Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Zlý duchové vs. andělové
Mám takové tušení že vím co zaviňuje smrt lidí. Říká se, že máme anděla strážného. A jsou dokonce zlý duchové démoni atd. Co, když za smrt lidí nemůže strážný anděl. Podle mého názoru bojují naši strážní duchové o náš život a, když někdo umře tak to je tím, že démoni přemůžou našeho strážného anděla. U starých lidí je to podle mně tak, že jejich strážný anděl už je nemůže chránit a tím ho to přemůže i toho nděla Co na tí říkáte vy? chci slyšet váš názor.

Vydáno:   2. 09. 2009 [13:08]

Přečetlo:  1884 čtenářů
Autor (vložil): Posyk



pentagramové oko
rovnováha
9. 10. 2010 [22:12]

jestli by jsem to brala podle tebe bylabych už 8 krát po smrti!myslím,že to není v tom,že démon je silnější a přemže anděla,ale je to ve víře kterou máš ty v sobě,když nevěříš na nic jsi prázdný a tvoje duše je zatracená,potom ti žádný anděl nepomůže!
Sabina
Zlý duchové vs. andělové
22. 06. 2010 [15:51]

ja si myslim ze je to tak ze kazdy ma svojho strazneho aniela ale aj svojho demona kazdy ma svoj ucel.Strazny aniel ta ma ochranovat a pomahat ti pri dolezitych rozhodovaniach napriklad:nikdy ste sa nedivily ked ste napriklad pisaly pisomku a maly ste tam otazku na ktoru vas absolutne nenapadala odpoved a zrazu vam to doslo zrazu vam to niekdo vnukol do hlavy aj ked ste tu otazku este nikdy neprecitali a podivuhodne bolo ze ste ju mali dokonca aj spravne.Dalej vas demon vas chce dostat za kazdu cenu do pekla.Radi vam zle veci dava do hlavy zle myslienky podla toho aku mu date sancu tak vas bude ovplivnovat.Napriklad vas bude chcciet zapliest do ciernej magie a ked snou uz zacnete tak tazko sa dostanete do neba nezapletavajte sa z ciernou magiou ani zo satanom nedokazte si to ako my raz jedna mudra osoba povedala tento svet je iba priprava na ten druhy
wowjirka2
thanatos přemohl anděle
10. 02. 2010 [14:00]

thanatos přemohl anděle jak vidim
Marpefi
andělé a "andělé"
22. 01. 2010 [22:38]

jinak řečeno strana Boha...a strana Satana....

kdo se chce dozvědět více o původu "duchů", šamanismu a andělských bytostí, UFO apod....dávám odkaz na mnoho internetových magazínů kde najde mnoho zajímavostí s pohledem z druhé strany...každý si přeberte po svém...

http://www.exxephoto.estranky.cz/stranka/praetorian-casopis
Makyna
Dodatek
16. 11. 2009 [21:30]

Přesně jak jsem psala já i Jelitko.Spravedlivý v srdci se nemusí bát.Ale i když je člověk špatný,tak to neznamená,že se nemůže napravit.I myšlenka na nápravu v hodině smrti naší je pro nás spásná.Ale chci připomenout,že člověk musí litovat upřímně.Jen na oko to nemá cenu.Tyto duchovní bytosti nelze přelstít.
Jelitko
andele
13. 11. 2009 [19:54]

andele maji porat svoji silu stejnou a i kdyz my starneme jich se to netyka ochranuji porat nas az do doby kdy nastane nase doba k odchodu a pak nam pomaha i dale.Andele jsou nesmrtelni.Demoni lapnou jen spatne lidi na dobre lidi proste nemaji.Jestli nejses vrah,zlodej,uchylak,nasilnik...nemusis si delat starosti,patris k dobru.
Makyna
Pro Posyka
6. 11. 2009 [11:33]

Ahoj.Umírání je přirozená věc pro každého žijícího tvora.Každému z nás,byl dán čas,který tady budeme.Andělé nás ochraňují,atˇ už chceme ,či nikoliv.Takový rozkaz obdrželi.Lidé,když se stane nějaká nehoda,tak to svedou na anděla strážného,že přestal hlídat.On je u nás pořád,ale mnohdy je naše mysl zatemnělá jinými starostmi,mnohdy směšnými.Tak neslyšíme varovný hlas anděla strážného.Říká se tomu i intuice,kdy víme,že bychom neměli něco dělat a přesto to uděláme a pak za to neseme důsledky.A pak si říkáme,pořád mi něco říkalo,že to nemám dělat.Démoni proti andělům bojují,ale ne v tom smyslu,že by se prali.Ve skutečnosti se neperou mezi sebou,ale o nás.Když budeme konat zlo,démoni se radují a andělé nad námi pláčou.A naopak,postavíme-li se na stranu dobra,démoni ztrácejí nad námi moc,protože se andělé radují a tím vzroste i jejich moc.Jak se říká,spravedliví v duchu,se nemusí démonů bát,protože nad nimi nemají moci,pokud jim to sami neumožníme,třeba tím,že budeme zlí.Podle toho jaký člověk je,jak žije a co koná,tak k sobě poutá duchovní bytosti.Zlý člověk démony a špatné duchy,dobrý člověk dobré duchy.Ale anděla strážného mají i špatní lidé,protože andělé nezatracují lidi ani špatné.Pořád doufají,že se i zlý člověk jednou přikloní k dobru.Je to jen a jen na každém z nás.
Mají to s námi těžké.Snaží se,aby jsme slyšeli jejich hlas,cítili lásku a své myšlenky upírali k vyšším cílům,než jsou malichernosti.Takže to není tak,že démon zabije anděla strážného a my pak umřeme.Budˇ umřeme,že nám vypršel čas,nebo vlastní vinou.
Janator
Re
19. 09. 2009 [21:20]

To že ty věříš jend v démony a temná božstva neznamená že nejsou...
Janator
Re
19. 09. 2009 [21:19]

Nepřipadá ti to divné ?

Cšechno musí být v rovnováze. Vše co je stvořeno má svůj protiklad. Tak i démoni a temná božsta... neříkám že všichni andělé se starají o své svěřence, říkám jen že kažý má svého strážného anděla ..... mezi tím je dost velký rozdíl.
Janator
Re
12. 09. 2009 [20:43]

Souhlasím s tebou... existují démoni kteří ohrožují přímo nás. Náš strážný anděl s nima rozhodně nebojuje pokud to není nezbytně nutné. Většinou tě jen upozorní a bitvu s ním svedeš ty, když jde do tuhého tak zakročí on. No a je jasné že staří lidé umírají na stáří, ne na nějakou porážku strážného anděla.
Jarda
re:
9. 09. 2009 [20:12]

říkám, že je to kravina. Nebudu rozepisovat proč; nemám na to energii ani náladu...