Články

- Kontakty se záhrobím -

Zbavování se entity
Zbavování se entity a ducha poutaného k zemi
Senzitivní jedinci občas nevědomě na chvíli hostí cestující duchy. Nejde o posedlost, neboť tato entita nad vámi a vaším tělem nepřevezme nadvládu. Nicméně, tito duchové mohou rušivě zasahovat do vašeho života a ovlivňovat vaše zdraví a štěstí.

Entity jsou myšlenkové útvary strachu, které mají formu života. Jsou to produkty ega, nikoli lásky, takže ve skutečnosti neexistují. Ovšem zažíváme-li právě životní období, v němž převažuje strach, můžeme být zasaženi připoutáním entity.

Duchové poutaní k zemi jsou zesnulí lidé, kteří na posmrtné pláni doposud nedošli ke světlu. Většina z nich si neuvědomuje, že jsou mrtví. Jsou připoutáni k Zemi v důsledku svých závislostí, které měli, když umírali; a často se potloukají okolo hostinců, barů a míst, kde se užívají drogy, aby si přes žijící závislé jedince zajistili pořádný rauš.

Stává se, že duchové poutaní k Zemi se bojí odejít na posmrtnou pláň kvůli své víře v peklo a zatracení. Jiní duchové poutaní k Zemi jsou tak svázáni se svým původním domovem, že ho nechtějí opustit. V tom tkví původ těchto duchů. Tyto duše, místo, aby poslouchali anděly nebo nanebevzaté mistry, naslouchají žijícím lidem, protože se sami domnívají, že jsou naživu.

Známky toho, že je k vám připoutaná nějaká entita nebo duch svázaný se zemí, zahrnují: projevování silné závislosti, deprese, na něž nezabírá žádná léčba, sklon k úrazům, neschopnost se soustředit nebo koncentrovat a náhlé změny ve způsobu života nebo osobnosti. Připoutanost k entitě nebo duchu svázanému se zemí se může projevit u kohokoli, a není důvod se toho bát či se za to stydět. Je to prostě něco, co potřebuje pojmenovat.

Existuje mnoho způsobů, jak se těchto entit zbavit, které jsou detailně popsány v knize. Jsou to tyto: ( požádání o pomoc přímo zesnulých osob nebo Archandělů, přetínání pout, vytahování a oddělování entit, čištění čaker... viz kniha ).

Z knihy Andělská medicína od Doreen Virtue

Vydáno:   18. 04. 2009

Přečetlo:  3270 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Valda



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)