Články

- Knižní novinky -

Tarot zvěrokruhu

Tarot zvěrokruhu

    Pohyby hvězd na obloze jsou spojené s lidskými životy. Kdo miluje astrologii, rozhodně dá těmto kartám za pravdu a nadšeně si je začne prohlížet. Nádherně voňavé, čerstvé, elegantní, s barevnou příručkou je možné je zařadit k těm opravdu NEJ na trhu. Designový skvost, který ladí s tmavou noční oblohou a tajemstvím, které se nám otvírá očima autorek v moderním hávu.

A jaké jsou texty?

    Je to tarot. Je rázný. Jasný, naprosto přesně vám řekne, co karta představuje, jaké je její naladění. Sedí s tím, co potřebujete vědět? Vyjadřuje něco z toho, co s vámi souzní? Pak je to správně a přemýšlejte o tom, co vám karty řekly, ještě více.

    Texty jsou kratší, o to přímější a vymazlenější jsou. Kvalitní papír a barevný tisk dělá z knížečky příjemného společníka, kterého si budete rádi pročítat stále dokola. Kdy každé slovo, každá věta má cenu zlata.

Eso mečů

Váhy, Vodnář, Blíženci

    Eso mečů, stejně jako všechna Esa, představuje prvotní hmotu spjatou s jeho živlem, v tomto případě se vzduchem. Je to myšlenka, moment osvícení, kdy se vše náhle vyjasní a my máme dokonalý přehled o situaci. Vypovídá o schopnosti vidět věci takové, jaké jsou, rozlišovat a eliminovat zbytečnosti. Eso mečů osekává nepotřebné, aby ponechalo to podstatné. Může jít o nový pohled na věci, nebo o schopnost používat naši racionální stránku, aniž bychom se nechali strhnout emocemi. Meč odděluje pravdu od klamu a často odkazuje k umění slova a komunikace, jak tomu je u vzdušných znamení.

KLÍČOVÁ SLOVA: jasnozřivost, realistická vize, myšlenka, racionální pohled.


Spojení s astrologií podnítí ještě podvědomé archetypální uvažování

    Připojení astrologických aspektů každé karty podnítí ještě každého, kdo má astrologii rád a chce se ponořit i do jejích archetypů, bohů, bohyň, hvězd, souhvězdí, planet… V tu chvíli dostávají karty ještě další rozměr, který naplno využijí ti, kdož se astrologií aktivně zabývají.

    V každém případě si dokážu Tarot zvěrokruhu představit jako elegantní dárek pro každého, kdo je přemýšlivý, nebo se chce na své životní cesta posunout kupředu. Rázně, jasně a stručně.

    Pevné karty, pevná knížka - to je záruka pevného vedení a jasnosti, která rozhodně budí dojem kvality.

A láká k tomu, abychom to, co nám karty sdělí, řádně promysleli a vydali se za svými cíli.

    Cecilia Lattari je italská bylinkářka, herečka, psala do různých médií, hrála divadlo, žije v Toskánsku v blízkosti lesů a prý ji lze často zastihnout při dlouhých rozhovorech s Měsícem a svými kočkami.

    Ana Chávez je ilustrátorka, multimediální designérka čerpající inspiraci ze svého dětství a zájmu o ezoteriku, ráda buduje fantastické světy a je vzorem vzpurné čarodějky, ženské emancipace.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2024, https://www.synergiepublishing.com

Vydáno:   22. 05. 2024

Přečetlo:  78 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)