Články

- Zamyšlení -

Bytosti kolem nás
Kolik z nás už zažilo pocit, že jsme koutkem oka cosi zahlédli a když jsme se podívali znovu, nic tam nebylo. Takové vidění připisujeme halucinačním vjemům oka či mozku a myslíme si, že nikde nic není. Někdy to může být pravda, někdy ale není. Koutkem oka jsme schopni zachytit svět i mimo realitu a to hlavně proto, že v tu chvíli se nijak nenutíme něco uvidět. Je to zlomek toho, co se odkrývá našemu zraku z té druhé strany.
Tyhle věci byly a jsou kolem nás a nezáleží, jestli v ně věříme, nebo ne. A už vůbec se nebojte, bylo a je to tu stále, jen jsme předtím nebyli schopni zachytávat tyto signály.

To, co jsme možná zahlédli, mohly být bytosti z druhé strany. Někteří z nich jsou naši ochránci, tedy z říše andělů, ať už nám známých (z říše nedávno zesnulých), nebo nám neznámých. Další se mohou vázat k určitému místu, kde pobýváme, k předmětu, nebo ke zvířeti. Mohou nás také obklopovat bytosti hledající, nebo pokoušející, které si sami přitahujeme.

Můžeme s nimi navázat kontakt? Ano, nemusíte ani vyvolávat duchy, jen si ujasněte, s kým chcete hovořit. Je-li to součásti Božího plánu, pak se Vám to jistě povede, pokud o to poprosíte a budete věřit. Není třeba žádných speciálních technik, ani mnohaletého cvičení. Nutností je pouze zklidnit svou mysl a tělo, ale ne pouze na tuto chvíli, ale již napořád.

Hlavní věcí, která nám v tom brání, je strach. Mnoho lidí ovládaných strachem se pokouší o takovou komunikaci, ale kdyby se jim to povedlo, vnitřně ví, že by asi zešíleli hrůzou. Proto jsou neúspěšní. Odbourejte váš strach a neposlouchejte vaše našeptávající, přízemní ego. Když váš strach nebude mít nad vámi už žádnou moc, vystřídá jej klid a láska. V takovém rozpoložení jste schopni uvidět a pocítit vše.

Je taková komunikace bezpečná? Ano, ale za předpokladu, že pro začátek nebudete chtít hned komunikovat s duchem zemřelého autora, ale zaměříte se na komunikaci s vašimi Anděly strážnými. Má to své výhody, nemusíte je vyvolávat, všechny tyto bytosti jsou s námi pořád a vždy, jen většina z nás nebyla schopna je vidět a akceptovat. Věřte, že takové kontakty jsou pro vás velmi přínosné a ohromně změní váš život i myšlení.

Někteří z nás mohou být obklopeni tvory, vztahující se k našemu minulému životu. Jiní lidé mohou být převtělenými bytostmi, které mají svůj úkol zde na Zemi a jsou obklopeni tvory, kteří spadají do stejné kategorie a tudíž je mohou zachytit, třeba právě již zmíněným zrakem. Vidět je ale za každou cenu nemusíme, vždyť důležité jsou skutky, kterými se takto projevují.

Podle přísloví vrána k vráně sedá, máme i my schopnost přitahovat v myšlenkách tvory stejného smýšlení. Bohužel, nejsou to jen bytosti těch dobrých myšlenek, ale i těch zlých. Proto si na své myšlenky dávejte dobrý pozor a snažte se je mít pod kontrolou. Naše okolí je nabito tvory, kteří čekají na to, aby mohli na konkrétní popud přijít a obklopit nás.

Na závěr bych chtěl říci, že ty zlé bytosti se nemusí projevovat pouze velkým činem, ale jejich projevem jsou i ty malé, drobné nenávisti, které vypouštíme tak často kolem sebe. Proto je důležité hlídat si své myšlenky a podle toho bude vypadat i náš život a vlastně i celý okolní svět...

Vydáno:   07. 08. 2006

Přečetlo:  2484 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Nebudem sa rozpisovať
29. 08. 2008 15:32
judzin
¤ :)
9. 08. 2006 14:11
la
¤ ....
7. 08. 2006 14:32
Hunter