Články

- Prezentace -

Seminář - Wolf Dieter Storl
WOLF-DIETER STORL
JEDINEČNÝ SEMINÁŘ POPRVÉ V ČR




Milí přátelé, milovníci přírody.

Jsme šťastni a poctěni, že vám můžeme nabídnout zcela unikátní příležitost osobního setkání s německým antropologem a etnobotanikem, autorem světoznámých knih „Zahrada jako mikrokosmos“, „Čarovná moc rostlin“, „Andělé, dévové a duchové rostlin“ a mnohých dalších...

Wolf-Dieter Storl přijede do České Republiky v červnu 2011 a uskuteční zde dva třídenní semináře, a to v termínech: 20.-23.6. a 23.-26.6. 2011, v malebné a čisté přírodě Bílých Karpat, v útulném prostředí pasivního domu ekologického školícího centra Veronica v Hostětíně.

Jelikož předpokládáme veliký zájem o toto setkání s tímto vyjímečným mužem nazývaným též „šamanem rostlin“, žádáme ty z vás, kteří se chcete semináře zúčastnit o předběžné přihlášení se na e-mailové adrese: martina@janouskova.cz.

Předpokládaná cena semináře je 3.500,- Kč a zahrnuje ubytování v ekohotelu na tři noci a plnou penzi s možností výběru vegetariánské stravy. Po Novém roce bychom se na vás pak obrátili s žádostí o úhradu zálohy, jejímž zaplacením svoji účast na semináři potvrdíte.


Děkujeme a těšíme se naviděnou, za organizátory Martina Janoušková.


Vydáno:   25. 11. 2010

Přečetlo:  2273 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Martina Janoušková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)