Články

- Knižní novinky -

Schody do nebe, 2. vydání (Lorna Byrneová)
Schody do nebe, 2. vydání
Lorna Byrneová

    Lorna Byrneová, autorka mezinárodního bestselleru Andělé v mých vlasech, od útlého věku vídá anděly a hovoří s nimi. V knize Schody do nebe seznamuje čtenáře s činností andělů ve světě, vysvětluje vztah lidské duše k lidskému tělu a objasňuje, jakou roli mohou v lidských záležitostech sehrát zemřelí, kteří jsou nyní v nebi. Závažná je kapitola věnovaná záměrům, které má Bůh a andělé s lidstvem do budoucnosti.

Vydala: Euromedia Group k.s., Knižní klub
Více na: www.bux.cz/knihy/197777-schody-do-nebe.html
Koupíte v knihkupectví nebo na: www.bux.cz
    A nově vydáváme tento týden - komplet knih od Lory Byrneové v dárkové krabici viz příloha 2. Cena pro členy Knižního klubu bude 599 Kč a běžná maloobchodní cena v knihkupectví 699 Kč.


Vydala: Euromedia Group k.s., Knižní klub
Více na: www.bux.cz/knihy/198353-lorna-byrneova-komplet
Koupíte v knihkupectví nebo na: www.bux.cz

    Lorna Byrneová (1953) je irská mystička a autorka mezinárodních bestsellerů. Od dětství má výjimečnou schopnost vidět anděly; po celý život se od nich dozvídá informace, které mohou být pro svět zásadní. Poprvé nyní vychází komplet všech jejích děl, obsahující autobiografickou knihu Andělé v mých vlasech, volné pokračování s názvem Schody do nebe, dále Andělské poselství naděje, v němž autorka radí, jak oslovovat anděly s prosbou o pomoc, a zatím poslední Nebeskou lásku, která je rozšířena o novou kapitolu Láskyplná stezka. Sedm dní, v nichž se naučíte mít víc rádi sami sebe. Čtenáře potěší i 8 andělských karet a pírko.

Vydáno:   04. 11. 2015

Přečetlo:  916 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)