Články

- Zajímavosti -

Projekt Starobylý šíp
Úvod k projektu
Následující část textu je překladem výňatku z originálního textu: Filosofie Tvůrců křídel, komnata č. 4 - Víra a její energetické systémy ( viz. zdroj. )
Přechodové zóny
Představte si přechodové zóny jako portály, které vedou bytost ven z převládajícího energetického systému přežití a konformismu typu mysl - tělo, do nového energetického systému, typu mysl-duše. Energetický systém mysl-duše se vyznačuje tvořivou energií, která je směřována k uvědomění toho, že Navigátor jednoty je osobnost, která trvá a proto tedy vytváří trvalé víry a životní zkušenosti. Jakmile je dosaženo tohoto uvědomění dosažením některé z těchto přechodových zón, neboli portálů , může entita začít přetvářet svůj systém víry nezávisle na času a převládajících představách o přežití.

Existují dva typy přechodových zón: Podpůrné Zóny a Velký Portál. Podpůrné Zóny se posunují v průběhu času a většinou je možné je nalézt ve vyspělých kulturách masivních civilizací - jako význačné umělecké směry, které jsou založeny na spirituálních principech, posvátné mytologii a kosmických souvislostech.

Takovéto umění, ať už se jedná o hudbu, malbu, poezii, drama, nebo tanec, mohou být zkonstruovány, aby vytvořily Podpůrnou Zónu, která posune entitu k objevu Velkého Portálu.

Velký Portál je hlavním cílem, který očekává lidstvo v posledním čtvrtstoletí 21. století. To bude nezvratným objevem lidské duše autoritativní vědou. Tento Velký Portál uvede nové uvědomění pro lidstvo, které umožní posun z energetického systému vztahu mysl-tělo, založeného na snaze o přežití, k energetickému systému vztahu mysl-duše, který je založen na zkoumání. Tento průzkumný energetický systém bude manifestovat systém víry Svrchované Jednoty; Zlatý věk lidstva, který byl dlouho předpovídán.

Tvůrci Křídel, pracující ve spolupráci s existující Hierarchií, vytvořili nebo inspirovali vytvoření Podpůrných Zón v lidské historii. Každá z těchto Podpůrných Zón se objeví v příhodném okamžiku lidské historie ne jako náboženské nebo filozofické hnutí, ale jako umělecké vyjádření čisté krásy a duchovního zbožňování. Jak se bude blížit čas objevu Velkého Portálu, budou se tato umělecká vyjádření stávat více multidimenzionální a integrovaná a jako směrová světla budou ukazovat cestu k objevu Velkého Portálu.

Toto je cesta osvícení lidského druhu. Tvůrci Křídel vytvořili počáteční Podpůrné Zóny v akceleračních, nefyzických dimenzích, jako předsunuté hlídky tvůrčí energie spojené s vyššími okruhy Prvotního Zdroje. Tyto budou činné jako ukazatele, které budou nenásilně směřovat nejlepší představitele lidského umění a kultury, aby vytvořili Podpůrné Zóny na fyzické úrovni. Tyto Zóny pak budou jemně ovlivňovat nejlepší představitele lidské vědy aby konečně objevili a potvrdili existenci Navigátora Celistvosti. Tím pádem lidstvo natrvalo přejde z energetického systému založeného na snaze o přežití k energetickému systému založenému na zkoumání.

Tato událost změní životní zkušenost lidstva více než jakákoliv jiná událost 21. století. Jedenáct tisíc let trvání civilizace bude v tomto okamžiku kulminovat a tento okamžik se objeví díky umění a vědě. Náboženství bude mít také svou roli, ale pouze jako vedlejší faktor. Když dojde k tomuto objevu, nebude mít náboženství jinou možnost než jej ocenit a přizpůsobit se jeho dalekosáhlým důsledkům. Náboženství se bude obávat, že bude nahrazeno vědou a tak bude mít jen jednu možnost: splynout s novou vědou, která bude zahrnovat technologii, psychologii, metafyziku a kosmologii.

