Články

- Knižní novinky -

Andělské rady (Radleigh Valentine)

Andělské rady
Radleigh Valentine

Malé, jasné a stručné DRAHOKAMY.

    - „Nadešel čas konat! Andělé čekají až uděláte další krok, aby vám mohli začít pomáhat na cestě ke splnění vašich snů. Skoncujte s prokrastinací a nejistotou. Srdce vám napovídá, co máte dělat. Konejte! Ať už se soustřeďujete na svou pracovní kariéru, vztahy nebo na cokoliv jiného, splnění přání vám nespadne samo do klína! Musíte se aktivně věnovat tomu, čeho chcete dosáhnout.“

    Tak to je naprosto typická odpověď těchto andělských rad. Ač jsou vizuálně růžové, modroučké, žluťoučké a svítivé, nejsou to rozhodně žádná hladivá pozlátka, ale umí jít do hloubky problému. A umí z nás vytáhnout právě to téma, které je důležité. I kdybyste před ním schovávali hlavu do písku.

Byly časy, kdy jsem tyto karty považovala za přísné.

    A nesměla jsem je brát do ruky naladěna do nepohody. No, to jsem se potom dozvídala věci, prostě ve chvíli, kdy jsem byla až příliš za hranou dobrého naladění a vděčnosti, karty mi to dávaly jasně najevo a jednoduše nefungovaly už jen tím, že jsem si vytahovala naprosto nesmyslné karty.

    Ale když jsem k nim přistoupila v naladění dobrém a řekněme vděčném, mohla jsem se dočkat takového sdělení, jako je v naší ukázce. Přestože tu je mnoho vyloženě hladivých karet, tak často nám karty říkají, že andělé nám jen pomáhají, nenosí zázraky, ale mnoho toho musíme udělat vlastnoručně. Máme převzít velení, něco udělat, někde se vyhradit, někde ukončit spolupráci, někde se zdržet konání a někde se do něčeho pustit, a hlavně - nelhat si do kapsy!

    Ale dočkáte se tu i úspěchů a správného načasování a upozornění, která vám dají najevo cosi ve smyslu „teď se člověče dívej kolem sebe, už máš tady spršku parádních výsledků!“

Ideální jako:

- Milý, malý dáreček
- Doplňkové kartičky k jakýmkoliv výkladům
- K posteli, čaji, kávě, všude tam, kde chcete být chvíli sami se sebou…
Karty Andělské rady (Radleigh Valentine), nakladatelství Synergie Publishing, 2021, , www.synergiepublishing.com



Vydáno:   24. 01. 2022

Přečetlo:  266 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)