Články

Zaniklé civilizace

Legendarne civilizacie z obdobia pred Velkou potopou - (komentáře)

Sylvia
Kybernaut
1. 05. 2014 20:47

dakujem za odkaz, je fakt, ze som o tom zvone citala alebo som videla dokument len v suvislosti s nacistami, nic ine som o tom moc nevedela. Ale prave som to niekde myslim, ze videla v suvislosti s cestovanim v case alebo to bolo spomenute v jednom s clankov o Filadelfskom experimente.
Kybernaut
"Kecksburg 1965".
1. 05. 2014 2:25

Sylvia, tá udalosť s havarovaným zvonom sa odohrala dňa 9. decembra (12.) roku 1965 pri Meste Kecksburg v Americkom štáte Pennsylvania. Odkazy na viac informácií: http://www.zahady.turiec.net/ufo/81-kecksburska-havaria-ufo a http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=235.
iveta
Sylvi
28. 04. 2014 22:15

to je odkaz na elektronickou knihu.
Sylvia
Ivet
28. 04. 2014 22:12

diky, skusim to niekde najst, si to niekde kupim asi.

Zbynek, no ja viem, co myslis, ale ked moze bezat na zoom trikrat do tyzdna o Hitlerovi dokument, tak mozme aj my tu dokumentovat, o co sa oni zaujimali a skumali. Urcite by to nebola nejaka oslava nacismu :-). Mein Kampf sem prekladat nemienim. Aj ked mas pravdu, ze duse su vselijake :-). Nakoniec to vzdy schvaluje admin, takze to necham na nom.
Zbyněk P.
Pro Sylvii
28. 04. 2014 21:57

Ta společnost Permindex Corporation má tu náplň, kterou jsem Ti uvedl, nebo-li ty čtyři body : od a) až po d). Můžeš býti klidná, já o nich také nic nevěděl, než jsem začal číst tu knížku.
Sylvi, bude to fajn, když sem něco vložíš!!! Jenom Tě ale musím trošičku upozornit na jednu věc, který by zde mohla poněkud vyskytnouti. Dozajista víš moc dobře, jak se v naší republice zakazuje otevřeně hovořit o některých tématech, i když je to z dávné minulosti... Přesto jsou za to ne-malé postihy!! Proto, a to Tě velice moc prosím, všechno důkladně zvaž, aby náhodou nějaká nepřejícná duše......... Však to znáš!! Buď si jista tím, že i mne tato oblast zajímá...ale je to poněkud s rizikem..... Vím, že jsi statečné a nebojácné děvče, ale bylo by zbytečné ....... Pěkný den. Zbyněk P.
iveta
Sylvi
28. 04. 2014 21:57

tady máš odkaz na knihu NICHOLAS GOODRICK-CLARKE
OKULTNÍ KOŘENY NACISMU

http://voltaire.netkosice.sk/docs/nackorene.pdf
Sylvia
Zbynek
28. 04. 2014 21:44

Uprimne o tychto spolocnostiach som ja nikdy nepocula, nejak som sa o to nezaujimala, ale ked je nejaka literatura, tak napis. Permindex Corporation vobec neviem, cim sa zaobera. Ale citam teraz, ze ma nejaku navaznost na CIA.

Skusim este nieco o tych nacistoch. Ta stranka Atlantian Gardens je dobra, ale clanky su strucne, je tam este clanok o siedmych zlatych mestach, ktore udajne tvoria prave El Dorada, resp. o legende o nich. Ale ked najdem nieco obsirnejsie o nacistickej cinnosti, tak sem dam. Na tych zahranicnych weboch je toho viac k citaniu.
Zbyněk P.
Pro Sylvii
28. 04. 2014 21:11

