Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Bzum..Bzum
Ahojte, je to uz delsi doba co jsem sem neco postnul nicmene, pujdu hned k veci... Nenudi vas to vsechno uz ? Me priserne.. ztratil sem chut k zivotu .. nic me tu nebavi, uz mam jen par poslednich zalib a den co den si rikam co tu K*rwa delam :-/. Co tu drzi vas ? Mel sem obdobi, kdy sem byl fakt stastny jen protoze sem mohl dychat .. ale to uz davno skoncilo ... Najednu stranu, sem fakt mega rad ze sem otevrel ty "dvere", nadruhou stranu .. ty dvere me dovedli az sem, zavrit uz nejdou ... ale uprimne, stejne bych je zavrit nechtel :-) ..Jedine co me tu drzi, je vira v reinkarnaci :-).. vira vto, ze tu mam neco "udelat".. a opravdu hodne doufam, ze si jen neco nenalhavam .. ze si my vsichni tady jen neco nenalhavame - a jediny nas cil, nas ukol .. je byt sprusle v zebricku evoluce. To sem se dostal nekam, kam sem ani nechtel :-) nevim jestli mi nekdo rozumite ? Jestli ste si nekdo prozil to same ? Michi ? Co dal ? Poradis ?

Vydáno:   17. 10. 2009 [23:08]

Přečetlo:  2019 čtenářů
Autor (vložil): Citron



jarbursko
Julie
18. 11. 2010 [16:44]

Pořád jsi upírka
pentagramové oko
typická depka
9. 10. 2010 [22:41]

život není peříčko ale pamatuj vždycky vyjde sluníčko!vyjdi si na procházku nelituj se začni dělat co tě baví.
Citron
re Julie
2. 07. 2010 [0:48]

Prece jen uz je to par mesicu co sem psal tento prispevek .. a neprekvapuje me ze se u tebe hodne zmenilo, taky, po pulroce by clovek byl asi spatny kdyby se nic nezmenilo :-).
Mno, ja zjistil ze se mi stridaji takove obdobi, jedno kdy lenosim, o "duchovno" se vubec nezajimam a snazim se jen zabijet cas .. druhe .. kdy se snazim meditovat a dosahnout neceho "vetsiho" :-). Nicmene .. dycky to skonci na zacatku. Uz sem zjistil, co mi brani vtom "pochopit" .. je to jako to byval/je u tebe, strach. Strach se u kazdeho muze projevovat jinak, neni podsatne jak se projevuje u me, ovsem, zachazi to docela daleko, vcera sem se bal zavrit oci :-D .. coz uz je docela sileny. Snazil sem se prijit na to, zcheo to strach vlastne je .. jestli ze smrti? z neznameho? nebo jestli je to jen naky vyplod meho ega a fantazie snazic se branit mi v nakem "postupu". Mno uvidim jak to snama dopadne, hodne stesti na cestach a v zivote :-)
jarbursko
Vojáku
26. 05. 2010 [12:57]

jsi dobrý, když tě tu každý cituje
Julie
voják85
21. 05. 2010 [15:44]

Ahojky...vidím, že tady stále nemáš co dělat...
Julie
Pokračování
7. 05. 2010 [9:00]

Ahojky. Tak ti povím, že po mém posledním příspěvku se něco změnilo. K dobrému i trošku zlému. Stalo se mi tolik věcí, že to tady ani nejde popsat. Ani by tomu někteří nevěřili. Zjistila jsem, že toho jde hodně ovlivnit, jen v to věřit. Bohužel si ale musím dávat pozor na to, co opravdu chci a z čeho si dělám jen legraci. Trošku je to vězení, ale hodně to člověka posune dál a již nestojí na jednom místě. Dost jsem se naučila a učím se dál. Bylo hrozně těžké si to připustit. A ještě pořád to trvá a dlouho bude, hlavně nepodlehnout strachu a jít stále dál. Teď už mě život baví, ale je pravda, že každý krok je šlápnutím do prázdna, ze kterého se něco utvoří. Stálá nejistota, přitom otevření čehosi nového, zajímavého, děsivého a přitom krásného.
Julie
Citron
28. 12. 2009 [10:02]

Ahojky. Mám stejný problém. Proplouvám životem a jakobych nežila. Už mě nic nebaví. I když mě taky tady "něco" přivedlo. Je to tím, že už nemáme co hledat, nebo spíše naše vědomí si to myslí. Mám kolem sebe ale pár lidí, kteří jsou dál - mnohem dál - než já. Brzdí mě ale strach. Myslím, že bys měl najít někoho, kdo se zabývá stejnými věcmi - hlavně v této oblasti, kvůli které tady píšeme - aby ti ukázal i jiné a nové věci. Jsme asi v pozici, kdy nás jen tak něco nedostane a nevyděsí (teda až na mě :-)) To, co jsme potřebovali, to jsme tady našli a zkusili si to. Ale co z toho, že? Najednou nic, prázdno, klid, neživo, nuda... A zase ta hnusná realita. Potřeboval bys pracovat ve dvou či více lidech. Za zkoušku to stojí. Uvidíš, že najdeš zase něco nového.
Věra
Píšeš,
19. 12. 2009 [21:43]

že už tě tady nic nebaví od té doby co jsi otevřel dveře na druhou stranu. To je ale špatně! Také jsem otevřela dveře na druhou stranu a dostala se do těchto psychických sfér.Důležité je přestat vnímat tyto sféry a žít svůj život naplno, jedině tak se z toho můžeš dostat Upni svoji pozornost na to co se kolem tebe děje a vůlí vyvolej touhu něco dělat, něco dokázat, cokoliv ve fyzickém těle. Třeba běhej, nebo cvič. Čím více se budeš zajímat o druhou stranu, tím více tě bude pohlcovat, pokud nejsi psychicky srovnaný a vyvážený. Toto je jen pro zralé joginy, kteří mají v sobě kázeň.Nauč se udělat si ochranné vyjíčko kolem sebe aby tě tyto síly nevysilovaly.Tvůj život je dar od Boha. Tak najdi si zpátky radost ze života, protože je to dar nejcenější.
Citron
re
19. 10. 2009 [16:42]

zda se ze to uz bude vklidu -) aspon prozatim
Jarda
re: Citron
19. 10. 2009 [6:39]

myslím že jsi jen moc líný, ale to víš ty líp ;-) Oba jsme četli knihu Pokojný bojovník a oba víme, že tam je řešení tvého problému moc pěkně popsáno ;-) Zkráceně řečeno: "Jedeš na autopilota" zkus se nad tím zamyslet
Citron
ironie
17. 10. 2009 [23:23]

:-D:-D no lol :-) ... tekdom mi doslo ze sem uplne na zacatku:-D, je to presne tak jak ..cca pred dvemi lety ? Zase jedna znudena noc, kdyz sem nemel co delat a bezcilne brouzdal po internetu :-) a narazil na tohle forum :-).
Jojo, je to uz doba ... tolik casu, tolik casu a temer zadne vysledky :(