Články

- Knižní novinky -

Orákulum bohyní (Collete Baron-Reid)

Orákulum bohyní
Collete Baron-Reid

    Potřebujete posílit na své cestě? Dostala jsem otázku, jestli jsou tyto karty lepší pro léčení starých ran a vyladění do normálu, nebo jsou spíše pro ženy (ale nejspíše i muže), kteří se potřebují už k něčemu řádně rozhoupat, neřknu-li až rozpřáhnout naprosto naplno. No… pověděla bych spíše to druhé. Jsou akční, jsou rázné a ví, že když máme něco v sobě vyladit, posílit - tak musíme začít konat. Pravdou je, že zraněná místa umí najít také velmi dobře, přesně nám ale řeknou, co s tím vším, jak se naladit tak, aby nám nejen bylo lépe, ale rovnou jsme mohli přejít do té druhé možnosti. Začít konat a začít nový život.

    Mnohdy ukáží tyto karty i vlastnosti, o kterých nevíme, že je máme, protože nás nikdo nenaučil, že je také můžeme použít. A když vezmu obrazný příklad, tak někdy se ta bohyně může dost divit, že považujeme za tvořivost a nápady za bláznovství a ztrátu času, proto v sobě tvořivého člověka zadupeme už od dětství, pro jistotu.

Řekněme, že k vám promluví bohyně Artemis:

    „Chcete-li plně využít záměry, které jste uvedla do pohybu, stejně jako konstelaci stávajících podmínek, je důležité, abyste se chopila příležitosti. Právě teď je vhodný čas, kdy můžete opravdu zasáhnout svůj cíl, protože váš šíp povede řecká bohyně lovu, Artemis.“

    Představte si karty jako malá vydání nesmírně silných žen, bohyň, archetypů a různých vzorů a typů chování, myšlení a nahlížení na život, osud a vývoj budoucí. Ale některé vám dokáží i poradit, jak hledat souvislosti v minulosti. Beze sporu každá potom umí říci, jak si stojíte nyní, co je ve vás tou pravou, velkou příležitostí, které je třeba se chopit. Co v sobě objevit, rozžehnout? Co neopomenout.

Někdy to jsou zajímavá prozření.

    A proto považuji Orákulum bohyní za jedny z nejkrásnějších karet od Colette Baron-Reid, byť jsou zdánlivě tak úzce ohraničené, tématem bohyní: Ale archetypy bohyní jsou v každém z nás. A vedou nás k neomezenému potenciálu našeho žití.

    P.S.: Nehledě na to, že jsem netušila, KOLIK bohyní existuje. A také mne potěšilo milé psaní o tom, jak karty vznikaly a jak si hledaly bohyně k autorce cesty.
O autorce:
    Collete Baron-Reid je světově uznávaná expertka na vykládací karty, vytvořila v tomto balíčku most mezi mystikou bohyní a pozemským životem. 52 karet pro vás… 52 různých přátelských výpovědí od vnitřních žen, které nosíme v sobě.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2021, www.synergiepublishing.com



Vydáno:   05. 08. 2021

Přečetlo:  309 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)