Články

- Knižní novinky -

Musela jsem zemřít (Anita Moorjani)
Soutěž ukončena. Výhercem se stávají: Marek Vácha, Vladimíra Komendová a Helena Uhříková, gratulujeme.
Zodpovězte soutěžní otázku a TŘI Z VÁS vyhrají knihu
od nakladatelství Euromedia:
Musela jsem zemřít - (Anita Moorjani).
Soutěžní otázka:
Zkratka NDE znamená:

a) Neidentifikovatelný objekt
b) Prožitek blízké smrti
c) Energetický obal kolem člověka


Soutěž bude probíhat od 4. 10. 2013 do 10. 10. 2013. Ze správných odpovědí vylosujeme tři z vás, kteří dostanou zmíněnou knihu: Musela jsem zemřít. Správné odpovědi posílejte na email: admin@esoterikweb.cz a nezapomeňte napsat celou vaši adresu.

Ke každé správné evidované odpovědi přiřadíme pořadové číslo a prostřednictvím třetí osoby se bude losovat z daných čísel zde. K výherním číslům si přiřadíme adresu a výhra může putovat k vám. Po skončení soutěže zveřejníme pouze jména vylosovaných výherců. Adresy nikomu neposkytujeme ani nearchivujeme a po skončení soutěže budou všechny vymazány.


Děkujeme H. Krausové za poskytnuté knihy do soutěže.



Musela jsem zemřít
Anita Moorjani

    Anita Moorjani ve své inspirativní autobiografii líčí, jak jí po čtyřech letech boje se zákeřnou nemocí tělo vypovědělo službu. Dostala se do neobyčejného stavu zážitku blízké smrti a v něm si uvědomila svou vlastní hodnotu… i skutečnou příčinu své nemoci. Když nabyla vědomí, její stav se zlepšoval takovou rychlostí, že ji za několik týdnů bez jakýchkoli známek rakoviny propustili z nemocnice.

    Vyrůstala v tradiční hinduistické rodině uprostřed převážně čínské a britské společnosti a odmalička ji silně ovlivňovaly nejrůznější kulturní a náboženské zvyklosti. Po léta se snažila najít svou vlastní cestu a zároveň splnit veškerá očekávání ostatních. V důsledku zjevení, které prožila na onom světě, si uvědomila, že má sílu samu sebe vyléčit… a že ve vesmíru se dějí zázraky, jaké si nedokázala ani představit.

    V knize Musela jsem zemřít se Anita dělí s čtenáři o všechno, co už ví o nemocích, léčení, strachu, „bytí láskou“ a skutečné velkoleposti každého člověka.

    Její kniha nás utvrzuje v přesvědčení, že jsme duchovní bytosti, které prožívají lidskou zkušenost, a že všichni tvoříme jednotu.

    „Je to příběh lásky - příběh velké bezpodmínečné lásky, který vám připomene, kdo opravdu jste, proč jste tady a jak můžete překonat všechen strach...“
Wayne W. Dyer

    Všichni máme vnitřní sílu překonat v životě i nejtěžší situace.

Životní příběh Anity, napsaný čtivě a upřímně, se okamžitě stal bestsellerem.

    Brzy po sňatku se dozvěděla, že trpí vážnou nemocí; po čtyřech letech různých pokusů o léčbu upadla do kómatu a všechny orgány jí postupně selhávaly, což prokázala tomografická vyšetření. Nečekaně se však z klinické smrti probrala a velmi rychle se začala zotavovat. Následná vyšetření neprokázala žádná ložiska rakoviny, což je vědecky nevysvětlitelné.

    Strhující závěrečná část se týká Anitiny proměny ve vnímání hodnot, neboť na základě prožitku blízké smrti objevila smysl života.

    Autorka dnes patří mezi významné duchovní osobnosti, všude po světě nadšeně vítané čtenáři a příznivci.
Vydala: Euromedia Group k.s., Knižní klub
Více na: www.bux.cz/knihy/135741-musela-jsem-zemrit-ma-cesta-od-nemoci-k-opravdovemu-uzdraveni.html
Koupíte v knihkupectví nebo na: www.bux.cz

Vydáno:   04. 10. 2013

Přečetlo:  2107 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)