Diskusní fórum

- Léčitelství -

Nevysvětlitelná energie
Vlastně mám takový malý dotaz. Nevládl někdo z Vás taky nevysvětlitelnou energií. A pokud ano, jak přišel na to, kam ta energie patří. Ano, dá se jí zbavit pomocí elementů. A když je jí ještě trošku víc než může pojmout ten element. Už jsem zkoušela spoustu věcí, např. karty, astrologie apod. Jenže vím, že je to jakýsi okraj, ale není to střed.

Vydáno:   15. 05. 2012 [20:21]

Přečetlo:  3104 čtenářů
Autor (vložil): Petra Trojanová



rheia
jery
4. 12. 2012 [10:38]

Mám spíš vlastní zkušenost než vysvětlení. Rodina má ze mě legraci, že svou přítomností rozlaďuju rádia. Občas rozblikávám starší žárovky (dcera taky, manžel ne). To, že mě občas věci kopou, beru jako věc, která se stává spoustě lidí. Že relativně často při rozsvícení světla odrovnám žárovku, přisuzuju příliš prudkému stisknutí vypínače (často spěchám a jsem nervózní, dcera totéž). Jestli je v tom něco víc, neřeším, protože ty projevy nejsou zas tak zlé.
Může to být i osobní indispozice: pamatuju si případy, kdy při napětí se mi lepila sukně na silonky tak těsně, že jsem nemohla chodit, nebo smítka na společenské kalhoty tak, že to vypadalo hrozně.
Občas mám pocit, že cítím z kovových předmětů stoupat teplo (vypnuté topení, vypnutý sporák...). Jako člověk racionální si říkám, že je to nejspíš jen zdání, a že to začnu řešit až v případě, kdyby mi to moc komplikovalo život:-D
jery
Energie
31. 10. 2012 [13:52]

Ano,také mám zvláštní energii a mám obavy na cokoliv sáhnout,protože kopu,dokonce i když jdu kolem květiny,tak mě kopne a je zajímavé,že jednu dobu jsem cítila na určité části těla jakoby mravenčení a v tom případě jsem přestala kopat,ted mě už nemravenčí a zase kopu.Nevím co to má byt.Pokud někdo víte o co se jedná dejte prosím vědět.Přeji hezký den. J