Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Záření geopatogenních zón - Ing. Josef Schrötter
    Ing. Josef Schrötter patří mezi naše přední psychotroniky. Prakticky většinu svého života zasvětil práci na železnici kromě sedmiletého období, které strávil v bance. Léčitelství, psychotronika, ale i malování a historie jsou jeho celoživotními koníčky. Je hostem celé řady televizních a rozhlasových pořadů a dlouhodobě spolupracuje s různými alternativními časopisy.

    Když začneme mít zdravotní problémy, tak velmi často hledáme příčiny všude možně, ale jen málokdo ví, že zhoršení zdravotního stavu může být zaviněno „neviditelným nepřítelem“ - zářením patogenní zóny. Tato záření jsou nepříznivá zdraví a bohužel svět medicíny se tímto nezabývá.

    Geopatogenní zóny nejsou objevem XX. nebo XXI. století, ale jsou zvláštním a výrazným přírodním jevem. Jejich podstata je velmi složitá a mnohdy představovaný model aktivního vyzařování není tím pravým obrazem geopatogenních zón. Velmi důležitým krokem při řešení této problematiky je jejich detekce. Určování jejich průběhu pomocí geofyzikálních přístrojů určují ve skutečnosti jen doprovodné jevy geopatogenních zón. Jediným schopným indikátorem těchto zón je prozatím v současné době jen člověk.

    Geopatogenní zóny jsou charakterizovány kolísáním zemského magnetismu. Magnetické pole Země není jednotné a v mnoha místech je různě deformováno. Tyto deformace se projevují nad toky podzemních vod, geologickými zlomy a podzemními dutinami. Právě na takových místech prudce vzrůstá nebo naopak klesá přirozené magnetické pole Země. Největší účinky se projevují nad proudící podzemní vodou.

    Náš organismus vnímá různá elektrická a magnetická pole, různé vibrace, radiace apod. I když si někteří z nás myslí, že na ně to nepůsobí, že oni nic necítí, jejich tělo to vnímá samo. Je zcela zřejmé, že geopatogenní zóny začínají v našem organismu působit nejprve na buněčné bázi. Samozřejmě, že někteří z nás jsou tzv. tvrdým energetickým zdrojem pro svůj obal a dlouho tomuto záření, pokud mu jsou vystaveni, odolávají. Je nutno říci, že každý člověk má svůj energetický ochranný obal, který známe pod názvy biopole nebo aura. Jasnovidní lidé vidí nejen její tvar, ale i její barvy. Při dlouhodobém pobytu člověka v místě negativního vlivu geopatogenních zón dochází k oslabování aury a k odčerpávání její energie. Tato interakce má za následek poškození aury, která přestává plnit svoji ochrannou funkci. Při působení geopatogenních zón se mění tvar aury, který se délkou pobytu v zóně zcela deformuje. Tím je vytvořen předpoklad pro vývoj daného onemocnění. Když dojde k narušení základního tvaru aury, začínají se tato místa vyplňovat negativní bioenergií. Jasnovidní vidí v auře místo světlých barev barvy tmavé, až černé. Druh nemoci je dán stavem jednotlivých orgánů a průchodem geopatogenních zón tělem člověka. Nejhorším místem pro vznik nemoci je jejich křížení. V Olomouci se prováděl v letech 1982 - 1983 průzkum lokalit z hlediska působení geopatogenních zón na lidský organismus. Tyto práce probíhaly pod vedením zdravotnických a územních orgánů. Průzkumy jednoznačně prokázaly negativní vliv geopatogenních zón na zdraví člověka. Prokázala se i přímá souvislost mezi délkou pobytu člověka v zóně a vznikem a druhem nemoci.

    Jaké jsou nejčastější reakce lidí na geopatogenní zóny? Nejcitlivější jsou děti. Ty vylézají z postýlek nebo z nich vypadávají, utíkají do postelí rodičů nebo sourozenců, přitlačují se na sítě a mřížky postýlek nebo je ráno najdeme v úplně obrácené poloze, než jsme je večer uložili. Děti špatně spí a zdají se jim nepěkné sny. Úplně malá miminka pláčou a nemohou usnout. Projevy u dospělého člověka mají tento charakter: dlouho nemůže usnout, probouzí se, je nervózní, má bolesti hlavy, má bolesti páteře, má pocit zimy nebo průvanu apod.

    Záření jsou různého druhu. O těchto zářeních, o tom, jak ovlivňují náš organismus a jak se jim vyhnout, se dozvíte více na přednášce, která se koná v rámci prodejní výstavy Ezotera v Praze v sobotu 26.11.2016 v Učebně A od 12.00 hod.
Ing. Josef Schrötter


Více k celé akci na viz. zdroj.

Vydáno:   10. 11. 2016

Přečetlo:  1175 čtenářů



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )