Články

- Záhady a tajemno -

Paměť zrcadel
Když jsme nešťastní, neměli bychom se dívat do zrcadla. Aspoň to radí psychologové. A možná mají více pravdy, než sami tuší.

Tým doktora biologických věd Pjotra Garjajeva zjistil onu podivnou věc vlastně náhodou: Vědci zkoumali biologicky aktivní radiovlny, které vydávají molekuly DNA. Vzorek DNA umístili mezi laser a zrcadlo. Přímý laserový paprsek směřovaný k zrcadlu v sobě nesl genetickou informaci tohoto vzorku DNA. Paprsek odražený od zrcadla také!

A nedosti na tom. Spektrum DNA zůstává vyzářené v prostoru i v době, kdy je původní vzorek DNA zničen! Příčina? Genetickou informaci uchovává zrcadlo. A dlouho: Přes čtvrt roku.

Podle jedné z hypotéz jde o lokalizaci fotonů (částic světla), kterou by snad bylo možné přirovnat k reakci železných pilin vůči magnetu.

Magnetické siločáry srovnají piliny

Když na papír vysypeme železné piliny a pod něj dáme magnet, piliny se srovnají do tvaru magnetických siločar. Když magnet odebereme, piliny zůstanou srovnané.
Zrcadla zřejmě mohou stejným způsobem uchovávat naše emoce a myšlenky. I ty jsou totiž formou energie. Šlo by ale asi jen o hodně silné pocity, kdy je výron mozkové energie podobně intenzivní jako laser.

Paměť zrcadel potvrzují podivné události, které se dějí po celém světě. Například manželé z Moskvy, kteří si zařídili byt ve starožitném stylu, začali mít zčistajasna strašné sny: Na muže se jakoby rozléval žhavý kov, kterému nemohl uniknout, a ženě se zdálo, že na ní hoří oděv a spaluje jí tělo. Zjistilo se, že noční hrůzy začaly poté, co koupili staré zrcadlo. Nakonec se ukázalo, že v bytě, kde zrcadlo původně bylo, kdysi uhořel člověk. Strhl na sebe petrolejovou lampu. Když manželé dali zrcadlo pryč, zlé sny skončily.

Lépe se vstřebává záporná energie

V policejním skladu v Paříži zase měli uschované zrcadlo, které bylo různými způsoby spojeno se smrtí 38 lidí! Naposledy v roce 1910. Nasáklo snad zápornou energií? Možná. Negativní informace se zřejmě do zrcadel zapisují lépe. V každém případě je bezpečnější s pamětí zrcadel počítat - a raději se do nich usmívat.

Rytmus života

Vydáno:   01. 11. 2007

Přečetlo:  2973 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)