Sylvie, máš pravdu v tom, že co část Tvého příspěvku, tak to by opravdu chtělo trošičku rozebrat v podobě delšího článku. Bohužel, ač se všichni snažíme vyzískat nějaké ty tajné informace o tom všem, tak většinou máme pěknou smůlu, neboť ty informace jsou setsakramentsky uschované a nepřístupné! A když se přeci jen na něco kápne, tak zase je zde nebezpečí v tom směru, že jsme zrovinka natrefili za záměrně rozšiřovanou "kachnu", kterou rozšiřovali právě Němci (tedy ti, co byli převezeni do USA, a kde vytvořili takové organizace jako je např. FBI) a také společnosti úzce spolupracující s SS, jako jsou : Defense Industrial Security Command, Páté oddělení NASA - kterou právě řídil sám Braun, FBI,DIA, Fred Chrisman, Permindex Corporation ze Švýcarska, aj. Nesmíme rovněž pozapomínat na to, že drtivá většina společností, korporací a seskupení, tak to všechno byli bývalí SS, kteří odešli do USA, aby předali své vědomosti této zemi. Nicméně, tyto vědomosti zůstaly právě v těch vzniklých společenstvech a nikdy nebyly podstoupeny americkému presidentu, ani US vládě, natož nějaké lidové a obyčejné společnosti. Jen pro zajímavost: President Kennedy "musel" zemřít, neboť začal býti poněkud nebezpečný právě oněm tajným společnostem, neb chtěl mermomoci vědět, co všechno vědí, a chtěl též jejich poznatky zveřejnit! No a o to se měl údajně postarat někdo ze společnosti Permindex Corporation, neboť tato společnost měla ve své činnosti:
a) Poskytovat finanční prostředky a režírovat atentáty evropských, blízkovýchodních či jiných světových vůdců považovaných za hrozbu západnímu světu a ochránců, ropných zájmů
b) Vybavovat kurýry, agenty a řídící personál při převodu, vkládání,či přesměrování peněz do Las Vegas, Miami, Havanu a mezinárodní hráčský syndikát prostřednictvím švýcarských bank
c) Koordinovat špionážní aktivity solidaristů a Pátého oddělení FBI se skupinami sympatizujícími s jejich cíli a přijímat a přesměrovávat finanční prostředky a zbraně od finančníků pro činnost takových skupin
d) Stavět, nabývat a řídit hotely a hráčská kasína v karibské oblasti, Itálii, a v dalších turistických oblastech. Pěkný den. Zbyněk P.
Sylvia
Ahoj Zbynek
28. 04. 2014 20:17

Ano spominam si na tu knihu, musim si ju niekde zohnat. Ked uz nic ine, nacisti sa vazne svonim patranim dostali k zaujimavym informaciam. Podla nevieme ani zdaleka vsetko. Navyse este existuje ta udalost so zvnom, ktory niekde spadol v 60. rokoch a zvon mal nacisticke znaky, moc o tom neviem.

Ale je fakt, ze on ten clanok nacina dost zaujimavych tem, ktore by stali za samostatny clanok kazda. Hlavne tie nacisticke objavy a energia Vril. A potom aj kto stal za okultnymi spolocenstvami, ktore nacistov inspiroval, resp. nacisti preberali jejich ideologiu. Ja by som povedal, ze Vatikan v tom nieco zohrava a zas sa musim vratit k tajnym vatikanskym spisom, ktore preto nemozu byt nikdy zverejnene.
Zbyněk P.
Zdravím Tě Sylvie
28. 04. 2014 19:42

Pěkný článek. Jestli si vzpomínáš, před nějakou dobou jsem se Ti zmiňoval o knížce od Josepha P. Farrella, která se jmenuje: "SS - Bratrstvo zvonu" aneb Neuvěřitelná tajná technologie nacistů..... V této knize je vše krásně rozepsáno, analyzováno a popsáno (včetně historie) tedy to, o čem zkratkovitě píšeš ve svém článku. A navíc, jsou zde popisovány technicky nejnovější novinky (nejen pro tehdejší dobu, ale i pro dobu dnešní), se kterými se vůbec nemáme šanci setkat, neboť až tak pokroková technická zařízení to jsou jako mapř.: letadla, ponorky, UFO-a, zahorizontální radary, atd...... a proto jsou neustále brány jako tajné technologie, zbraně, bomba s tekutým vzduchem, bomba atomová, síla Vril, aj. Jen na dokreslení o jejich kvalitách - několik poznámek: 1.) 4.ledna roku 1945 si americký generál George S. Patton zapsal do diáře poznámku:"Tuhle válku můžeme pořád ještě prohrát............" Nemysleme si, že jen uvedený generál Patton měl velké obavy o vlastním vývoji a průběhu 2. sv. války...byli to další vysocí státní úředníci, včetně v čele stojícím presidentem Rooseweltem. Neboť moc dobře věděli, co a jaké zbraně Němci mají k dispozici - i když některé jen o páru kusech.....
2.) Sám Gering řekl, že těžké tryskové bombardovací letadla, mající schopnost přeletu tam a zpět přes Atlantik (bez mezipřistání) a shodit v US vysoce třaskavé výbušniny byly úspěšně vyzkoušeny ve vzduchu a bývaly by mohly býti nasazeny do operací, kdyby jen Německo vydrželo o tři hloupé měsíce déle!!!
No a co na závěr? Jenom to, že kdyby Německo vydrželo o ty tři "hloupé" měsíce déle, tak potom by z nás tady většina nebyla a neustále bychom byli ještě někde v Ráji na houbách......
Pěkný den. Zbyněk P.