Články

- Kontakty se záhrobím -

Odhalení skrytých schopností dětí I.
Děti - výjimečné bytosti

V posledních letech se hromadí příběhy starostlivých rodičů, kteří líčí, jak jim jejich děti popisují své neviditelné přátelé, návštěvy duchů, později označeny za mrtvé příbuzné, anděly, kteří je zachránili, či je jen přišli navštívit. Vyprávějí jim události z minulých životů o dřívějších rodičích, popisují jim sny o svých minulých životech či přímo předpovídají budoucnost. Kniha, ze které čerpám, je právě pro ty rodiče, co neví, jak si tyto věci vysvětlit, jak se k nim postavit a co dělat, aby svým dětem více porozuměli.

Kniha se jmenuje „Psychic Children“ od „Sylvia Browne“, která je jednou z nejznámějších médií v USA. Autorka doplňuje svou knihu desítkami skutečných příběhů, které ji rodiče zaslali, aby našli odpovědi na věci, na které nemohou najít logické vysvětlení. Sylvia pak na nich vysvětluje a poukazuje na schopnosti, jimiž jsou děti obdařeny a jak s nimi nakládat.

Už několik let v naší společnosti se objevují označení jako Indigové, Křišťálové, Duhové či Slunečné děti, do kterých jsou děti narozené v posledních letech děleny, některé podle barvy své aury, energických vzorů či dalších kritérií.

Duhové děti, které žijí svou první inkarnaci tady na Zemi, si zvláště vybraly Křišťálové děti, aby byly jejich rodiče a na Zemi přišly s posláním sloužit.

Křišťálové děti jsou na svůj věk popisovány jako velmi vzdělané a s velkýma očima. Ve většině případech jsou šťastné a rozkošné. Někteří autoři udávají, že mohou trpět autismem či Aspergusovým syndromem.

Indigové děti, které jsou teď ve věku od 7 do 25 let mají důležité životní poslání, také sklony k agresi, depresím či různým závislostem.

Slunečné děti jsou podobné jako indigové, jsou ale prý šťastné, bezproblémové a celkově ten pobyt tady na Zemi berou lépe než ostatní.

Další označení, které můžeme nalézt, jsou Stará a Nová duše. Pravdou je, že všechny duše jsou ale skoro stejného věku, čili toto označení bývá velmi nepřesné. O tomto tématu už bylo mnoho napsáno, ale já osobně s těmito všema označeními nesouhlasím. Každé dítě je něčím výjimečné a každé má schopnost komunikovat s duchovními silami.

Všichni z nás mají při svém narození dar vidět za naší pozemskou rovinu do jiných rozměrů, během dospívání a stárnutí nás tato přirozená schopnost opouští. Pokud ji nepoužíváme, ochabne a ztratí sílu. Někteří lidé si ale tyto schopnosti uchovají a působí jako média. Je to skupina jedinců přesvědčených o svých znalostech, trpělivosti, touze a silné víře a jsou přesvědčeni, že komunikaci s duchovními silami neviditelného světa mohou prospět ostatním. Proto každé dítě je malé médium, nikdo není v ničem výjimečnější než ten druhý. Všichni tuto možnost máme, u někoho se projeví silně, u někoho slabě, u někoho vůbec. Berme proto všechny děti za výjimečné bytosti, od kterých můžeme získat zajímavé informace a neřaďme je proto do podřadných kategorií.


( z knihy Psychic Children od Sylvia Browne )

Článek na pokračování...


Vydáno:   30. 01. 2008

Přečetlo:  3098 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): iv



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)