Články

- Zajímavosti -

Radio Free Planet
Rádio Free Planet vysílá každý den od 18 do 21 hodin
    Rádio FREE PLANET vysílá léčivé zpěvy jihoamerických šamanů z Amazonie a And a zasvěcené povídání o nás nejen jako o biologických, ale i energetických bytostech; jak fungují energetická centra - tedy čakry - uložená v našem těle, která řídí situace, jimiž procházíme, určují kvalitu našich vztahů a naší spokojenost či nespokojenost v různých oblastech života. Během našeho vysílání si můžete vyzkoušet techniky, kterými je možné tato energetická centra čistit od blokující energie, aktivizovat je a tím měnit život v nádherné a zábavné dobrodružství. Tyto techniky jsou tisíciletími vyzkoušené a prověřené nejen jihoamerickými šamany. Rádio slouží také k vysílání on-line přenosů z některých pořádaných akcí. Vysílání bude i ve více světových jazycích.

    Každý kdo poslouchá naše rádio se léčí a zlepšuje kvalitu svého života. OPRAVDU to jde a můžeme být stále šťastnější, spokojenější a tím i prospěšnější pro každého, s kým se setkáme. Můžete o našem rádiu šířit zprávy všude kolem sebe, protože čím více lidí se dozví pravdivé informace o sobě a svém životě, bude se léčit a rozvíjet své mimosmyslové, ale zcela přirozené schopnosti - je povinností každé inteligentní a mocné bytosti být zdravý a prospěšný - a bude dělat konkrétní věci na uskutečňování pozitivních změn na planetě, tím dříve a s větší pravděpodobností SE TO STANE. Děkujeme za vaši přízeň a pomoc a za to, že nejste ochotni se spokojit s tím, jak to nyní na naší planetě funguje a není vám lhostejné, kam směřuje její vývoj.     Pozn. admin: Na uvedeném odkazu naleznete detailní program na aktuální měsíc, vysíláno vždy od 18:00 - 21:00, na stránce stačí kliknout na play radio. Cizojazyčné vysílání je párkrát v měsíci, myslím, že zrovna dneska (6.4.2013), jestli se dá poslouchat i v češtině, zatím nevím. Často je to povídání z přednášek P. Chobota, z různých míst po ČR, ale i zahraničí, někdy tam bývají dotazy účastníků, často je začleněna meditace na různá témata, nezkrácená. V době, kdy je pauza 5. minut (podle programu), radio přestane vysílat, tak abyste věděli, že ještě není konec, naopak.

    Témata bývají (i meditace na to zaměřené) - minulé životy, čakrové meditace, odpoutávání se od těla, léčivé světlo, silová místa, energetická centra, světelné bytosti, šamanské léčení, doplněné často šamanským zpěvem, čištění negativních energií, rozvoj schopností, meditace na stromy, planetu Zemi, lidi a jiné.

    Pokud máte čas a chuť, zkuste si pustit alespoň jednou povídání na Radio Free Planet, nebo třeba nedávno zmíněný odkaz na BIOVID TV, nebo na něco podobně zaměřeného místo sledování televize, sami pocítíte rozdíl. Tohle není pro příznivce ani odpůrce P. Chobota, ale pro všechny, kteří cítí touhu něco pochopit a změnit ve svém životě, rozvíjet své schopnosti a chránit svět okolo nás, třeba meditací zaměřenou na planetu Zemi.


Vydáno:   06. 04. 2013

Přečetlo:  1669 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)