Články

Zamyšlení

Církev, kauza má dohru - (komentáře)

Zbyněk P.
Odpověď - můj názor
29. 03. 2019 10:47

Nejlepší by bylo, aby se takovým církevním xindlům provedla kastrace....aby neobtěžovali ženy a tím měli čas a prostor věnovati se svému "bohu" !!!!!! A aby se tím vytvořila staronová vrstva zvaná "eunuši" !!!!
=Jitka=
ano
28. 03. 2019 20:26

a nejhorsi na tom je ze zrovna ti katolici se nesmi zenit,ale tohle co potajnu nekde solichaji je hruza!Pry okolo kostelu jsou uz odjakziva pohrbena novorozenata,ktere porodily jeptisky hned jak se jim to narodilo.To muselo byt hrozny!
Nejsem zastance zadne cirkve,ale nechapu proc katolicti knezi se nesmi zenit,co to je za blbost?Aspon ti ostatni se muzou zenit.Oni delaji ze jsou zastupci Boha na zemi,vzdyt to ani nejde,jsou normalni smrtelnici z masa a kosti jako my,tak at neblbnou!Tito chybuji jak kazdy normalni clovek,tak at ze sebe nedelaji svate!Zejo?
AnchKa
Ahoj Zbyněšku
28. 03. 2019 18:45

souhlasím..ovšem v tuto chvíli je podáno trestní oznámení a podali ji samotní reportéři tohoto dokumentu.Takže se tím zabývá policie...já jen doufám že to nevyšumí do prázdna.Ano jsou to všichni odporní xindlové.Tuhle kauzu sleduji a vynořilo se spoustu dalších po celém světě...doufám jen, že celá tahle mašinérie... je začátek konce těchto satanů, co si říkají církev. :-)
Zbyněk P.
Můj názor
28. 03. 2019 12:56

Bojím se toho, že u nás jakékoliv přestupky (a je jedno, jde-li o sexualitu, či o majetkové trestné činy) byly, jsou a budou vždy zameteny pod koberec..... Takže následně to lidem připadá, jakoby PČR záměrně jen plácala do vody...... A navíc, církevníci, jsou tzv. nedotknutelní!!!!! Jen si vzpomeňte co všechno již různé církve dělaly lidem z dřívějška.... a vždy to pomocí lží a podvody překonaly a nakonec se ještě všem vysmály přímo do xichtu!!!! Všechny církve jsou bohužel odporné xindly........... Pěkný den.