Články

- Prezentace -

Choroby z nenávisti
Právě vychází kniha:
prim. MUDr. Teodor ROSINSKÝ, CSc.:
ENERGOINFORMAČNÍ SYSTÉM ČLOVĚKA
CHOROBY Z NENÁVISTI ( Uřknutí, očarování, prokletí )


Vynikající fundovaná kniha známého psychiatra a průkopníka akupunktury a psychotroniky na Slovensku, zakladatele a dlouholetého předsedy Slovenské psychotronické společnosti, kterou lze označit za nejvýznamnější literární počin v oblasti psychotroniky od vydání Rejdákových Perspektiv telepatie v 80. letech.

Odborný úvod do problematiky psychotronického šetření, okolností, diagnostiky a odstraňování cizích škodlivých vlivů, práce je doplněna několika desítkami konkrétních příběhů, ukázek z 50-leté léčitelské praxe tohoto předního slovenského léčitele.

Až po přečtení této knihy najdou mnozí čtenáři vysvětlení určitých podivných jevů, okolností a zdravotních či společenských problémů, s nimiž se s největší pravděpodobností setkali v minulosti buď oni osobně, nebo jejich příbuzní, známí a přátelé!

Podrobnosti jsou k dispozici na stránce:
http://www.cadpress.sk/psychotronika_cz.htm

Krátká ukázka z knihy:
Manželé v diplomatických službách byli 8 let v jedné jihoamerické republice. Během toho pobytu v 80. letech se manželka věnovala sbírání původního indiánského umění, především malých sošek, figurek lidí i starých božstev z rozličných materiálů, starožitných i současné ruční výroby. Nasbírala jich asi 200 kusů a naplnili jimi celý velký kufr, a tak si je i dovezli po ukončení pobytu na Slovensko. Jako diplomati bydleli předtím ve služebním bytě ministerstva a takový zařízený byt jim dali zase k dispozici i po návratu. Kufr se soškami zůstal zavřený, nebylo je kde rozestavět.
Jen několik měsíců po návratu začaly nejprve u manželky, později i u manžela rozličné tělesné problémy. Ona byla i předtím neurotická, takže svoje příznaky zpočátku brala jako adaptační problémy spojené s chladnějším klimatem, ale když se problémy objektivizovaly na štítné žláze i jinak endokrinologicky, a když potíže začaly i u manžela, hledali pomoc a tak se dostali k dobrému známému, jenž se zaobíral touto problematikou i prakticky vedle své řídící funkce, a ten na jejich žádost zjistil, že jsou oba pod vlivem nějakého zdroje, který však neuměl určit, neboť nešlo o nic obvyklého. Prošetření zjistilo vlivy na obou (což bývá při adresných vlivech samozřejmě jen zřídka a každý má tehdy ten „svůj“ zdroj nezávisle na druhém), přičemž adresnost anebo neadresnost nevycházela jednoznačně.
Lokalizace přinesla další překvapení. Zdroje se signalizovaly dva a šlo o obyčejné masově vyrobené reprodukce Panny Marie a Ježíše, které si paní koupila hned po návratu, protože na ambasádě nemohli mít nic podobného v bytě a chybělo jí to. Nález byl naprosto absurdní, takže jsme hledali dále. Při zcela jiných uspořádáních případů a jiných druzích vnějších či jiných vlivů jsme občas narazili na fenomén odrazu, kdy se nějaký lokalizovatelný vliv úplně mechanicky odrážel od zrcadel anebo jiných podobných ploch či zvláštních tvarů, samozřejmě tam vždy šlo o jevy fyzikální a nikoli o očarování.
Metodika sledování zdroje takového signálu před jeho odražením se tedy zkusila také zde a ukázalo se, že tyto obrázky ? nezasklené, takže nešlo o žádný opticky vysvětlitelný odraz ? skutečně jakoby zesilovaly a odrážely přicházející signál směrem na manželské postele, oproti nimž byly na stěně zavěšené, přičemž odražený signál přicházel spod postele. Až potom jsme se dozvěděli, že ten kufr se soškami mají odložený pod postelí a tedy vlastní vliv vychází z kufru.
Sošky měli už dávno na ambasádě, kde nic nevyvolaly, identifikovat tu jednu či více problematických sošek mezi dvěma stovkami by bylo distančně obtížné, takže jsme to nechali jako poslední možnost a uvažovalo se, proč se tu spustil ten odraz a co je takového na těch obrazech, aby mohly být zprostředkovatelem odrazu anebo vzbuzovatelem probuzené aktivity některé sošky. Konečný verdikt zněl: jelikož kufr není kam dát a nechtějí se jeho obsahu zbavit ani za cenu choroby, třeba přesunout ty obrázky do druhé místnosti.
Zjistili jsme, že dosah působení sošek je okolo 5 metrů, takže se obrázky přenesly do druhé místnosti nad tuto vzdálenost. Experiment vyšel, problémy pominuly. Bylo tedy jasné, že některá soška je tvůrcem tak předělaná, aby se aktivovala křesťanskou symbolikou. Byla to samozřejmě hypotéza, ale protože problémy pominuly, více jsme nemohli experimentovat. Asi po dvou letech se však tito manželé ozvali znovu, problémy se vrátily. Mezitím se přestěhovali do jiného bytu, ale kufr se soškami zůstal i tam pod postelí, žádné křesťanské symboly však v ložnici neměli. Nová diagnostika, nová lokalizace, stejný nález ? v kufru se zase něco aktivovalo, místo odrazu však bylo jiným směrem a ve výšce okolo 60-70 cm nad podlahou přes 4 metry od kufru. Na určeném místě měli ve vedlejší místnosti na stolku položený bronzový křížek v podstavci, koupený a tam umístěný asi dva měsíce před začátkem nové vlny problémů. Hypotéza se potvrdila, přesun křížku na druhou stranu místnosti, do vzdálenosti nad 6 metrů od kufru, znamenal zase úpravu problémů.

Tady by bylo na místě říci pro odbornou knížku nevhodné heslo „Kdo to nezažil, neuvěří“.


Vydáno:   12. 11. 2007

Přečetlo:  4749 čtenářů
Zdroj: http://www.cadpress.sk

Autor (vložil): Didrak



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)