Články

Zamyšlení

Telepatické týrání - (komentáře)

judzin
...
29. 08. 2008 15:47

Ja si myslím, že si proste slabá, a nedokážeš odolať jeho príkazom, ale verím v to, že niektorý ľudia celkom dobre ovládajú telepatiu, a keď na to prídu, tak sa ju snažia aj zneužiť, preto na tom môže byť niečo pravdy... A týmto by som chcel požiadať aj ja o tie dokumenty o psychické sebaobrane, pretože ma to zaujíma a určite je to dobré čítanie. Už vopred ďakujem, môže mi to poslať hocikto, kto to už má na mail eugennemeth@azet.sk Judzin
Ch!nGo
Obrana
8. 02. 2008 22:51

Já nevím jak si silná ale musíš být pokud ho chceš přemoct, aš to bude zkoušet na tebe představ si zeď kterou drží po hromadě vše co máš ráda je to zeď pevná a můžeš ji rozbořit jen ty sama tohle si vsugeruj a věř tomu, prostě až to zzkusí bud prázdná a mysli pouze na tu zeď !
svarec
dokumenty
12. 11. 2007 15:02

čtu tu, že prosíte o nějaké dokumenty:no-je to vaše právo: já si osobně myslím že k tomu žádné "rádoby"dokumenty nepotřebujete. Skutečně to máte v sobě! Jen to probudit, říct tomu dotyčnému(čné)dost!A vytvořit si ten mentální blok,třeba ten přiblblí popěvek,a použít ho hned při pocitu mentalního"psychického" ovladání.CHce to jen uvěřit si a skusit to. SVAREC
WolfX
Dokumenty o sebeobraně
6. 11. 2007 19:05

Měl bych prosbu aby si mi taky poslal ty dokumenty... na email...
svarec
svarec
2. 10. 2007 9:18

Čtu přispěvky k tvému článku, některé jsou dobré k zamyšlení, jiné mírně najivní,zaněkteré bych dotyčným NAKOPAL PRDEL!Je mi50let máme s manželkou 5t už odrostlých dětí,nikdy jsme jim svoji vůli násilím nevnucovali. Aspon´doufám!Ted´ktvému problemu" on za to vlastně může vědomně i nevědomně" on je ten problém i ve vás samých, nebot´se nechaváte ovládat.Nejen ty!AleCELÁ RODINA SE MU POSTAVTE,říct mu to otevřeně že si to nepřejete a proti telepatickému týrání si vytvořit mentalní zábranu.Třeba ve formě vlezlého popěvku.VÍM že to je těžké!Ani vlastně nevím jestli je to rada,jedno ale vím určitě!! Pokud si to ten člověk neuvědomí nejlepší je mu říci zbohem! Napiš BUDU RÁD ZA TVOJI ODPOVĚD´!
Lilli
???
17. 07. 2007 12:22

Měl by ses také naučit ovládat telepatii,aby ses mohl zablokovat proti jeho telepatickému vlivu.Ale co ostatní členové rodiny?
BlackAura
Kniha
19. 03. 2007 23:58

Kupte si knihu Bílá magie
Mrs magic
psychicka sebeobrana
11. 02. 2007 14:07

strasne potrebujem ty dokumenty naozaj neviem ako uz si rady prosim vas posle mi ich niekto na maila fakt vas prosim
prot
dokumenty o psychické sebeobra
10. 12. 2006 13:17

nebylo by lepší umístit tyto dokumenty na web než každému zvlášť posílat? :)
Jirka
psychická sebeobrana
5. 12. 2006 19:29

Taky mě prosím pošli ty dokumenty o psychické sebeobraně. Děkuji
Honza
No nevim
10. 11. 2006 12:53

Četl jsem tu hodně názorů že dotyčný člověk není normální. Musím se ho zastat. Často se mi stávalo že jsem lidem odpovídal na nevyslovené otázky, nic co souviselo z hovorem. Později mi psycholog poradil ať vyzkouším telepatii, umím li přijímat budu umět i vysílat, a docela to fungovalo a funguje, ačkoliv to moc nevyužívám a hlavně nezneužívám ale zároveň mě trochu děsí že mám li toto já, může mít podobnou "odchylku" mnohem více lidí. Také jsem díky tomu přišel o dost "přátel". Někdy není ideální vědět co si skutečně myslí a jaké je jejich "přátelství". Tak nevím jeli to dar či prokletí, jak pro člověka tak pro okolí. P.S. - mám za sebou už 4 hypnózy pod odborným dohledem které toto dost přesvědčivě potvrdily.
Petra
pro DoBa
7. 11. 2006 13:11

Ahojky taky bych měla zájem o dokument o psychické sebeobraně.Pošli mi to na maila.Díky moc.
jarda
něco
3. 11. 2006 13:40

