Vaše příběhy

Záhadná místa

Noutonický hřbitov - pátrání - (komentáře)

kika
..
26. 01. 2013 13:13

Upřímně-připadá mi to, jako by jste se šli na hřbitov dobře bavit. Nedělala bych podobné věci být Vámi....
per
vyvolavani duchu
3. 07. 2012 15:02

nezahravejte si s necim co nedokazete zvladnout.Jak uz bylo receno,ducha je nutne odvolat a to malikdo umi . Uz se mi stalo,ze se na me "nalepil" duch (byl to zemrely pribuzny) proc mne kontaktoval to si necham pro sebe,ale takovy pocit tisne jsem nikdy v zivote nezazil.Nastesti jsem vedel jak z toho ven a hlavne to v mem pripade nebylo zadne vyvolavani duchu. Takze pozor na to. Nektere pripady konci i sebevrazdou.
Rosaceae
proč to pokoušíte?
15. 01. 2012 21:38

já nevím, není to zbytečný risk ? :-(
Gretchen
11. 01. 2012 13:59

Já jsem tam byla loni na jaře (březen) a nezažila jsem vůbec nic zvláštního, ani jsem nic zvláštního necítila. Byli jsme na výletě na Okoři (to mě tenkrát nějak nenapadlo, že ještě není sezóna a že bude zavřeno :D), a tak jsem si řekla, že je to skvělá příležitost si prohlédnout i noutonický hřbitov. Byl se mnou můj přítel (který nevěří naprosto na nic "mezi nebem a zemí", možná mi to kazil :D) a moje dcera (která spala před hřbitovem v autě). Pobývala jsem tam celkem asi půl hodiny (bylo to odpoledne), měla jsem s sebou i fotoaparát a pořídila několik desítek snímků, ale není na nich naprosto nic zvláštního, jen ty náhrobky a stromy. Neměla jsem ani žádné zvláštní pocity, jenom mi byla děsná zima, ale ta byla tehdy všude, ne jenom na hřbitově. Taky jsem slyšela z kostela varhany, ale potom jsem viděla jít z kostela lidi, takže tam asi byla nějaká "akce." Jsem docela zvědavá a někdy bych to tam ráda viděla v noci, ale samotné se mi nechce a přítele tam asi nedostanu, protože jak už jsem napsala, na duchy nevěří a rozhodně by se mu nechtělo táhnout se v noci kamsi za Prahu. Nicméně doufám, že se mi jednou ta příležitost naskytne :-)
Koapal
???
28. 12. 2011 19:07

Když se lidi boji (nahrobku atd..) tak si vlaste neco jak kdybyvnucuji to co nechtejí křik plac atd... ( Musim se vam priznat ja bych z toho hribova petak jak postreleny!)
Maruskamahony
-:)
1. 09. 2011 23:55

kdyby to bylo tak jak si někteří myslí,že mrtví v noci chodí a pláčou a křičí,tak by jste na ten hřbitov nechodili. proč by to dělali? já myslím že existují dále,ale jinak. mozek dokáže věci. taky jsem tam byla. moc jsem tam plakala,protože jsme koukali na hrob nějaké malé holčičky. jmenovala se stejně jako já,umřela asi v 6 letech. vždy si na ní vzpomenu. moc bych ji přála aby mohla být znova živá.aspoň v noci kdyby se mohla procházet. já bych se nebála.nejsou zlí.
Jelitko
ahoj Simi
10. 08. 2011 10:10

ja myslim,ze musis odvolat toho kdo se okolo tebe porat mota a lepi se na tebe.Pozadej ochranu sveho andela strazneho a vsechny astralni bytosti at od tebe odejdou a ucitis pak klid a pohodu.A nikdy si s tim uz nezahravej,taky jsem zazila takovy stav...neverici Tomase nikdy nepresvedcime,toho si nevsimej.Ahoj.
Silver
Noutonice ?
9. 08. 2011 2:12

Jak to letí. První článek a další poznatky, příběhy a bádání, našel jsem že se datuje od roku 2005. : http://www.esoterikweb.cz/pribehy-nahled.php?id=90 . Asi unikát.