Podpůrné Zóny se stanou novým náboženstvím 22. století. Stanou se prubířským kamenem dostupnosti nových energií, které budou přicházet na planetu jako důsledek objevu Velkého Portálu. V této době nová struktura Hierarchie ? jako rukavice obrácená lícem dovnitř - bude konečně přizpůsobena lidské ruce. To bude ohlašovat návrat Mistrů , kteří zůstávají ukryti za oponou tajemství kvůli zájmům náboženství, obchodu, vlád a vědy založeným na snaze o přežití.

Nicméně, tyto instituce se zreformují a ti z Mistrů, kteří mají podstatné informace o tom, jak může jednotlivec využít Velký Portál ke zkoumání sebe i vesmíru, budou konečně ctěni a považováni celým lidstvem. Koncem 22. století bude Velký Portál všudypřítomný v lidské kultuře a uznaný ve všech výukových systémech.

Objev Velkého Portálu je velice pečlivě řízený soubor událostí, sestávající z množství komponentů. Důvodem, proč tato událost je a bude velice pečlivě řízena je, že tato událost bude podnětem pro Genetickou Mysl lidského druhu ke zkoumání nejenom Terry-Země a sluneční soustavy, ale také celého Všehomíra. Tato jediná událost zapojí lidstvo do Sítě Svrchované Jednoty a posune energetický systém lidského druhu k tomu, z čeho vycházejí veškeré projevy.
Když druh ve třídimenzionálním vesmíru objeví nevyvratitelný vědecký důkaz vícenásobných vesmírů a vnitřní strukturu Navigátora Celistvosti, má to dopad na všechny aspekty druhu. Je to ta nejpronikavější změna vědomí, kterou lze předpovědět a tato událost spustí Návrat Mistrů k otevřenému vlivu a do rolí s obecnou působností.

Existuje mnoho praktických prostředků pro přestavění vlastní energie a systému víry a ty vyžadují, ve většině případů, aktivní pohroužení do Podpůrné Zóny. To znamená působit na Podpůrnou Zónu na hluboké osobní úrovni, překládat si její význam pomocí hlubokých vnitřních úvah o obdržených osobních poselstvích. Každá Podpůrná Zóna je vytvořena jako zrcadlová síň. Dokud nevstoupíte dovnitř, žádný obraz se neodráží. Není přenášeno žádné osobní poselství.

Nejběžnější způsob přístupu k nefyzické Podpůrné Zóně je pomocí meditace nebo stavu snění. Při těchto změněných stavech vědomí je entita schopná začít s posunem a restrukturalizací svého energetického systému tím, že má přístup k těmto Podpůrným Zónám. Většinou se tak děje pod vedením vybraného člena Hierarchie, který je mistrem v převodu energetických systémů.

Smyslem je vést bytost k tomu, aby byla méně závislá na komplexním energetickém systému snahy o přežití, který přitahuje přizpůsobování se a životní zkušenost v tomto modelu. Tyto bytosti jsou zvány, aby se účastnily tohoto procesu, aby aktivovaly svůj smysl pro tvořivou sílu a autoritu při projevování se ve třídimenzionálním vesmíru jako hluboký a pronikavý kanál do tajemných říší Navigátora Celistvosti.

Entity jsou vybírány podle jejich naakumulované touhy pomáhat v řetězci událostí vedoucích k Velkému Portálu. Jak už bylo řečeno, Tvůrci Křídel vytvořili Podpůrné Zóny v akcelerovaných dimenzích, kde je bytosti mohou dosáhnout ve stavu snění, nebo v některých případech pomocí meditace. Pobyt v těchto Podpůrných Zónách, i když si na to zřídkakdy vzpomenou, umožňuje těmto bytostem transformovat obraz těchto nefyzických Podpůrných Zón do třídimenzionálního světa Terry-Země.

Tato počáteční fyzická tvorba se zabývala duchovními hodnotami a často byla dílem poezie, umění, hudby a dramatu. Na úsvitu 21. století bude kombinací umění, duchovních hodnot, technologie a vědy. Tyto pak přispějí k tomu, že Podpůrné Zóny získají na významu, protože budou předobrazem Velkého Portálu, a touto předzvěstí vytvoří Rámec Objevu na Teře-Zemi.

