Články

- Záhady a tajemno -

UFO: Odtajněné spisy, informace - důkazy nalezené archeology
    Žili na planetě Zemi před několika tisíci lety mimozemšťané? Legendy a archeologické nálezy z Číny to naznačují. Hned v několika starých čínských pověstech se vypráví o bytostech z oblaků, které měly mít malá těla a veliké hlavy. Protože se k nim pozemšťané chovali nepřívětivě, přežívali prý členové neznámé civilizace v horách. Kolik na tom může být pravdy?



    Čínští archeologové našli v roce 1937 v jeskyních pohoří Bayan-Kara-Ula 12 000 let staré hroby s kostrami bytostí, které se podobaly lidem. Vědci sice původně tvrdili, že jde o ostatky již vymřelé opičí rasy, ale od kdypak se opice samy pohřbívají? A kromě toho byly v jeskyních nalezeny i další hodně zajímavé artefakty, které dávají tušit, že je všechno jinak. V jeskyních byly nalezeny kresby Slunce, Měsíce a dalších nebeských těles. Jeskyně také ukrývaly přes 700 kamenných destiček se záhadnými hieroglyfy, jejichž stáří se rovněž odhaduje na tisíciletí. Destičky připomínají gramofonové desky, uprostřed má každá otvor, z něhož se k okraji spirálovitě vine dvojitá drážka. Zcela jistě prý nejde o zvukový záznam, ale podivné písmo. Odborníci z čínské akademie věd našli po mnoha pokusech stopu a podařilo se jim tajemství tabulek rozluštit.

    Rýhové písmo na destičkách hovoří o kosmických lodích, které existovaly před 12 000 lety. Vědci se domnívají, že do destiček vyryli toto svědectví předchůdci domorodých kmenů Ham a Dropa, které v pohoří dodnes žijí. Může jít o potomky mimozemšťanů, protože etnicky se je vědcům nepodařilo nikdy zařadit. Konkrétně poselství zřejmě vyrýval dávný prapředek Hamů, protože na jedné z destiček je zapsáno, že z mraků sestoupili na strojích Dropové a Hamové se před nimi schovávali. Pak se ukázalo, že mají Dropové přátelské úmysly. Jiná destička obsahuje smutný záznam popisující ztroskotání kosmické lodi, marné pokusy postavit novou?

    Destičky byly prozkoumány odborníky v Moskvě. Podle závěrů tamních odborníků obsahují kobalt a jiné čisté prvky a bylo zjištěno, že vibrují v nezvyklém rytmu - jako by byly elektricky nabité či připojené do elektrické sítě.
(xar)

Vydáno:   27. 10. 2011

Přečetlo:  2397 čtenářů
Zdroj: http://www.doplnek.com

Autor (vložil): Peter



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)