Články

Videa

Posledne udalosti na zeme podle Biblických proroctví - (komentáře)

lup
do diskusie
20. 09. 2015 10:17

Podobné filmy som už na youtube videl. Zdá sa mi, že dielňa z ktorej tieto filmy vyšli, majú ako hlavného manažera a vrchného konštruktéra propagandy menom "Svedkovia Jehovovi". Podľa toho k tomu pristupujte.
S pozdravom LuP
Askii
:-)
18. 09. 2015 23:21

Náboženská vymývárna plná umělých dedukcí pracujících s konceptem strachu, viny apod., nic dalšího k tomu říkat není nutné...
Zbyněk P.
OPRAVA :
17. 09. 2015 18:07

Takže najednou tento démonický bůh bude tak přehorlivý a přesnaživý, aby......
Zbyněk P.
Do diskuse - můj názor
16. 09. 2015 15:40

Opravdu překrásná demagogická pohádka! Jak máme věřit někomu, kdo se vůbec za celou dobu neměl snahu ani ukázat? Neboť to, co se o něm píše a říká, jsou jen skrytá tajná přání těch jednotlivců, kteří tomu propadli a vymysleli si něco, jen aby druhé nalákali! Takže najednou tento démonický bůh bude tak přehorlivý a nesnaživý, aby najednou některým ukázal svou tvář, když za celou dobu 2.000 let nezakročil proti strůjcům válek, genocid a jiným likvidacím lidí, či vůči jiným zvěrstvům? Jak máme věřit někomu, koho neznáme, a který je sám osobě Satanem a Ďáblem v jednom? A nebude nakonec on sám tím skutečným Ďáblem, který bude jen slibovat ráj na Zemi, a přitom bude lidi stahovat obrazně pod zem?
V části nazvané „Milénium, se povídá, že se musí vesmír očistit od hříchu! Ale:
a) Proč, když se mluví o očištění vesmíru od hříchu, tak proč se autoři zaměřili jen na naši vlastní Zemi, a o vesmíru nepadlo ani jedno slovíčko, či záběr? Vždyť mluví-li se o vesmíru, tak potom by se tato očista měla týkat celého vesmíru! A nééé jen nás samotných! Neboť ten, kdo se zajímá, tak se v mnoha dřívějších pramenech (nejvíce v Indických) dozví, že ti tak zvaní mimozemšťané, že jsou zcela stejní jako my lidé, neboť válčili mezi sebou na našem nebi pro moc, nadvládu, peníze, bohatství, že jsou dobří a zlí, atd……… Takže, má-li se provádět ta očista, tak to by potom měl tím projít i ten vesmír!!
b) A vůbec, co je to ten hřích? Podle čeho se to bude hodnotit? Podle nějakého desatera? Nebo snad podle mého strýce, který již dávno zemřel?
c) Totéž platí i pro pojem :“Věřící“! Kdo je to vlastně ten věřící? Přeci každý z nás v něco věří! Někdo věří v peníze,v moc, v bohatství……. Máme mnoho církví……..atd…….. Takže spása bude jen pro věřící křesťany? Ostatní si mohou, jen nohu svou za krk dáti? Krásné! Opravdu demokratický přístup jedné satanské církve!!
d) A jak vlastně chtějí docílit toho, aby se z dnešního dualistického náhledu, lidé dívali monopolárním pohledem? Když všichni víme, že ta dualita na tomto světě býti musí?
Opravdu, překrásně jedovatá demagogická pohádka! Zřejmě si ti někteří myslí, že lid je už na takové nízké dementní úrovni, že stačí málo, a lid tomu všemu uvěří!!!! A to v 21.století!!!!! Pěkný den. Zbyněk P.