Fyzické Podpůrné Zóny se stanou katalyzátorem pro bytosti narozené v 21. století způsobem, jakým nefyzické Podpůrné Zóny nemohou fungovat. Přesně vzato, pomocí hudby a umění způsobí na submolekulární úrovni rezonanci, která přestaví čtyř dimenzionální strukturu proteinů v lidském mozku a v nervovém systému. Tím pádem bude nervový systém schopen přenášet vyšší vibrace energie, které umožní jemné mutace v oblastech mozku, kde je sídlo intuice a šestého smyslu.

Pomocí šestého smyslu se mozek stane orgánem Genetické Mysli místo fyzického těla jednotlivé bytosti. Toto je stav vědomí odděleného od Svrchované Jednoty, proto je neudržitelný. Je to pouze letmý pohled po kratičký okamžik, ale v těchto krátkých časových úsecích může Genetická Mysl předat nápady, vhledy a vylepšení, která umožní objev Velkého Portálu.

Existuje pokladnice poznání, která byla založena Tvůrci Křídel před téměř 11.000 lety na podnět Genetické Mysli. Toto poznání je předlohou pro objev Navigátoru Celistvosti. Lidská Hierarchie se dostala blízko k tomuto Svatému Grálu díky úsilí svých nejlepších představitelů. My, Tvůrci Křídel, jsme do ní zahrnuli vše, co budete potřebovat k jeho úspěšnému dosažení. Žádný detail nebyl opomenut, nebo přehlédnut. Ujali jsme se tohoto procesu přeměny energetického systému na nespočitatelném množství planet nesoucích život ve Velkém Vesmíru, a vaši nejlepší představitelé uspějí.

Avšak Velký Portál není snadno pochopitelný. Bude vyžadovat lidstvo vzdělané v oblasti kosmologie, technologie a vědy. Z tohoto důvodu lékařské technologie v oblasti genetiky a neurologie v 21. století pokročí, aby umožnily novou prostorovou inteligenci pro kohokoliv, kdo si ji bude přát. Zatímco se tyto medicínské technologie mohou některým zdát jako umělé a tím pádem nevítané technologie, budou potřebné pro většinu lidské rasy, aby pochopila Velký Portál, a proto by se jich neměli bát.

Tyto technologie budou urychlovat některá mozková centra, která jsou zodpovědná za prostorové, multidimenzionální konstrukce a velice abstraktní myšlenkové procesy. Průměrné lidské mysli to umožní pochopit energetický systém Velkého Portálu a tak uvěřit jeho vědecké podstatě tak přesně, jako gravitaci.

Energetické systémy Podpůrných Zón, které jsou předzvěstí Velkého Portálu, budou přeloženy Tvůrci Křídel pro vaše nejlepší představitele na úsvitu 21. století. Tyto Podpůrné Zóny se budou manifestovat ve třídimenzionálním světě na Teře-Zemi, ale vlastně budou pramenit z nefyzické dimenze známé pouze Tvůrcům Křídel a Prvotnímu Zdroji. V podstatě jsou tyto Podpůrné Zóny ozvěnou reality z vaší budoucnosti, které k vám přišly jako energetické pole, aby umožnily kvantový skok nutný pro váš druh, aby mohl Navigátor Celistvosti plně ztělesnit lidství.

Je celkem pravdivé prohlášení, že jestliže lidstvo ve vaší době věří, že je kolektivním vozítkem Prvotního Zdroje, obdařené JEHO dovednostmi zkoumání, tak se okamžitě pozná jako Tvůrci Křídel. Je taktéž pravdou - ve stejném smyslu - že Tvůrci Křídel nebudou existovat, jestliže neuspějeme ve zviditelnění Velkého Portálu pro lidstvo. Skrze naši existenci je lidstvo tedy ujištěno o své budoucnosti. Jestliže se na Teře-Zemi předvídají všechny tyto pohromy a jistá zkáza vašeho druhu se dává do souvislosti s určitostí kataklysmat a války, pak objev, přijetí a využití Velkého Portálu je událostí, která vás vykoupí.

