Články

- Knižní novinky -

Miluj svůj život 2025

Miluj svůj život 2025

    Lucie Ernestová stvořila další nádherný rok: Pro nás, pro sebe, pro svět. A s radostí a laskavostí vůči sobě samým se můžeme ponořit do témat roku 2025. Zběžným pohledem zjišťujeme, že rok se zdá být zasvěcený posilování sebe samého, svého místa na světě, své sebehodnotě. Je to rok, kdy naše síla získá podporu i od osudu?

    Kalendář se tak může stát příjemným společníkem pro každý den příštího roku. Skvělý tip na dárek!

    Miluj svůj život je vám povědomé? Ano, základem kalendáře je učení Louise L. Hay, která vždy říkala, že naše myšlenky mají obrovskou sílu. Jak přemýšlíme, tací jsme. A tak můžeme měnit svůj život ke šťastnějšímu.

    A proto se i kalendář každý rok stává zdrojem nových myšlenek, ale i těch starých, jen velmi často zapomínaných. Lucie Ernestová opět stvořila parádní dílo, které je pohlazením pro duši.

Třeba text na květen:

„Laskavost

    Odkládám myšlenky znevažování a kritiky. Všímám si situací, jež probouzí moji negativitu a nenechám se jimi ovlivnit.

    Vím, že všichni jsme všechno. Máme v sobě dobré i zlé. Vnímám realitu takovou, jaká je, ale svoji pozornost upínám na to pozitivní, co se mnou rezonuje.

S nesmírnou trpělivostí hledám dobro v sobě i v ostatních.

    Zažehávám světlo své vnitřní laskavosti, kterou šířím dál. Mé oči září a není třeba mnoho slov. Vidím krásu světa a lidí kolem mne. Probouzím pocit laskavosti ve svém srdci. S něhou se choulím do náruče blaženosti a vděčnosti za svůj vzácný a jedinečný život.

Moje laskavost rozpouští zamrzlá srdce a vlna lásky se přes ostatní šíří do světa. Miluji a děkuji.“
O autorce:
    Lucie Ernestová je ilustrátorka, výtvarnice, která surfuje na vlnách nápadů a kreslí inspirační obrázky, ráda cestuje i žije ukotvená na samotě za Prahou. Vymýšlí a tvoří také zábavné a edukační hry pro děti.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2024 https://www.synergiepublishing.com


Vydáno:   17. 09. 2024

Přečetlo:  24 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)