Diskusní fórum

- Esoterické filmy -

Hrůza v Connecticutu/2009
Zajímavý film navíc podle skutečné události....moc tomu sice nevěřím, ale v Americe je možné vše ;-) Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora) To, co dělali s těmi mrtvými...tomu se snad ani nedá věřit... Zkuste ho sčíhnout a písněte, co si o tom myslíte ;-)

Vydáno:   25. 01. 2012 [11:36]

Přečetlo:  2226 čtenářů
Autor (vložil): EK



Caterineth
Jak to bylo doopravdy
3. 05. 2014 [18:28]

Před lety jsem o tom zcela náhodou viděla dokument na Discovery Channelu. Je to už nějakej ten pátek, tak se omlouvám za případné nepřesnosti :)
Takže, co bylo doopravdy. Ten kluk měl skutečně rakovinu a léčil se daleko od domova a z toho důvodu hledala rodina bydlení blíž nemocnici a opravdu našla dům, ve kterým byl pohřební ústav. Rodina skutečně měla 2 kluky, 1 holku a byla tam i ta sestřenice. A tatínek opravdu přes týden pracoval v jiném městě. Dole v suterénu se opravdu udělal pokoj, ale bydleli tam oba chlapci, ne jen ten nemocnej. A v noci, když spali, tak tam odtud slyšeli hlasy, vždycky volali rodiče, ale ti tam překvapivě nikdy nic nenašli. V domě matka skutečně vytírala krví a když rozdala talíře, tak najednou kouká, že jsou zase ve skříňce. A ta holčička ve svym pokoji, myslim vídala nějakou pani.
A protože v kuchyni nebyl mrazák, tak používali mrazák v suterénu, co byl dřív asi na mrtvoly. A děti tam nechtěly pro jídlo chodit, protože tam odtud slýchaly hlasy, často volající jejich jméno. No a kluci nejen slýchali hlasy a kroky, ale vídali i lidi provádějící úpravy mrtvých. Nejděsivější byl pán s černýma vlasama a výrazně černýma očima, jako kdyby vůbec neměl bělmo. Ale rodiče pořád ničemu nevěřili. No a ten nemocnej kluk si jednou dodal odvahy a když ho mrazák volal, tak tam šel a navázal kontakt s tim černookym pánem. A potom se pomalu začal měnit, byl zlejší a zlostnější, ale jeho zdravotní stav se začal zázračně lepšit. Nakonec byl podle výsledků snad úplně, nebo téměř úplně zdráv. No a v domě se dál děly divný věci, blikající světla a škrtící závěs v koupelně, to tam všechno fakt bylo. A pak už tomu museli začít věřit i rodiče a spojili se knězem a s manželskym párem vymítačů. Ti zjistili, že ten pán s černýma očima neni jen tak obyčejnej duch, ale že je to démon nebo něco takovýho, prostě nějaká entita, a že si za svůj cíl vybral ten nejslabší článek, kterým byl ten syn kvůli svý nemoci. Tu noc spali všichni společně v přízemí, aby nikdo nebyl osamocenym slabym článkem a další den dělali vymítání. A nakonec se to povedlo a dům zůstal čistej a kluk zdravej. Rodina se odstěhovala zase zpátky a žijou šťastně až do smrti.
No, takže žádný mrtvoly ve stěně, žádný vořezávání víček a vyřezávání písmenek do kůže, ani nic podobnýho tam nebylo. To si filmaři vymysleli, aby to bylo nechutnější... :)
Vojteska
Connecticut
19. 06. 2012 [16:07]

Film mě velice zaujal. Možná, že něco na tom pravdy je a něco si filmaři domysleli, aby to bylo víc vzrušující.
EK
film
4. 04. 2012 [8:33]

Mě by jen zajímalo, zda je pravda to, že mrtvoly byly zazděny, jak je vidět na konci. No....nechtěla bych tam žít, i kdyby tam bývala jen ta márnice a nic se tam dříve nedělo... ;-)
Dave
....
29. 03. 2012 [10:10]

Jako film to není špatný, viděl jsem to dokonce 2 x. Ale co je na to pravdy, to se nikdy nedovíme. Třeba je pravda, že se nějaká rodina přestěhovala.....