Články

- Prezentace -

The Secret - Tajemství


Film The Secret odhaluje nesilnější zákon vesmíru. Znalost tohoto zákona vede jako tenká zlatá linka napříč všemi náboženskými a filozofickými spisy i napříč každým velkým uměleckým dílem. Všichni lidé, kteří kdy dosáhli opravdové velikosti tento zákon - ať už vědomě nebo nevědomě - znají a řídí se jim. Bez jakékoliv výjimky má každý člověk možnost změnit utrpení, slabost či strach na sílu, harmonii, zdraví a prosperitu.

Příběh filmu The Secret začíná v době, kdy jeho autorka Rhonda procházela velkou osobní krizí. Její dcera jí věnovala knihu napsanou v roce 1910 a dnes již skoro zapomenutou. Přesto toto rozsahem nevelké literární dílo Wallace D. Wattlese spustilo v Rhondě neukojitelný hlad po hlubším poznání toho, co se dozvěděla. Začala hledat ostatní lidi, kteří jako ona pochopili Tajemství, díky jemuž lidé dosahují takových cílů, že je ostatní považují za neuskutečnitelné. A jakmile začala, lidé se začali objevovat. Napřed postupně po jednotlivcích a dnes jich jsou každý den tisíce...

Díky svým zkušenostem z filmového průmyslu se Rhonda ihned rozhodla, že toto poselství musí jednoduchou formou předat co nejvíce lidem. Jakmile se rozhodla a začala připravovat nezbytné zázemí, v řádu několika měsíců byl film natočen, sestříhán a připraven ke zveřejnění. Poté, co se tak stalo, se začaly objevovat osobnosti z celého světa, které říkaly: „Toto je způsob, jakým řídím svůj život, díky tomuto jsem úspěšný.“ Jaké bylo překvapení, když samotná Oprah Winfrey jednu ze svých show začala tím, že držela DVD s filmem v ruce a do kamery s upřeným pohledem řekla: „Toto jsem se snažila lidem předat celé ty roky, co dělám svou show.“

Mnoho lidí se nechává inspirovat silným příběhem a jednoduše pochopitelnými principy, aby ihned změnili svůj život. Věřte, že i Vy u filmu budete jak skákat nadšením a plakat dojetím, tak i žasnout a zadržovat dech. Je evidentní, že The Secret spustil lavinu, která jen čekala na posledních pár kamínků, aby se odtrhla a zavalila svět. Dnes slyšíme o Law of Attraction - hlavním principu filmu - prakticky ze všech stran. Existuje nespočet stránek s afirmacemi, motivačními plakáty, krátkými videi a skutečnými příběhy lidí měnících směr svého života.
Tajemství zákona přitažlivosti
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie. Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespear, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven? A poprvé v historii toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.

"The Secret je odpovědí na vše, co bylo, na vše co je, a na vše co kdy bude."

Vydáno:   17. 02. 2009

Přečetlo:  2568 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Badatel



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)