Články

- Knižní novinky -

Medicinské karty: Karty jemné zvířecí esence

Medicinské karty: Karty jemné zvířecí esence

    Medicina je výraz v podstatě pro esenci zvířat, se kterou nejčastěji pracují šamani, indiáni a vůbec staré moudré národy. Je to hluboká moudrost, cosi symbolického i archetypálního, co máme vidět a vnímat v každém zvířeti kolem nás.

    Ostatně dobrou medicínou můžeme nazvat i energie rostli, stromů, jejich vlastnosti, jejich houževnatost, sdělení, symboliku… nebo i kamenů či živlů.

Cesta k vlastním úvahám

    Skrze tyto karty se tak můžete dostat i k vlastním úvahám a k pozornějšímu sledování světa kolem sebe. K nadšení snažit se světu rozumět.

    Autoři také dodávají v knížečce možnost ponořit se i do symboliky světových stran, mužské, ženské části, zemské energii a učí nás přijímat vjemy, které k nám pak přichází prostřednictvím těchto karet. Vždy se máme řídit tím, co nás z dané karty oslovuje, co je naše, co je lidské… a zkoumat, jak to vše souvisí s těmi danými zvířecími vlastnostmi.

V praxi vás karta navede na správné místo, pootočí hlavu správným směrem

Návod nebo vlastní výklady? Jak chcete!

    Můžete vykládat podle návodu, který je rozsáhlý a doporučuju si na něj vyhradit určitě dobrou hodinku, pokud se jím chcete prodrat skutečně kvalitně a pochopit jeho poselství. Můžete vykládat na jednu kartu, můžete brát karty tak, jak budou přicházet otázky… a můžete se tak dozvědět třeba jen jemnou krátkou linii o tom, že to, kam chcete vstoupit, co dělat, co je vaším úkolem a plánem vyžaduje ještě krátké zastavení a „vyžádat si povolení vstoupit“. Souzní to? Pak si můžete vytáhnout další karty a zjistit, že v tomto vám pomůže energie ochrany a věrnosti. A už jenom tyto dvě informace mohou zažehnout nové přemýšlení, nové úvahy a novou intuici. A třeba právě v tom všem je ta chvíle, ve které se odrazíte k novým zítřkům. Protože začnete přemýšlet z jiného konce než jste normálně zvyklí…

    O Medicinských kartách: Jamie Sams, David Carson, ilustrace Angela Verneke: Umožní nám poznat starou magickou sílu zvířat a pomoci nalézt rovnováhu na naší životní cestě. Zdroj uzdravení a síly a pochopení složitých životních situací.
Vydalo nakladatelství Synergie, 2021, nakladatelství Synergie Publishing, 2021, , www.synergiepublishing.com vydání třetí



Vydáno:   24. 03. 2022

Přečetlo:  295 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)