Články

- Knižní novinky -

Miluj svůj život 2020: Na jakých křídlech nás odnese?

Miluj svůj život 2020: Na jakých křídlech nás odnese?

    Louise L. Hay opět ožívá v kalendáři, který nás má naučit milovat svůj život. A v roce 2020, když si kalendář prolistujeme, zjistíme, že mnoho volného, krásného svobodného k nám postupně přijde. Tomu napomáhají i ty dvojky (z hlediska numerologie).

V roce 2020 k nám budou přicházet často volná, nečekaná, dokonale ideální, řešení NAŠICH SOUČASNÝCH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ.

Roztomilý obrázek okřídleného srdíčka nás vítá do roku 2020.Ti dva na obrázku jsou unášeni vstříc budoucnosti.

Jsou na to dva, mají řídítka pevně v rukou.

Můžeme tedy kalendář otevřít a podívat se, jaká bude naše cesta příštím rokem. Budeme ji také mít pevně v rukou?

S opatrnou pokorou a podzimním natěšením poodkryjeme dvířka roku 2020.

Podíváme-li se na leden:

Jsem jedinečný projev života

    Jsem světlo ve světě. Následuji svoji vnitřní hvězdu, vydávám jedinečný třpyt a záři. Jsem vzácná bytost. Mám krásnou duši, tělo a osobnost. Má duše je střed - je věčná. Vždycky byla a bude trvat navěky… V životě je toho mnohem víc, než dokážu pochopit. Na některé otázky ještě odpovědi neznám. Čím víc si ale dovolím pochopit, jak život funguje, tím víc síly budu mít.

Průběh roku 2020 přináší jednotlivá řešení a témata


Během jara si uklidíme ve své duši i na těle, abychom do léta vstoupili radostně, s vědomím klidu a uměli si užít každičký okamžik života.

    Podzim nám pak s tímto kalendářem přináší do života klid a přesně ty lidi i situace, které potřebujeme. Snad splněné sny… snad žité poselství prosince 2020: „Láska sama stačí k tomu, abych dala svůj svět do pořádku.“

    Čím víc budeme svůj život a svět dávat do pořádku, čím více budeme v souladu sami se sebou, tím snadněji se ZDÁNLIVĚ samy od sebe budou řešit všechny problémy, které bude rok 2020 nést.

   Druhou výraznou informací, která z kalendáře vystupuje je právě ta dvojka, dvojice, soulad, to, že by k nám víc než v jiné roky mělo přijít právě to, co nejvíce v životě potřebujeme. TO DRUHÉ DO PÁRU.

    Ať už to bude práce, láska, domov nebo pocit bezpečí či cokoliv, co tvoří naši neodmyslitelnou součást, tak právě to bude rok 2020 tlačit k tomu, aby to bylo v našich životech v souladu.

A kdo třeba tápe a netuší ještě nyní, v roce 2019, co vlastně má v životě dělat, jak žít, s kým… tak tomu se tato tajemství rozkryjí příští rok.

Vydržme, těšme se a v lednu si omotejme kolem krku dost teplou šálu, protože to může být už od prvních dnů docela vichr!
O autorkách:
    Louise L. Hay: Její díla byla přeložena do 29 jazyků v 35 zemích světa. Uznávaná lektorka v oboru metafyziky vynikla hlavně díky svému bestselleru Miluj svůj život, který oslovil miliony lidí ? vytvořila filozofii pozitivního myšlení, které nám přitáhne větší spokojenost do života, lepší zdraví, klid. Její teorie vycházely z vlastního prožívání traumatického dětství. Ve věku 81 natočila svůj první film o této knize i své práci a ještě několik dalších let se věnovala šíření svých myšlenek. Založila jedno z nejznámějších nakladatelství v USA, Hay House, které vydává knihy a jiné předměty přispívající k uzdravení naší planety.

    Lucie Ernestová: ilustrátorka a cestovatelka, maminka i žena svobodomyslná, která vymýšlí a tvoří zábavné hry pro děti, ilustrace, obrazy a do svého svébytného projevu vkládá své úhly pohledu, hlubokou nadnesenou moudrost a myšlenky, které často vyvstávají až po chvíli sledování obrazu. Její obrázky v kalendáři pochází z jejích projektů a inspiračních karet Cesta k sobě a Cesta životem.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2019,, www.synergiepublishing.com



Vydáno:   11. 09. 2019

Přečetlo:  770 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)