Jeden tip pokud mate pocit ze vam někdo cte myšlenky ktere jsou tajne zkuste si treba pocitat nasobilku muze ho to zmast. -navic kazdy clovek visila kolem sebe pole energii=myšlenky ale ne každý je umí dešifrovat -jestli chcete vedet jestli umite posilat myslenky pristupte k osobe divejte se na hlavu a prejte si at se otoci (muze jit ale jen o náhodu) -no a taky si myslim ze muj otec obcas desifruje nejakou myslenku...
-=!KAOS!=-
dobrá věc
1. 11. 2006 19:20

pokud máte pocit že vás někdo ovládá telepatií a nemyslíte si že ste blázni a chcete se bránit tak kromě psychycké obrany o které toho moc nevím je jedna věc co vše co znám dost pomohla - noste pořád u sebe náramek nebo něco s nápisem ::?>!-- --_< je to moderní druh runování - nezáleží na velikosti nebo kvalitě písma ale na o dodržení znaků a aby to do sebe dostalo tu schopnost bránit jinejm aby vám lezli do hlavy potřebuje to jen abyste tomu věřili...
rajchrt
pomoc
5. 10. 2006 14:20

Potřeboval bych ty dokumenty o sebeobraně.mam silnou telepatii. moc dik.
Ultrainfernal
Skepse
28. 09. 2006 10:20

V tomto případě musím být skeptický. Ať se autor věnuje autogennímu tréninku
Kvinta
telepatické týrání
23. 09. 2006 22:05

Doporučuji vam ob rátit se urychleně o konzultaci na psychiatra.Zřejmne se U VÁS rozvíjí nějaká paranoidní nebo schizofrenní psychoza. Neslyšíte náhodou hlasy? Otec je normální, ale Vy.....
Ferďan
sebeobrana
23. 09. 2006 21:45

Taky bych měl zájem o ty dokumenty o psychické sebeobraně. Dík
Spygame
pro DoBA
21. 09. 2006 19:51

DoBa : AHoj ja bych taky chtela poslat ten dokument o psychické sebeobraně ? Kdyz by si byla tak hdna byla bych rada za to. Dekuju ti posli mi to prosim na mejl diky.
tonik25
texty
18. 09. 2006 17:15

kdybys byl tak hodnej a polslal mi ty texty tak se zlobit nebudu
DoBa
Re:
17. 09. 2006 12:03

NO neco podobnyho, ale ne tyrani, zazivam u sve matky ta me taky neco dokoze "vnutit" telepaticky nebo proste ne tou prirozenou cestou...jinak ti poslu dokument o psychické sebeobraně je to dobry, pokud ma jeste negdo zajem tak at napise semka do diskuze.
anna
telepatická tyranie
16. 09. 2006 17:52

Něco podobného jsem zažila u své matky. Také jsme ji museli všichni poslouchat. Otec celý život, brácha do nedávna. Jen já jsem se dokázala vzepřít. Je to ovšem velký nápor na psychiku, který člověka dokáže poznamenat na celý život. Necítila jsem to jako telepatii, ale jako normální snahu všechny ovládat žít podle matčiných představ. Ale i tak se jí člověk prakticky nikdy nezachová. Někteří lidé jsou už takoví a ostatní to dokáže poznamenat na celý život. Potřebujete odejít od otce, dokázat vzdorovat a nepřipouštět si jeho představy a nařízení.Nejlépe dokud s ním žijete ho převážně ignorovat, třeba ho to donutí zamyslet se nad sebou.
Michaela
Co když je to Vaše
14. 09. 2006 21:31

Zajímalo by mě, jak víte, že na Vás Váš otec působí telepaticky. Pokud své přání, či požadavek napřed vysloví, jak víte, že pak ještě použije telepatii. Může to být jen jeho síla osobnosti a maximální míra autority. Jestli on něco chce a vysloví to a Vám se nechce to udělat, ale stejně nakonec poslechnete, může to být klidně Vaše neumění se vzepřít, či vyslovit nesouhlas. No a jestli to neříká, jak víte, že je to právě jeho přání?
Gibson
pomoc
12. 09. 2006 15:09

Být vámi,naučil bych se ovládat telepatii a potom se naučit "zablokovat" svou mysl před negativními vlivy.Chce to trpělivost,ale jednou to určitě vyjde.
tyna
telepatická tyranie
11. 09. 2006 20:14

Nerada to říkám, ale přijde mi zda nejsi nemocný,byl jsi u lékaře? Není možné, aby tvůj otec měl nad tebou takovou moc.Položil jsi sám sobě otázku k čemu by to všechno bylo? Vždyť pokud bude chtít může tebou manipulovat slovně, na co telepatie? Nepřipadáš si někdy sám sobě divný? Pokud ztrácíš nad sebou nadhled a nadhled nad tvou situací, měl bys navšívit lékaře s tím,že není s tebou něco v pořádku. Jen si myslím a mám obavy,aby to soudě dle tvého dopisu nebylo pozdě, protože bys takhle nepsal.