Vaše příběhy

Sny a realita

Andělské křídlo - (komentáře)

Eagle778
.
1. 04. 2011 23:56

děkuji moc za tuto zajimavou analýzu
Zbyněk P
Pro Eagle778
28. 03. 2011 16:58

Výžený kolego, Váš sen je vskutku zajímavý, pěkný a poučný. Než-li se začnu rozepisovat k tomu snu, je nutno si uvědomit, jak Váš sen mohl vzniknouti. Mohlo to býti z několika důvodů a pramenů :a) podobný efekt jste třeba viděl v nějakém filmu(hororu); b) může to býti Vaše tajné přání, které se přeneslo do Vašeho snu s cílem konečně nějak duchovně pokročit; c) že to vyjadřuje Váš skutečný stav. Podotýkám, že to, co budu nyní uvádět se vztahuje k tomu ad c).
A nyní trochu té snové analýzy:
Zrcadlo : pohled na sebe, analýza sama-sebe. Zde je ale velmi důležité si uvědomit, zda-li to, co vidíte v tom zrcadle, tak je-li pravdivé, či není-li to třeba Váš sebeklam. Toto musíte vycítit a rozpoznat sám.
Křídlo : začátek produchovnění Vás. Jste jakoby na začátku svého přetváření myšlení (nebo-li přehodnocujete svá stávající kritéria) a tím se produchovňujete. Upouštíte (jakoby) od svého současného materiálního nazírání na svět.
Černá barva : neznamená vždy záporné vlastnosti. To jen lidé v Evropě to tak jenom pojímají. Vzpomeňte na určitého magického ptáka, který se vždy z popela zrodí - ten také nebyl bílý. A přitom je to velice kladný akt.
Snaha o odstranění křídla : plyne z toho to, že je to pro Vás něco nového, neznámého, a z čeho máte strach. Zatím nevíte, co na to řekne Vaše blízké i vzdálenější okolí Vašich přítel, známých. Proto ten strach a obavy.
Sám ale přitom poznáváte, že i ta křídla jsou součástí Vás samotného, součástí Vašeho "já". Proto to nejde se jich zbavit.
Podle mne je to krásný sen, a nebál bych se ničeho a ani nikoho, nebral bych zřetel na mínění svého okolí v tomto směru. To, že se budete měnit, je velice důležitá a potřebná věc. Přeji hezký den. Zbyněk P.