Články

- Knižní novinky -

Myšlenky sebelásky (Louise L. Hay)

Myšlenky sebelásky
Louise L. Hay

    Krásné, jednoduché, něžné, k zamyšlení. K povzbuzení. „Jak mít ráda sama sebe“, zní podtitul kartiček. Ano! Jde o to otevřít se novým myšlenkám o sobě, novému způsobu myšlení, který nakonec shledáte tak úlevným, tak moc „vaším“, až se zatají dech. Jen jsme na toto myšlení v čase zapomněli nebo ho někde poztráceli. Afirmace Louise L. Hay můžete využít mnoha způsoby.

Každý den pro radost

    Naladit se každé ráno na jedno téma je osvěžující ještě víc než ranní káva. Ale také večer dokáže vytažení jedné kartičky zpříjemnit závěr dne. Protože třeba nám přinese jiný úhel pohledu na denní události. Mnohdy to vážně pomůže….

Pro životní křižovatky

    A když nevíte, kudy kam, možná stačí si jen něco uvědomit. I tady mohou tyto karty pomoci nejen jedna jediná, ale ve výkladech složitějších, nebo v kombinaci s jinými kartami. Pak se může stát, že při otázce kudy kam může vyplout na povrch to, co vás brzdí. A až právě toto odbrzdíte, pohnete se dál samovolně.

„Prohlašuji, že jsem zcela připravená každému svobodně odpustit.

    Uvolňuji ze svého nitra veškerou hořkost a zášť. Odpoutávám se od starých zranění, odpouštím všem včetně sama sebe.“


A kdoví, třeba po procítění a prožití tohoto doporučení se uvolní cesty právě tam, kam potřebujeme.

Vyřešit stres?

    Tak zkusme další situaci. Koloběh stresu nebo zdánlivé neřešitelnosti, jak z toho křeččího kolečka ven?

    „Mám sílu dělat změny. Každý návyk a vzorec, který si vytvořím, mi určitým způsobem slouží. Jakmile jsem připravena se ho zbavit, Vesmír mi pomůže se od něj odpoutat.“

    Super, jasně vidím, že návyk stresovat se něčím konkrétním je návyk. Cestou je odpoutání, ale hlavně pochopení, čemu kdysi tento návyk sloužil ? a že už nyní potřeba není.

Kartičky pro každou příležitost, pro změnu

    Jsou milé, velmi přesné a obsahují přesně to, čeho bychom si měli dávkovat každý den. Sebedůvěru, vnitřní moudrost, a hlavně přináší možnost častého připomínání a tím úspěšnějšího vnášení moudrosti do praxe.

    A jsem si jista, že takové karty hojně využívané dokáží změnit osobnost jen tím, že z nás postupně odmotají strachy a třeba ty nežádoucí vzorce z naší druhé vytažené kartičky.
Vydalo nakladatelství Synergie, 2021, Myšlenky sebelásky: 54 karet



Vydáno:   20. 12. 2021

Přečetlo:  292 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)