Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Mohu Vás naučit, jak na AC
Zdravím a přeji Všem krásný den. :)

V poslední době jsem se setkával stále s více lidmi, kteří mají zájem o to umět astrálně cestovat. A po nějaké době a mnoha radostných zpětných vazbách jsem zjistil, že jsem v tomto směru dobrým učitelem a že dokáži ostatní efektivně a kvalitně dovést k rozvinutí jejich potenciálu, co se tohoto týče..

A tak jsem se rozhodl, že bych to klidně mohl odnynějška brát jako takové své povolání - rád upřímně komunikuji s lidmi a pomáhám jim na jejich cestě k seberalizaci.

Mám v tomto oboru mnohé zkušenosti, ať už z vlastní praxe či z vyučování samotného a zpětných reakcí, které se mi dostávájí.

Nuže, nabízím tedy své služby, vítám kohokoliv, který to myslí vážně a chce se skutečně něco pořádně a kvalitně naučit.

Jelikož jsem se tak nějak rozhodl, že to bude mé povoláním a aby panovala atmosféra respektu, tak bych byl rád, kdybych za mé lekce dostal zaplaceno, nicméně nemám žádnou fixní cenu, záleží na konkrétní osobě studující a jeho životní situaci, vždy je to o rozumné domluvě, jak říkám neberu to jako práci, ale jako povolání, nicméně náklady je třebas z něčeho platit - to je zřejmě všem soudným lidem jasné. Nicméně bývá to tak, že se tato investice stejně vyplatí, můžete totiž například něco trénovat, zatímco vaše tělo odpočívá, či se časem naučit jak spát méně a kvalitněji, takže se to mnohokráte už jen na tomto poměrně rychle vrátí. :)

Jinak jsem mnich a ne žádný šarlatán, práci odvádím upřímně, pečlivě a s radostí a pokud tento přístup budete jako mí žáci zastávat, tak Vám zaručuji, že můžete poměrně rychle (samozřejmě je to individuální) dosáhnout značných úspěchů a uspokojení.

Kontakt na mě:

Facebook: David Far Forman

Mobil: +420 604 468 250

E-mail: dvaipayana.dasa@seznam.cz



Těším se na Vás,

Dvaipayan.

Vydáno:   15. 10. 2014 [20:03]

Přečetlo:  2065 čtenářů
Autor (vložil): Dvaipayana



Dvaipayana
Nový inzerát
30. 05. 2015 [14:42]

Zdravím a přeji Vám krásný den!
Nabízím výuku astrálního cestování (pro začátečníky (garance vycestování) i pokročilé) a jemnohmotného zraku, praktické magie (zákon přitažlivosti, energetické léčení, práce s harmonizací prostředí domova) a filosofie štěstí (odstranění utrpení, strachu, dodání motivace a návod k tomu, jak postupně dosáhnout smyslu života - být nejvíce šťastní). Také se věnuji výživovému poradenství (zdravotní, hubnutí, očista mozkových center).
Pohybuji se převážně v Praze, ale není problém za Vámi dojet.
Jsem svolný k individuálnímu plánu a hodinám.
Mám profesionální přístup a řadu spokojených klientů a často se stává, že se z bývalých klientů stávají mí přátelé a dobří známí. Rád s klienty trávím čas a neberu to pouze jako práci, ale jako službu druhým - Vaše spokojenost je i tou mojí.
Pokud máte o cokoliv z mého repertoáru zájem, tak neváhejte a ozvěte se mi na:
FB: David Far Forman
Mobil: +420 777 108 090
Email: dvaipayana.dasa@seznam.cz
P.S.: Garantuji Vám, že se mnou budete spokojeni (ještě se mi nestalo, že by někdo nebyl). :P
Dvaipayana
Odpovědi na Vaše komentář
30. 05. 2015 [14:42]

Karel.F: Bohužel na internetu je množství zavádějících a nekvalitních informací a zažitých předsudků, které mnoho lidí mate. Vždy je lepší se učit od někoho, kdo ty metody zná, prakticky je ovládá a dokáže poradit v úskalích a vysvětlit, proč co a jak funguje a na co je si třeba dát pozor.
Honza784512: Ano, je možné, že se někomu podaří vycestovat, aniž by o to usiloval, nicméně takovéto výlety jsou většinou krátkého trvání, neboť ten dotyčný není na nové prostředí připravený, neumí se v něm pohybovat a často se vyděsí a vrátí se zpátky do těla. Součástí výcviku tedy není jen to, jak opustit své tělo, ale také co očekávat a jak se v astrálu pohybovat, jak fázi udržet co nejdéle a na co si dát pozor.
Dana P.: Ano, jsem mnich. Rozuměj tomu tak, že vztah k Bohu je pro mě na prvním místě a že následuji určitý řád, mám svého učitele, který měl zase svého atd. atd. , a že tyto věci neberu lehkovážně nebo jen pro peníze, ale jsou zcela integrální částí mého života. Cestuji už od dětství (cca od 8mi let).
Iveta: Stejně jako se můžeš naučit řídit auto, tak se můžeš naučit i astrálně cestovat, nemusíš čekat, můžeš se jít učiti hned.
svetluska9
Info ze světla
15. 11. 2014 [13:28]

O astrálních cestování (tělech) a mnohém jiném spousta informací, obrázků, knih atd. zde http://albafos.blog.cz
Karel.F
ac
10. 11. 2014 [10:12]

To se může naučit klidně každý sám. Informací je na netu volně habaděj.
Nejsnažší je využí spánek - respektive poslední myšlenky před usnutím. Ve spánku vystupuje astrální tělo samovolně a jde tam, kam je mysl před usnutím nasměruje. Dobré cvičení bylo zveřejněné v duchovních časopisech z doby první republiky.
Pohodlně se usadit či uložit, uklidnit se a uvolnit, pak si Obrazně představovat jak vstávám, rozhlížím se po místnosti, a jdu na nějaké mě dobře známé místo. Dobré je sledování jednotlivých kroků, pozorování okolí....
Při usnutí vystoupí astrální tělo a jde tam kam je mysl nasměruje. Při pravidelném opakování se pomalu začne člověku rozjasňovat...............
Jinak v běžné mediatci astrální tělo samovolně nevystoupí.
Honza784512
Ac...
27. 10. 2014 [9:32]

Jak říká Iveta, tahle schopnost se muže rozvinout klidne sama, kdyz nastane správný cas. To neznamená ze proto clovek nemuze nic delat. Meditace muže postupně všechny tyto "nadpřirozené" schopnosti rozvinout... :) Ja zkousel parkrát nejak AC, ale nikdy to z nějakého důvodu nevyslo, ale tak proc to uspěchat, ze? x)
Dana P.
Dvaipayana
20. 10. 2014 [18:32]

píšeš, že jsi mnich. Jak přesně se tomu má rozumět? A druhá otázka je: jak dlouho sám astrálně cestuješ?
iveta
Mladíku
16. 10. 2014 [12:49]

naše přirozená podstata tohle umí,ovšem záleží na tom jestli přišel ten správný čas.
Chceš určovat tvojí lekcí a sám kdy ten správný čas nastal a nebo má přijít?
Blbost.
Lidé se pachtí za něčím co jim zřejmě ještě nepřísluší...