s Vámi nemá nic společného..Za mnou chodil jakože děda, jako by mi něco vyčítal.21.3. 03:15 každý rok,je to datum jeho úmrtí, rozklepala jsem se a paralyzovalo mě to, stejným způsobem jako píšu v tom článku.Myslím že to ale není váš případ, musíte spolu prostě víc mluvit a zcelit více rodinu. Nikdo nemá právo deptat ani syna ani Vás, ale ukazuje Vám to, že něco není v pořádku.To že jeho přítelkyně ho viděla brečet na Vašem hrobě,ps. doufám že to chápu správně, by mělo ukázat, že máte urychleně něco dořešit dokud není pozdě,musím Vám ale napsat, že tohle je opravdu názor někoho cizího, kdo tam nebyl a nezná Vás. Může to tak být, a nemusí.Jak je ted Vám a synovi?
Nella
lela
11. 11. 2011 21:14

Moc děkuji za komentář a potěšilo mě to.. hltám každičké slovo kdo napíše.. protže bych ráda znala názor druhých. A co se vám stalo ,jestli to není tajemství a jak vše dopadlo?Přeji krásný večer.
lela
Dobrý den,
11. 11. 2011 15:14

nevim proč, ale musím Vám napsat...nedá mi to, taky se mi stalo něco podobného, a v závěru jsem zjistila, že to není tak, jak vypadá...zjevně se něco ve vaší rodině stalo a něco se snaží ve vaší rodině vyvolat pocit viny a tahat z vás negativní emoce.Zemřelí jsou už někde jinde, nemají důvod nám něco vyčítat, jsou nad námi všechno ví.Syn má asi špatné svědomí a někdo toho zneužívá.Až zase uvidí tátu, nebo dědu at se zeptá jaká je jeho skutečná tvář.3 x. Myslím, že mateřské pouto je silné, proto vám bylo zle.U mě je zas datum 21.3 a taky ve tři ráno...je to můj subjektivní dojem, ale píšu Vám to z vlastní zkušenosti.
Nella
Dana P.
7. 11. 2011 21:27

Moc děkuji ,hned jsem si to četla.. hodně zajímavé a já věřím,že ti co odešli nás chrání.. Krásný večer
Dana P.
je to
7. 11. 2011 19:58

na straně 5
Dana P.
Nello
7. 11. 2011 19:56

hledej v oddíle Příběhy/Témata - "NĚČÍ PŘÍTOMNOST"
Nella
Jelítko
7. 11. 2011 14:35

Ahojky a moc děkuji za názor.. moc ráda bych si přečetla ten tvůj příběh ,ale nevím kde ho mám hledat. Přeji krásný den.
Jelitko
jeste
4. 11. 2011 18:57

musim se omluvit,ten muj pribeh najdete pod nazvem "deda a babicka ".
Jelitko
ahoj Nello
4. 11. 2011 18:07

podle me tvuj tata chtel po tvem synovi,aby ti sel pomoct a snazil se o jeho kontakt a syn to asi nepochopil,proto tvuj otec to musel vzit do svych ruk a pomoci jejich sil ti pomohl.Ja jsem jenou zazila podobnou vec kdyz jsem byla v ohrozeni zivota,tak me zase pomohl deda s babickou,protoze v te dobe jeste moje rodice zili.Ale deda me mel vzdycky moc rad a tak me pomohl,mozna s pomoci jinych k tomu urcenych jejich lidi,to uz nevim,jiste je jedno,asi bych nezila...mam to tady v mojich pribehach "babicka a deda",takze tohle jsi zazila taky tak,proste ti pomohl tatinek.Nemyslim,ze by byl na tveho syna nastvany,ale treba ho vzalo to ze s nim nehnul a tobe slo o zivot.Oni nemaji v sobe nenavist a ani nejake spatnosti jako my...ahoj a mej se pekne.J.
Nella
Dana P.
4. 11. 2011 14:59

Ještě jeden dodatek.. jsem nemocná na srdce a léčím se.. měla jsem infarkt ,je to už 6 let. To omdlení mělo spojitost s mým stavem.
Nella
Dana P.
4. 11. 2011 14:56

Jsme moc ráda ,že jsi napsala. No já neměla žádný sen.Jen jsem se ve tři hodiny probudila a bylo mě moc špatně. Šla jsem na chodbu a omdlela jsem. A právě ve tři hodiny se probudil i syn z hrozného snu a jeho přítelkyně měla také děsný sen. Já nevím,ale mě to přijde ,jako by ho přišel varovat můj táta ,jeho děda,že se mě něco stalo. Syn ale si na mě ani nevzpoměl ,že by se mě mohlo něco stát a tak proto mu asi táta řekl ,že ho nemá rád.. opravdu divné,protože za jeho života by to nikdy synovi neřekl,měl ho moc rád. Celou dobu prý syn cítil jeho přítomnost a nemohl už spát. Je to moc divné a já na to stále musím myslet. Budu moc ráda za další názory.. budu se těšit. Přeji krásný den
Dana P.
Nello
4. 11. 2011 13:32

chápu to dobře, že to se ti přihodilo 27.10.? Ty sama si žádný sen, který by předcházel probuzení nepamatuješ? Snad bych si to vysvětlila psychickým propojením se synem v té chvíli, kdy se jemu zdál takový traumatizující sen, on zas mohl být propojen se svou přítelkyní, nevím...ale je to zajímavé a tajemné