Vaše příběhy

Podivní tvorové

Černý pes a jiní tvorové - (komentáře)

Lístek
Velký černý pes
3. 11. 2011 15:10

Před několika lety jsme s mojí sestrou, jejím přítelem a bratrancem šli na procházku na přehradu. Bylo už navečer, ale slunce ještě nezapadlo. Šli jsme po jednom malém mostě, který překlenoval potok, který se vléval do vodní nádrže. Moje sestřička a její přítel šli vepředu a pospíchali, už jsi nepamatuji kvůli čemu. Mě se nějak nechtělo a zůstávala jsem pozadu za nimi s bratrancem. Když dosáhli konce mostu najednou moje setra vykřikla. Hned jsme k ní běželi, aby jsme zjistili co se stalo. Řekla nám, že se podívala do prava a uvidila velkého běžícího černého psa, jak běží k ní. Proběhl jí i jejím přítelem a běžel dál. Oba dva pocítili obrovskou zimu. Její přítel řekl, že ho taky viděl, ale mi dva co jsme byli vzadu, jsme neviděli nic. Bylo to zvláštní odkud se ten pes vzal, protože všude dokola byla voda. Moje sestra se zhroutila, plakala a celá se třásla. Její přítel taky nebyl úplně v pohodě, ale držel se. Od této příhody musím přiznat, že jsme se pak bála tudy chodit. Naštěstí se od tohoto osudového okamžiku nikomu z nás nic podobného nestalo.
Jarda
re:
24. 01. 2011 14:44

Jak tu Jelitko psala o mrtvé kočce. Vzpomněl jsem si že kamarádově přítelkyni umřel pes na otravu jedem na krysy. Ta přítelkyně toho mrtvého psa ještě nějakou dobu cítila a vnímala (možná viděla.. už nevím) Pak už asi odešel.
sladidlo
děkuji
23. 01. 2011 14:40

Děkuju za komentáře. Opravdu na tom všem něco bude. A je to hodně zajímavé.

Jardo děkuju zkusím Oxide napsat.
Jelitko
ano
21. 01. 2011 19:22

me se jednou stalo,ze po odchodu me kocky jsem ji jednou citila jak se mi otrela o nohu a slysela ji jak pustila "motourek"ale to bylo jen jednou normalne, ale telepaticky se stykam ted co mi odesla moje fena nem.ovcaka a tu uz jsem videla parkrat.Je tam s mojima pribuznyma a ceka na me.
Jarda
re:
20. 01. 2011 22:58

Kamarád vídával jednu dobu často takovýho Alíka... Taky černej, chodil za ním skrz zdi, jenom seděl a sledoval ho, ani se nehnul. Kamarád ho viděl docela dobře. Ostatní psi se toho černýho psa báli. Domnívám se že to byl někým vytvořený elementár/stín a ten dotyčný toho elementára zaúkoloval, asi aby ho hlídal. Po nějaký době Alík zase zmizel... Jestli chceš podrobnosti, zkus se zeptat kamaráda.. je tu pod přezdívkou Oxide, ale myslím že sem moc nechodí