Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Ohlašují se předem? - (komentáře)

Sissi
včera
9. 03. 2011 8:27

včera se mi to stalo zas.Tentokrát byl doma i brácha, sestra a švagrová.Rodiče ještě nebyli doma,ale už byl čas jejich příchodu.Uslyšela jsem velmi zřetelně zvonek u dveří a tak jsem šla a zvedla sluchátko domácího telefonu.Dole nikdo nebyl a za dveřmi pak také ne.Zeptala jsem se ostatních jestli zvonilo.Brácha mi řekl, že mám halucinace.Nikdo jiný nic neslyšel a táta přišel až za čtvrt hodiny.Poslední dobou se mi to stává čím dál častěji.Velmi často i několikrát za den také uhodnu, co někdo druhý vzápětí řekne.Už mi to ale přijde normální.Strach už nemám.
Lumiqua
Ahoj
13. 12. 2010 21:53

Nevím co to je, ale moje kamarádka to má taky a když jsem se o tom přesvědčila na vlastní kůži, taky nás to dost vyděsilo. Mě se zase stalo, že jsem slyšela mužský hlas, který mi řekl, že mé matce někdo zavolá z práce a začal odpočítávat. Když dopočítal, slyšela jsem vyzvánění...Některé věci jsou opravdu zvláštní :D
Liban
To mi trochu připomnělo..
20. 11. 2010 1:36

Jednou k nám měli přijít zapojit kabelovku. Celé dopoledne jsme na ně s bráchou doma čekali a já najednou řekl "Už dou!". Prostě jsem to takhle z ničeho nic "vypliv" na bráchu a v tu ránu zazvonil zazvonil zvonek zezdola od vchodu (bydlíme ve třetím patře paneláku)... brácha na mě ihned nechápajícně "Jak si to věděl?":D Jen bych ještě rád podotkl, že tou dobou jsem se docela zaobíral meditací a hlubším sebeuvědomněním, tak to s tím možná souviselo;) Každopádně na tenhle příběh asi nemám:)
Oxide
Podobné zážitky
9. 11. 2010 11:10

To se mi taky stává, bude to asi nějak tak, jak říká Andre.
Tatiana Horňáková
Názor
8. 11. 2010 14:54

Mne sa to stáva s telefónom alebo ak sa mám s niekým stretnúť alebo sa má stať niečo významné. Je to úplne normálne, časom si na to zvykneš. Nie si jediná, tieto schopnosti sa otvárajú v týchto chvíľach mnohým ľuďom.
Andre
Zajímavé
8. 11. 2010 12:53

Mě se to také občas stává. Možná je to tím, že na někoho čekáme a mozek nějak podivně zareaguje.
honza789
hmm
6. 11. 2010 8:45

to je vážně podivné, možná máš nějakou schopnost předpovídání (zvláštní schopnost)