Vaše příběhy

Pocit Deja Vu

Zvláštní úzkost - (komentáře)

Tom
Taky znám ten pocit
13. 03. 2011 20:10

Už několikrát jsem ten pocit taky zažil, ale nejsilnější se mi stal někdy minulý rok, už si nepamatuju, kdy přesně. Ale šlo o to, že se mi v práci vybavila jedna scéna a říkám kolegyním, koukejte kdo půjde a jak půjdou ty lidi za sebou... Jak jsem to řekl a vyjmenoval pět lidí, kteří měli projít, a to jsem k nim seděl zády, tak se stalo a ve stejným pořadí, jak jsem určil. Nemluvili a nevydali ani hlásku předtím, než prošli.
jaeva
f
9. 03. 2011 22:53

Taky se mi to stava, deja vu zna kazdej, ale az jednou ve skole mi doslo, ze to je jeste vetsi masakr, nez jsem si kdy dokazala predstavit, protoze mi moje dejavu pomohlo pri zkouseni k jednicce, nebylo to jenom dejavu, ja jsem proste znala odpovedi na otazky, ktery by mi bez momentalniho dejavu nic nerekly. Dodnes to rozdejchavam. Mimochodem, : TSPP, melej paty pres devaty,musela jsem si to cist trikrat.
TSPP
Komentář
15. 02. 2011 12:30

Jedná se o takzvané karmické zátěže. Člověk se neustále vrací k místu a lidem se kterýma má co dělat. Uf .. :-D tak třeba v minulém životě jsem měla problém s kamoškou . Měla jsem ji ráda ale ona mi ublížila. Niní se mi stává že mám kamošku kterou mám mám ráda ale je tu problém. :-D To je to o čem se tu chcem bavit. Je spousta ukolů které musíme zvládnout jsou nám předurčeny. Třeba potlačit své ego. Tak dlouho budem ponižováni dokud se nedokážem povznést :-D V tomto životě a nebo v příštím. prostě je to dané . Dokud to nezvládnem bude se to furt opakovat. Zajisté je nutné si uvědomit že se jedná o místa, lidi, věci atd. Proč je mi tento člověk simpaticky? Proč to místo znám ale nikdy jsem tu nebyla? Proč se cítím s cizím člověkem tak dobře ? Proč s jiným naopak ? :-D Tak se vám omlouvám za překlepy a trochu zmatek. Nemám dnes moc času ale jindy to mužem probrat třeba tu na chatu.
Milan1805
Re:
1. 12. 2010 14:40

Tyhle pocity znám velmi dobře, i mě se stává že najednou přijde určitá událost a v tu chvíli si uvědomím že už jsem tu chvíli zažil. Totéž se mi stává při různých služebních jednáních i když neznám protějšek jménem ale vím že už jsem ho kdysi viděl i přesto že je z druhého konce republiky.