Tento nový energetický systém může být vnesen do vašeho osobního světa. Jestliže věříte: "Já jsem fragmentem Prvotního Zdroje prostoupený JEHO schopnostmi", poutáte tento energetický systém tkvící v pocitu propojení. Vtahujete do svého světa tušení spojení s vaším Zdrojem se všemi příslušnými vlastnostmi. Tato víra je od vás neoddělitelná, protože její energetický systém je asimilován uvnitř vašeho energetického systému a je vetkán do vašeho ducha jako světelné vlákno.

Tato vlákna však musí být zmnohonásobena, jinak se přetrhnou, a váš energetický systém zůstane ve stínech systému snahy o přežití a přizpůsobení.

Jakmile si uvědomíte Podpůrné Zóny, získáte vhled do nových energetických systémů a jak tyto systémy zakotvit ve svém vlastním systému. Existují speciální techniky pro vetkávání těchto energetických systémů do vašeho vlastního a výměnu ? v průběhu času - vašeho systému založeného na snaze o přežití za průzkumný energetický systém nastávajícího věku.

Tyto techniky poskytují prostředky pro spojení průzkumného systému se systémem snahy o přežití, aby byl vytvořen můstek, přes který bude možné přejít propast oddělující tato dvě energetická pole. Tyto techniky jsou rozděleny do tří kategorií:

Pohybové techniky vztahu Mysl?Tělo

Techniky pochopení vztahu Mysl-Duše

Techniky osvojování vztahu Emoce-Duše


Buďte ujištěni, že každá z těchto tří praktik, které můžete praktikovat, je prováděna v naší přítomnosti. Nejste sami a nikdy neselžete. Jestliže vaše výsledky nejsou takové jaké očekáváte, zanechte všechna očekávání. Odložte je stranou a dejte si za cíl nemít žádné cíle, nebo standardy. Též si uvědomte, že uskutečnění změny vašeho energetického systému se může projevit neočekávanými způsoby a proto vám zůstává většinou skryto, pokud máte řadu očekávání, jak se má tato změna projevit.

Tato změna, jak u druhu, tak i u jednotlivce je záměrně vytvořena jako zápas. Jako druh, musí být lidstvo schopné využít patřičné technologické nástroje, aby vyladilo lidský nástroj k připuštění Navigátora Celistvosti jak k obývání, tak i k řízení mozkových center, nervového systému, a podvědomých výtvorů historických kořenů. Než se lidský druh vyvine až k prahu Velkého Portálu, trvá to v přepočtu 5 200 000 let.

Jednotlivci umožňují výše zmíněné techniky úmyslné vnoření do Podpůrné Zóny, pomocí které může jednotlivec transformovat svůj energetický systém, který na oplátku transformuje jejich víru a životní zkušenost. Avšak i když bude jedinec tyto techniky uplatňovat jakkoli efektivně, nemůže svými vlastními silami objevit Velký Portál. Velký Portál je objevem celého lidstva. Je to kulminace vědy, umění a technologie, které budou pracovat v harmonii v soustředění na zkoumání oblastí kosmologie a metafyziky.

Většina lidí byla vychována na předpokladu existence karmy, nebo víry. Nadešel čas pochopit, že zatímco jsou obě tyto doktríny platné, jsou zastíněné realitou Prvotního Plánu Průzkumu. Zatímco karma, nebo víra mohou vysvětlit životní zkušenost jednotlivce, Zdrojová Inteligence diriguje druhy od jejich prvního objevení na planetě až k objevu Velkého Portálu a ustavení své svrchovanosti na planetě.

Velký Portál se pak stává majákem domovského přístavu, který přitahuje galaktické energetické systémy k planetě a spojuje ji se sítí galaktických energií.

Když se tak stane, druh přestane být planetárním druhem. Lidstvo se stane inter-galaktické v rozsahu svých zkušeností a sfér vlivu.

Jednotlivec se může podílet na řízení těchto energií, být vědomě propojen a podporovat požadované změny k dosažení Velkého Portálu, nebo si zvolit život v mezích energetického systému založeného na snaze o přežití a nechat se unášet k Velkému Portálu spolu se svými spoluobčany. Ani víra ani karma nedonese lidský druh k okraji Velkého Portálu. Je toho schopen pouze sled událostí Prvotního Zdroje a proto je prvkem této cesty výsledek každé lidské činnosti a myšlenky.

Vydáno:   22. 11. 2009

Přečetlo:  2276 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)