Články

- Knižní novinky -

Řeč snů (Michael Lennox)

    Zdá se vám často stejný sen? Trápí vás občas noční můry? Chcete si pamatovat, co se vám zdálo? Tento jedinečný průvodce výkladem snů vám pomůže odhalit, co vaše sny znamenají a proč se vám zdají.

    Nejucelenější a nejvyváženější průvodce světem snů vám zábavnou formou poskytne vše, co potřebujete vědět, abyste porozuměli svým snům a svému vnitřnímu Já.

    Slovník vysvětluje více než 300 symbolů, obrazů a dějů vyskytujících se ve snech.

    Na rozdíl od běžných snářů jsou v této knize lidské sny podrobeny detailnímu zkoumání. Autor, psycholog a známý odborník na sny, představuje na základě své dvacetileté praxe jednoduchý model výkladu snů, jenž spočívá ve všeobecném zobrazení symbolů objevujících se ve snech, v následném rozboru jejich obsahu a nakonec ve finálním výkladu ve vztahu k osobnosti snícího.

    Jeho metoda vede k hlubší a přesnější interpretaci snů. Poodhalí vám záhady vašeho nevědomí, zjistíte, co vám vaše nevědomí skrze sny vzkazuje a jak s těmito informacemi nakládat. Díky této metodě proniknete pod povrch běžných snů, a to i takových, které se opakují nebo vyvolávají znepokojivé vize či noční můry.

    Naučíte se, jak si zapamatovat sny a jak je objektivně vyhodnocovat!

    Klinický psycholog Dr. Michael Lennox je jedním z nejuznávanějších a nejvyhledávanějších odborníků na sny v USA. Vystupoval v různých pořadech na televizních kanálech Syfy, MTV, NBC i v mnohých rozhlasových relacích. Své příspěvky publikoval v časopisech TV Guide, Today's Woman a Women's Health.

    „Dr. Lennox brilantně zachází s vědomím a vizemi. Čtenáře vede k získání moci nad jejich vlastními schopnostmi a ukazuje jim, jak mohou přesměrovat své životy.“ Dr. Alex Charish, tvůrce fitness programu Exercise for Real People?
Ukázka:
Létání

    Obecná rovina: Vzestup; povznést se nad pozemský život.

    Sny pod lupou: Pokoušeli jste se ve snu létat, nebo jste se lehce vznášeli vzduchem bez jakéhokoli úsilí? Rozběhli jste se a po pár krocích vznesli, nebo jste se zkrátka odlepili od země? Kam jste letěli nebo odkud? Letěli jste sami? Přes co jste přelétali? Měli jste z létání radost, nebo strach?

    Osobní vztah: Sen o létání je jedním z nejběžnějších snů. Skýtá jedno z největších potěšení, o nichž se nám může zdát. Tento symbol jde napříč všemi kulturami a líčí, že se vznášíte nad vším, co se nachází na zemi.

    Zážitek vzbuzuje úžasné pocity a často se váže právě k velice silným dojmům pozitivní podstaty. Sen o létání svědčí o intenzivním prožitku svobody a osvícení, které představuje vzestup k vyššímu stavu vědomí nebo spojení s duchovnem. Také vám díky tomu, že se vznesete do takové výšky, umožňuje vidět svůj život z širší perspektivy.

    Nicméně byste neměli přehlédnout, že se vám zdá právě o tomto prožitku, protože se nevědomí určitým způsobem chrání. Objeví-li se totiž sen o létání, ptá se nás: Existuje něco, čemu se vyhýbáme, co přehlížíme, a to tak, že se nad určitý konflikt povzneseme, nebo ve skutečnosti nestojíme nohama na zemi?

Vydáno:   24. 09. 2013

Přečetlo:  1775 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)