Vaše příběhy

Minulé životy

Vojna a voják - (komentáře)

dráček
komentář
22. 09. 2011 17:29

Ahojky myslím že to opravdu mohou být záblesky minulého života. To že tě přitahují válečné filmy a hry je jen důkaz. Myslím si že pomáhají vyvolat vzpomínky na minulý život , ale je také možné že se ti ty filmy pak promítají do podvědomí. Pokud to opravdu cítíš silně může to být vzpomínky na minulý život. Také mývám podobné pocity u určitých historických období. Způsob který ti pomůže rozluštit tyto vize a zbavit se jich musíš najít sám, každému vyhovuje něco jiného. Je tu možnost zkontaktovat nějakého jasnovidce hypnotéra.... vyzkoušet regresi jak již bylo řečeno v předchozích komentářích nebo si vytvořit mentální bariéru kolem sebe. Pomoci může také meditace díky níž budeš s vizemi daleko vyrovnanější.
kenobi
sen
11. 08. 2011 0:51

Vyzkoušej regresi, myslím že ti pomůže....
Jelitko
pratele
8. 06. 2011 14:02

neco vam reknu,ted zrovna ctu knizku od Dr.Petr Novotny TAJEMSTVI HYPNOZY a to jen nestacim zasnout.Tam je pekne po lopate vysvetleno co a jak se snama a i o astralnim cestovanim a vubec stavy v hypnoze,ktere jsou pry podobny stavum co mame behem spani tedy sny.Od kad se to bere atd. je to moc zajimava knizka a tento clovek dokonce pomaha pri ziskavani dukazu pri policejnim vysetrovanim u zvlaste nebezpecnych vrahu.Pri tom uspani se clovek dostane do stavu do ktyho sam nemuze zasahovat a ani nejak ovladat.A ja na tohoto zkuseneho pana dam,protoze mam taky svoje zkusenosti a pozorovani na sobe...doporucuji,koupila jsem to loni v knihkupectvi.
Pagi
odpoved
8. 06. 2011 12:53

No podle mě bych to nějak neřešil. Spíš nám řekni tvůj věk :)

jelikož Bitva o Stalingrad (nejznámější film "Nepřítel před branami" hra "Call of Duty 2") a vylodění v Normandii (nejznámější film "Zachraňte vojína Rayena" hra "Medal of Honor")

podle mě tě to jenom hodně baví a proto máš tyhle sny. Nic nenormálního, mě když něco baví a upnu se na to, tak se mi o tom také dost zdá.

Ale hledat tady v tom něco co je v běžném životě normální a čekat odpovědi jako regrese, minulé životy, vzpomínky, a vůbec sci-fi.
Maria Belaniova
ahoj
7. 06. 2011 18:22

Myslim si ze to mozu byt spomienky na minuly zivot,skus regresiu. Mozno sa to potvrdi. Ties som par krat mala sen,ze nas bombardovali lietadla a skryvali sme sa v bunkroch,boli to velmi zive a realne sny a ties som si myslela ze to mohly byt spomienky z minuleho zivota. Tieto sny sa mi opakovali v neskorej puberte dost casto ale uz sa mi nesnivaju.....nastastie
Epicxes
Jelitko
7. 06. 2011 17:07

K tomu bych tak přirovnal jednu PC hru Assassins Creed 2 a Brotherhood.Tam taky je v takovým přístroji,který mu(hlavní postavě Desmondovi)umožňuje nahlédnout do minulosti svých předků Altaira a Ezia.A on po čase(když má jakoby přestavku z toho přístroje)začne najednou vidět různé lidi,koně,Města(Acre v tomhle případě)a najednou začne vypadat jako Altair.A vidí co zrovna jde udělat a ví,že to musím udělat on.Když se koukněte na videa na Youtube.com
Jelitko
Epicxes
6. 06. 2011 20:28

nejhorsi je,ze nemuzes videt sam na sebe,jedine,ze by ses koukl do zrcadla a to se mi jednou podarilo a videla jsem,ze mam dlouhe cerne vlasy a ja je nemam,jsem blond(od mladi) a tak bys jedine mohl zjistit,jak ten clovek opravdu vypadal,co v nem nekde litas...
Tohle se dost casto stava,ze se dostanes do tela nekoho jineho a vidis neco z jeho zivota,ale to je opravdu jenom s jeho souhlasem,jinak to nejde.Ja jsem jednou takhle byla svedkem vrazdy.Ale tohle nikdo neuznava,policie by me neverila,oni chteji jen hmatatelne dukazy.
Epicxes
Dave(Gave)-Odpověď
6. 06. 2011 18:50

Teď se už moc nekoukám,ale snů mám stále víc a víc.Jelitko:Asi máš pravdu.
Dave
....
6. 06. 2011 12:58

Nekoukáš se náhodou moc na filmy s válečnou tématikou?
Jelitko
a muj nazor:
6. 06. 2011 12:46

jestli ovsem neprehanis s valecnyma hrama a filmama,tak si myslim,ze muze nekdo z jinyho sveta se dostat do tveho mysleni a ukazovat ti to co sam zazil.Me se to takhle stalo s jednim mojim prapredkem,ktery me ukazoval kde a jak zil,abych pochopila nas rod,protoze jsem se porat pachtila kde bojoval deda,kdyz byl legionar a hledala v kronikach.
Takze se poptej kdo z tvych predku bojoval ve valce a treba to najdes.Muzes jit proste v jeho tele.A treba on sam chce,abys to vedel...
Houba
názor :-)
6. 06. 2011 0:20

Ahoj, tak tedy můj názor:
Není vyloučeno, žes byl v minulém životě voják. Vzhledem k tomu, že za WW2 umřela spousta vojáků a někam se inkarnovat museli :-) Ale stejně tak myslím, že můžeš být normální "zelený mozek" - tzn. že tě to zkrátka velmi zajímá a tak se ti to promítá i do snů. Já kdybych pařil válečné hry a koukal na válečné filmy, tak se mi o tom asi občas taky bude zdát. No a já taky většinou vím co se v určité scéně ve válečném filmu stane :-) Ale myslím, že to vůbec nic neznamená. Tak ale hlavně záleží na tom jaký máš z těch snů pocit ty sám. Pokud ti to nekomplikuje život, tak já osobně bych to asi nijak neřešil a zaměřil se spíš na současnost.