Vaše příběhy

Osudové náhody

Duch či anděl? - (komentáře)

BlixaBB
svicka
2. 07. 2009 11:43

jo, mne se to taky stalo, prinejmensim dvakrat. taky mne neco nutilo, at otevru oci, a to uz jsem asi devet minut byla v limbu (navic to bylo v pronajatem byte - pokojiku, to by byla uplna apokalypsa), no a jak jsem se teda z neci vule probrala, tak jsem videla, jak hori svicka, jak zacina horet podkrovni zed pokojiku (ta zkosena) a jak hori moje perina. ufff, nastesti jsem to rychle uhasila jednak tou perinou a jednak prichystanym dzbanem vody, ktery si ovsem pred spanim chystam velmi sporadicky. takze tak to nejak vsechno bylo. no a pak jeste tady u mne doma, ale to je normalka, tento byt je plny negativni energie, to je na dlouhe vyprave, co se tady vsechno deje, kazdopadne noc co noc po mne nekdo slape ve spanku a ja si porad myslim, jojo, kocour odchazi z balkonu a jde se uvelebit za mnou... otevru oci, kocour nikde.. normalka, klasika..
navision00
to se stává
27. 05. 2009 14:04

Kamarádce se stalo něco podobného. Vyprávěla jak spala a najednou ucítila jako by jí někdo fouknul prudce do tváře, dokonce i ten zvuk sly?ela. Leknutím rychle otevřela oči. Nikdo tam nebyl. Okno bylo zavřené, ?ádný průvan to být nemohl. Raději ?la zkontrolovat spotřebiče, jestli se něco neděje. V?e bylo v pořádku. Tak nevím, ale nějaké varování to podle mě bylo.
krakonos222
Verim tomu.
26. 05. 2009 21:07

Jak uz jsem zde psal,jsou veci mezi(Nebem a Zemi)nevysvetlitelne a urcite prislo nejake varovani.Stava se mi to,jako ridici z povolani,casto.Verim ze kazdy clovek ma nejakeho-Ducha strazneho-.Ja mel tech varovani celkem dost a nekdy mi to opravdu zachranilo i zivot.Je toho ale pro lidsky mozek na chapani moc.Asi to tak ma byt.