A stále je aktuální, pořád láká k návštěvám. Sám jsem tam byl jen 2x. Krátce po prvním příběhu a pak ještě později. Já osobně zažil jen kroky nikoho a nějaké zvuky, tehdy tam ještě nestály domky. Můj kolega tam ale prováděl nějaká měření, lecos fotil a taky nevyfotil, aparát selhal. Mimo hřbitov zas fungoval. Ne každý tam něco viděl nebo slyšel. Nevím podle jakých zákonitostí se tyhle věci objevují, ale jistě to záleží i na těch, co tam jdou. Citlivější lidé jsou vnímavější, nevěřící Tomáš by asi nevěřil ani kdyby mu klepal náhrobek na rameno. Těžko posuzovat tento nový příspěvek, ale mám dotaz, na jakém hrobu se objevil ten nápis ? Ptám se proto, jestli to není některý z těch, co se nechtěly vyfotit.
Dave
Viz
8. 08. 2011 21:08

http://www.esoterikweb.cz/clanky-nahled.php?id=196
Simi
Jelitko
8. 08. 2011 12:53

No vsak prave, od 18 co sem se do toho pripojila.. Za mnou nekdo chodi a nechce pryc... Ale musim rict ze smulu nepozoruji u sebe... Spis mi neni dobre kdyz sem sama doma... Uz sem jednoho co se venuje duchovnu prosila o pomoc protoze dobry pocit z nej nemam... Mi rek ze do toho nejde.. Jaki by u me byl nekdo fakt zli...
No a ten hento *** se tim jeste frajeri :) ctyrlistek asi cte On :)
Jelitko
decka neblaznete
8. 08. 2011 11:08

s vyvolavanim duchu se nezertuje.Ja bych do toho nesla,to se nedela.Pak se vam nemusi zit v klidu,pozor na to!
Simi
Ehm
8. 08. 2011 7:14

:) jinac musim rici, ucim se uz pres deset let magii..
A s duchami mam vic nez dost zkusenosti, ba i spatnou.. Tak vim proc se tady rozciluji.. A ten magor ktery je vyvolava a zapomina odvolat.. No potes pan buh... Musi mit iq tykve...
Simi
Ouuu
7. 08. 2011 22:54

No teda nekdo neunese pravdu vid? Ty zas nepis *** .. Clovek ktery budi lidi kteri spi uz na veky je pro me *** a uz sem nasrana...
Radsi si davej pozor co pises...
Asterdos
I.V.
7. 08. 2011 22:22

TO s tim čtyřlístkem bylo na Simi?
I.V.
pro Simi
7. 08. 2011 20:51

proč chodíš na tyto stránky? Máš si číst Čtyřlístek a myslím, že by Ti to prospělo víc, než tady prudit.
Asterdosi - dík za příspěvek, mám již také něco o tomto hřbitově načteno.Nenech se otrávit a když budeš mít další příspěvky napiš.Přeji hezké dny. I.V.
Grush
Noutonický
7. 08. 2011 17:58

hřbitov jsem v přespůlnočním čase navštívil už před několika lety, má daleko do odlehlého a tajemného místa, ovšem kdo chce duchy vidět, ten si je najde i doma pod postelí :-)
Asterdos
Hlupáčku
7. 08. 2011 16:08

A víš ty hlupáčku vůbec něco o tom hřbitově?Někdo odpočívá v klidu,ale všichni duchové potřebují pomoc.Nejdřív si něco přečti a potom komentuj :)
Simi
Ehm
7. 08. 2011 14:20

Tak to musis bejt velice chytry muz.. Kdyz jdete otravovat lidi na hrbitov a vyvolavat je z jejich klidu ... Ani bych se nedivila kdyby se na tebe a ty holky nektery z duchz zasekl a nosil vam nestesti...