Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Léčivý ženský kruh - strach, stres, nervozita
    Workshop je vhodný pro každého, kdo chce na sobě pracovat, kdo se chce dozvědět více podprahového o daném tématu ve spojitosti se sebou.


    Využíváme energii celé skupiny, abychom se na chvíli zastavily a na pár okamžiků se ponořily samy do sebe a samy za sebe. Respektujeme sebe samu, druhé ženy, jejich emoce a současné názory. Procesy odhalování podpoříme jednoduchými konstelačními, projekčními a meditačními technikami. Samotné odhalování sebe sama a sdílení myšlenek a pocitů je velmi léčivé a umožňuje nám opravit náš dosavadní myšlenkový a emoční zápis. Pracovní setkání žen probíhají podle určitých pravidel, ale jsou jedinečná, neopakovatelná. Pracovní setkání nejsou přednáškou ani výukou. Ženy aktivně vytvářejí „pracovní" atmosféru. Nesnažíme se zrealizovat pradávné rituály či napodobit šamanské techniky v našem středoevropském světě, ale v mnohém se necháme těmito technikami inspirovat, poučit. Jednotlivá témata na sebe nenavazují jsou samostatná, takže se můžete připojit kdykoliv chcete. Vše, co se odehrává v prostoru Akademie zůstává zde, žádné informace nejsou vynášeny ven, respektujeme jedna druhou.

Strach, stres, nervozita

    Žijeme v moderním uspěchaném světě. Na každém kroku na nás útočí reklamy, běhající lidé v metru, dopravní situace, která se nedá vždy odhadnout a my abychom se v tom naučily žít klidně, spokojeně, a to vše mohly předávat své rodině - dětem, manželovi, kamarádce, přátelům atd. Odkud se vynořil strach, má pevný základ nebo je to jen zástěrka „něčeho.“ Stres i nervozita přichází, protože mu to dovolíme. Dokážeme samy sobě odpovědět kdy, proč, jak a jak s tím pracovat ke své spokojenosti? O tom všem bude náš workshop.

Témata:

Sebeláska, sebepřijetí (vnitřní a vnější vztah)
Odpuštění, uzdravení, návrat ke své duši
Životní hojnost; jsem světlem, jsem láskou
Strach, stres, nervozita
Minulé životy, které nám brání skutečně se projevit
Jsem režisérem svého života - můj život, kde vládnu já; dělat změny je důležité; přitahuji budoucnost; žiji tady a teď - co aktuálně řeším
Vztah k sobě - dva v mé hlavě; nenech se programovat; klíč k harmonii
Zastavení negativních myšlenek, léčení životního neúspěchu; aktivace pozitivního


Den: 10.9.2022

Čas: 10,00 - 18,00 hodin

Cena: 1.000,- Kč / cena léto 800,-Kč

kridla.andelska@seznam.cz

Vydáno:   07. 09. 2022

Přečetlo:  238 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Křídla Andělská



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )